GRATIS HYPNOSE

Kunne du tænke dig at prøve en gratis hypnose? Det har du mulighed for, ved vores to populære workshop i København og Risskov ved Aarhus. Hvis du er interesseret i at deltage i vores workshop i København, så send en mail til shin@shinhypnose.dk og vi vil kontakte dig når vi har en workshop.

Gå til vores kontaktformular

Ved workshoppen er der både elever og færdiguddannet hypnotisører/hypnoterapeuter tilstede. Vores dygtige elever bliver kyndigt vejledt undervejs af uddannede hypnotisører/hypnoterapeuter. Det eneste du skal forberede dig på, er blot hvilken problemstilling/udfordring du ønsker en ændring på.

VIL DU PRØVE GRATIS HYPNOSE?

Datoer til vores workshops i København, vil blive opslået på vores forside under Nyheder. Her er du velkommen til at prøve hypnose helt gratis – det forgår på klinikken i København Ø.

I Risskov ved Aarhus hver onsdag kl. 18-20, er der workshop og du er velkommen til at prøve at komme i hypnose helt gratis. Det forgår i Væxthuset, Risskov.

Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller via nedenstående email, så kontakter vi dig med tid og sted – aarhus@shinhypnose.dk

Du kan også prøve gratis hypnose ved vores foredrag se under nyheder.

Hyponose er en fantastisk tilstand af koncentration og afslappethed. Hos Shinhypnose kan du prøve at komme i hypnose på 2 sekunder.

Skriv en mail til shin@shinhypnose.dk vi vil glæde os til at se dig.

Relateret tilbud

Vægttabs Forløb

Klik for pris

Rygestop Forløb

Klik for pris

Fødsels Hypnose Kursus

Klik for pris

Skriv til os

31 65 84 33