Hypnoseshow – underholdning med et strejf af ”det utrolige”

Kan man blive påvirket af alkohol uden at drikke og se ting, som ikke eksisterer? Kan man få folk til at tro, at de kommer fra Mars og hedder Pluto, eller at de er en verdenskendt sanger?

Underhold dine gæster med hypnoseshow – det bliver med garanti en oplevelse, de vil huske for altid!

Book online nu

En interessant aften med hypnose show

Med Shinhypnoses hypnoseshow får alle en interessant, spændende og underholdende aften med et strejf af “det utrolige” – både de tilskuere, som kigger på, og dem, som deltager aktivt i hypnosen. (Alle, som deltager i showet, vil få tilbudt en gratis behandling hos Shinhypnose).

“Alt, hvad vi ikke er født med, er tillært og kan derfor ændres “ Dette vil jeg bevise i mit hypnoseshow.

Bag om hypnose

Til hverdag bruger jeg hypnosen til at hjælpe klienter med alt, som har med tanker, følelser og adfærd at gøre. Angst og dårlige vaner er de gennemgående problemer, folk har brug for hjælp til at slippe af med.

Mange tror, at hypnose handler om at få folk til at handle mod deres vilje. Dette er langt fra tilfældet – faktisk er det omvendt: Det handler om at få folk til at gøre det, de faktisk gerne vil.

Hvem vil ikke gerne være rolig til en eksamen, f.eks., eller slippe af med generthed, når man skal tale med nye mennesker?

Vi forbeholder os retten til at optage dele af vores show på video til kommercielt eller/ og undervisnings brug.

Forudsætninger for et godt hypnoseshow

For at få det bedste ud af showet skal der være absolut ro blandt publikum under den indledende hypnosefase, da det kræver ro og koncentration hos deltagerne for at nå så dybt ned som muligt.

Senere vil deltagerne være i så dybt et stadie af hypnose, at de ikke ænser publikum og deres eventuelle klappen og tilråb.

Bestil hypnoseshow her

Overrask gæsterne med et spændende hypnoseshow, som sætter gang i lattermusklerne og hjernecellerne. Book Shinhypnoses show via vores online bookingformular eller ring på 31 65 84 33.

Show priser

Polterabend samt små lignende arrangementer med få deltagere 3000.- inkl moms på Sjælland.-
Privat arrangementer som bryllup konfirmationer eller andre fester 6000.- inkl moms,-
Gymnasie, højskoler, efterskoler og andre former for uddannelsesteder 18.000.- inkl moms,-
Små virksomheder 20.000.- inkl moms,-
Mellemstore virksomheder 25.000.- inkl moms,-
Store virksomheder 50.000.- inkl moms,-

Hvad sker der under et hypnoseshow?

I løbet af et hypnoseshow er det muligt at lade folk påvirkes så de tror de er fulde uden at have drukket, eller få dem til at tro at de er aliens fra en fremmed planet. Hypnose showet er spændende, lærerigt og en mulighed for at blive klogere på menneskets sind.

Hvad skal der til for at hypnotisere folk?

For kunne hypnotisere folk er det en forudsætning med ro blandt publikum. Hypnosen vil bestå af en indledende fase som kræver dyb koncentration for at skabe en forbindelse til den deltagendes underbevidsthed. Senere vil deltageren nå et stadie af hypnose, hvor de ikke ænser publikum.

Hvordan føles det at deltage under et hypnoseshow?

Når vi udfører hypnoseshowet ønsker vi oftest at foretage den i rolige omgivelser, i hvert fald i den indledende fase. Under showet er det underbevidstheden der sættes på arbejde og der vil derfor ikke være fysisk ubehag i forbindelse med hypnosen.

Hvad koster et hypnoseshow?

Prisen på et hypnoseshow varierer alt efter hvor mange der skal hypnotiseres, hvor længe det skal vare og hvor mange publikummer der skal deltage. Hos Shin Hypnose giver vi gerne et uforpligtende tilbud på et hypnoseshow til lige netop dit event eller arrangement.

Skriv til os

31 65 84 33