Hypnoseshow


Hypnose-show er meget kendt blandt de fleste fra tv programmer. De fleste har en opfattelse af at hypnose handler om at få folk til at handle mod deres vilje. Dette er langt fra tilfældet. Faktisk er det omvendt. Det handler om at få folk til at gøre de de faktisk gerne vil, og det kan være svært nok når man tænker over det.

Hvem vil ikke gerne være rolig til en eksamen . Hæmninger som gør os genert når vi ellers ønsker at tale med folk som vi føler for osv.

Med redskabet “Hypnose” hjælper jeg mennesker til at bryde eventuelle blokader. Dette viser jeg bla. i mine shows som jeg har praktiseret siden 2006.

Jeg går op i at fortælle det videnskablige i hypnose og demostrationer i form  af shows. Her vil man bla. kunne se hukommelstab af tal eller ens eget navn mm.

Kan man blive påvirket af alkohol uden at drikke ? og se ting som ikke eksisterer. Kan man få folk til at tro de kommer fra Mars og hedder Pluto og hvorfor kan deltagerne pludselig ikke sige noget når de tror de er en verdenskendt sanger og meget mere.

Hemmeligheden bag showhypnose viser jeg og meget mere.

Det handler om at alle skal have en interessant, spændende underholdene aften med et strejf af “det utrolige”

I modsætning til mange andre shows handler det i høj grad om at få alle fordomme omkring hypnose væk, og få folk til at se hvilket fantastisk redskab det kan være til eventuelle problemstillinger.

Til hverdag bruger jeg hypnosen til at hjælpe klineter med alt som har med tanker, følelser og adfærd at gøre. Angst er nok en fællesnævner på de fleste ting udover vaner som vi prøver at komme af med.

“Alt hvad vi ikke er født med er tillært og kan derfor ændres ” Dette vil jeg også bevise i hypnoseshowet.
Alle som deltager i showet vil også få tilbudt en gratis behandling.

Nedenfor vil man kunne se eksmpler fra tidligere shows samt  et undholdene samtale lavet til eksperimetariet Kbh.

Hvad er hypnose og hvordan er det at være i den tilstand ?

Alle mennesker kan komme i hypnose da det er en sindstilstand vi ofte befinder os i uden at vide det er hypnose.

Tilstanden af hypnose svare til at kunne optage eventuelle foreslag( suggetioner)  ukristisk og ikke- analyserende, det betyder selvfølgelig ikke at man ikke kan være kritisk eller analyserende, men hvis det er tilfældet er man ikke i hypnose mere.

Der en talemåde som lyder  “at have en sang på hjernen ” som man ikke bare kan stoppe ved at tænke stop. Den bliver måske ve at køre rundt inde i underbevidstheden imens dine tanker er over på noget helt andet. Dette er et godt billed af hvordan hypnose fungere i almindelighed. I dette tilfælde vil det være Der hvor sangen bevægere sig i hjernen (underbevidstheden) som hypnotisøren vil tale til og påvirke. Dvs. man sagtens kan have rationelle tanker under hypnosen.

For at få det bedste show

er det vigtigt at der er ro blandt publikum under induktionen ( når folk bliver hypnotiseret ) da det kræver en ro og koncentration hos deltagerne  til at nå så dybt ned som muligt. Hvis ikke er der ofte deltagere som falder ud af hypnosen ved distraktion og showet kan derved ødelægges.

Senere vil deltagerne være i så dybt et stadie at de ikke vil blive ligeglade med publikum og deres eventulle klappen og tilråb.

Hypnotisøren tester publikum og vælger nogle ud, hertil skal det dog siges det kun er frivillige som deltager i selve showet.
Hypnose skal tages seriøst da det er et kraftfuldt stykke værktøj og bør kun bruges af hypnotisører med megen erfaring.

Lyden Dvs. mikrofon og højtalere skal være af god kvalitet så deltagerne heller ikke vil blive distraheret af eventuelle mislyde eller bare dårlig lyd. Da hypnosen udlukkende foregår gennem forslag og instruktioner er det derfor også vigtigt alle kan høre hvad der bliver sagt.

Deltagerne kan ikke være alt for påvirket af alkohol eller andre rusmidler da det som sagt kræver en skarp koncentration.’

Se også http://stagehypnosis.dk

ET GODT SHOW

SHINHYPNOSE

Vi forbeholder os retten til at optage dele af vores show på video til kommercielt eller/ og undervisnings brug.

31 65 84 33