Direct navigation

Direct Navigation er coaching og supervision og et godt alternativ til psykolog, psykoterapi og hypnoterapi. Det er til dig, som ønsker en livsstilsændring, og hvis du vil slippe for irrationel angst, lavt selvværd, og hvad angsten ellers kan være skyld i.

Book online nu

Fremadrettet i denne præsentation af Direct Navigation vil jeg bruge forkortelsen DN.

Udover de arrangementer og grupper som du kan læse mere om på siden, tilbyder vi også enkelt sessioner.

Et DN forløb foregår på en måde som du helt sikkert vil kunne lide uden, at du skal arbejde med dig selv på kognitive måder, og du kan nemt opnå dine mål med den rette vejledning.

DN bliver blandt klienter kaldt for ”Powercoaching”, og har en stærk effekt med det samme. Der er ikke noget hokus pokus over det, når man kender teknikkerne bag. Vi kan hjælpe dig med at aflære det, du på en bevidst eller ubevidst måde har indlært. Det kan være angst, dårlige vaner og afhængighed.

DN er fantastisk til selvudvikling, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

DN OG STRESS

Vi tilbyder antistress kurser, hvor vi blandt andet benytter akupunktur.

Vi har erfaringer med at kunne hjælpe mennesker, der er lagt ned med stress og depression. Med DN har vi oplevet forbedringer på den halve tid i forhold til mange andre metoder og systemer,

Med DN kan vi vejlede dig og dine følelser på en rigtig måde, og hjælpe dig til at ændre opfattelse af de ting, der stresser dig. Det hjælper blandt andet på nedsat adrenalin udskillelse og søvnbesvær. Vi beder dig ikke om at slukke din telefon og lave mindfulness. For os handler det om din frihed og at fjerne det, der stresser dig, og at få dig ind i det rigtige mønster igen, hvor du har det bedst og føler overskud.

DN BAG OM SPORTEN

Vi har gennem tiden arbejdet med en del sportsfolk på alle planer både med præstationsangst og præstationsfremmende teknikker og kosttilskud. Her er der tale om en fuld pakke med ernæringsvejleding og mentaltræning.

Vi arbejder selvfølgelig også med andre, som har brug for det samme for eksempel skuespillere, musikere og så videre.

DN OG VÆGTTAB

Mangler du motivation til at tabe dig?

Vi er alle forskellige, og derfor er det også forskellige måder vi skal motivere dig på. Ikke bare til at du taber dig, men også forbliver slank. Vi tale om livsstilsændring på en naturlig og let måde, så du ikke behøver at kontrollere dig selv. Hvis du har prøvet en slankekur, så ved du sikkert, at den kun virker, så længe du overholder reglerne. Når kiloene er tabt, stopper du kuren, og sjovt nok kommer kiloene på ligeså hurtigt som du tabte dem…..måske endda hurtigere. Med et DN forløb kan vi hjælpe dig med at holde dine nye mønster uden forbud. Det handler om at hjælpe dig ind i et bedre mønster, hvor du slipper alle former for craving, for at du opnår dine mål.

DN OG DATING

Hvis du har været i et længere forhold, eller kender til, at det kan være svært at date, så er DN måske noget for dig. Her hjælper vi dig til at forstå dig selv og mennesket i det hele taget. Du vil opleve at blive tryg, når du dater selvom situationen kan virke kunstig (som den ofte er når man skal på en date). Ofte er det manglede selvværd, der er den største hindring.

Hvad er direct navigation?

Direct navigation er en effektiv form for coaching og supervision, med en hurtig effekt i forhold til mere klassiske tilgange. Direct Navigation er specielt godt til selvudvikling, og er et fantastisk alternativ til terapi, psykolog, hypnoterapi og lign.

Hvad kan man bruge Direct Navigation til?

Direct Navigation bliver også kaldt for “powercoaching” og kan bruges til hurtigt at opnå en effekt. I flere tilfælde har vi erfaringer med at hjælpe folk med bl.a. stress og depression, til at mærke forbedringer på den halve tid i forhold til andre metoder.

Kan man bruge Direct Navigation til vægttab?

I forbindelse med vægttab kan man bruge Direct Navigation til at opbygge eller fastholde gode vaner. Vi hjælper dig ind i et bedre mønster hvor du kan modstå cravings og får mulighed for at opnå dine mål.

Hvad koster Direct Navigation?

Direct navigation er ofte lidt dyrere end klassisk hypnose. Til gengæld er sessionerne oftest kortere og har en hurtigere virkning. En session med direct navigation koster således ofte mellem 800 og 1000 kr. afhængig af behandler og varighed.

Skriv til os

31 65 84 33