Depression behandling

Shinhypnose – depression behandling

Hos Shinhypnose oplever vi, at mange mennesker kommer til hypnoterapi på grund af problemer med søvn, manglende energi og nedtrykthed, der alle kan være symptomer på depression. Depressioner kan vise sig på mange måder. Ofte døjer man med tunge og negative tanker om sig selv eller livet generelt og man er meget nedtrykt. Også fysisk vil de fleste føle ikke at have energi eller lyst til at foretage sig noget eller være sammen med andre mennesker.

 

At have en depression kan være en alvorlig lidelse, der kan kræve lægefagligt hjælp og medicin. Har du i en længere periode oplevet dagligt at være nedtrykt, trist og have nedsat lyst til at foretage dig aktiviteter, skal du kontakte din læge. Han eller hun vil kunne vurdere, om der er behov for medicinsk behandling og give dig metoder til at takle din depression.

Symptomer på depression

Depression kan betyde mange ting og dække over mange forskellige følelsesmæssige tilstande og sygdommen påvirker både mennesket psykisk og fysisk.

  • Mindsket selvtillid
  • Mistet troen på dig selv
  • Nedtrykthed
  • Manglende energi
  • Træthed
  • Nedsat lyst
  • Mange bekymringer
  • Angst
  • Søvnløshed

Hypnoterapi og depression

Der findes adskillige holdninger til behandling af depression med medicin, men det er altid vigtigt at rådføre dig med din læge, han og hun kan hjælpe med at finde ud af, hvad der vil være bedst for dig.

 

*Hypnoterapi kan have en meget positiv effekt på de følelser, der opstår i et menneske, der har en depression. Ved lette og moderate depressioner er det muligt at behandle med hypnoterapi alene uden at kombinere det med medicin. Vores erfaring har vist os, at det ofte kan være nok med 1-2 gange hypnoterapi ved lette depressioner. Ved svære depressioner, vil det ofte være nødvendigt at få medicinsk behandling, hvor hypnoterapi kan hjælpe til med at give dig livsmod og lethed igen.

 

Hypnoterapi kan bruges som en metode til at komme bagom depressionen. *Gennem hypnoterapi kan vi identificere og bearbejde de faktorer, der har været udløsende for depressionen og finde årsagen bag den. Ligeledes kan vi igennem hypnoterapi vende de negative tanker, så du får et positivt livssyn og et lysere fremtidsbillede. Det vigtigste vi kan gøre med hypnoterapi er at styrke dig indeni, give dig dit selvværd og selvtillid tilbage – det vil smitte af på de fysiske symptomer du har i forbindelse med din depression.

 

Har du spørgsmål til hypnose til behandling af depression, er du velkommen til at skrive til mig på [email protected], så vil jeg gøre mit bedste for at give dig et godt svar.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af depression, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33