Vægttab med hypnose

Du har måske prøvet mange slankekure og ved, at det er svært at opretholde din idealvægt med en kur. Det er fordi, at en kur forudsætter, at du konstant bruger din viljestyrke, og det kan kun gå galt på langt sigt. En kur er også noget, der ubevidst bare skal overstås. Den gamle vane at ligge i dvale og efterfølgende spise det, som man plejer, tager man hurtigt det tabte på igen af.

Book online nu

*Hypnoseterapi finder hurtigt frem til de dybereliggende årsager til, at vi spiser uhensigtsmæssigt. Husk, at der altid er en ubevidst årsag til en vane, altså det faktum at vanen har kunnet give dig noget. Det er også en af de årsager, der gør, at vi ikke bare lige kan ændre mønstret. Mange spiser med følelserne – f.eks. for hygge, belønning, ensomhed, kedsomhed, rastløshed, kedafdethed. Altså en slags trøst eller en handling, der “kompenserer.”

Lige nu kan du tilmelde dig vores Vægttabs forløb med vægttabs garanti – læs mere HER

HYPNOSE KAN MINDSKE DIN SULT, OG BL.A. DERVED FØRE TIL VÆGTTAB

*Via hypnoterapi kan du få ryddet op i dit ubevidste spisekammer og blive en sund og udvælgende spiser. Du får hjælp til at finde ind til en langtidsholdbar motivation, som ofte er noget andet end et tal på en vægt – f.eks. en belønning i form af gode følelser og tanker om dig selv. Så behøver du ikke at vente på, at du vejer det rigtige, for du føler dig hurtigt i kontrol – mad bliver naturligt, og det giver dig glæde og velvære.

Du må selv tage beslutningen om, at du vil gøre noget ved det. Når du har gjort det, kan jeg hjælpe dig til, at det bliver naturligt at opretholde din idealvægt i fremtiden. Det er faktisk meget lettere, når vanen først er ændret, og når mad og uhensigtsmæssige følelser bliver adskilt.

*Trangen til slik og søde sager kan behandles med gode resultater med hypnoterapi. Hvis du er en af de mange danskere med en udpræget sukkertrang, så er der altid en årsag. En gammel vane fra barndommen, måske, eller at du stille og roligt har vænnet dig til alt den sukker.

Mange bruger slik som belønning – altså også en form for kompensation, der ofte har forbindelse til fortrængte følelser. Men uanset årsagen, så kan jeg hjælpe dig til at være ligeglad med slik og søde sager og få styr på det, der evt. ligger bag ved vanen.

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer et vægttab og at resultaterne kan variere fra person til person.

Er slankekure gode til at opnå et vægttab?

Mange kan have succes med at tabe flere kilo med en slankekur, men derefter er det svært at vedligeholde sin idealvægt. Det skyldes, at en kur forudsætter, at du hele tiden skal bruge din viljestyrke, og på længere sigt er det ikke holdbart.

Virker hypnose som hjælp til et vægttab?

Hypnose kan være en hjælp til vægttab, da det for nogle mindsker sulten. Det skyldes, at hypnoterapi kan rydde ud i dit ubevidste spisekammer og dermed blive en sund spiser. Derudover kan det hjælpe dig med at finde en langtidsholdbar motivation. Hypnose har dog ikke samme effekt på alle, og resultatet kan derfor variere.

Hvordan stopper man sukkertrang?

Mange danskere bruger slik som en belønning, der ofte har en forbindelse til fortrængte følelser. Det kan også være en gammel vane fra barndommen. Derfor handler det for de fleste om at ændre et mønster af vaner, hvis man ønsker at stoppe sin sukkertrang.

Hvorfor har man svært ved at opnå et vægttab?

Når man har svært ved at opnå et vægttab, så skyldes det ofte, at der ligger nogle vaner bag, som man har svært ved at ændre. De fleste spiser for eksempel på deres følelser, og det kan for eksempel være ved hygge, ensomhed, kedsomhed eller rastløshed.

Skriv til os

31 65 84 33