Araknofobi
hypnosebehandling mod edderkoppefobi

Hvis du lider af en frygt eller fobi for edderkopper, araknofobi, er det formentlig umuligt at forestille sig for dig at være tryg, når du ser en edderkop. Selv tanken om en edderkop – eller ordet – er nok til at gøre mange araknofober utroligt bange. Det er muligt for dig at være i samme rum som en edderkop og være tryg.

Med hypnose kan du overvinde din frygt og araknofobi

At overvinde din frygt for edderkopper kan være utroligt behageligt, ved at bruge hypnose som behandling!

I vores klinik har vi behandlet mange personer med edderkoppefobier, plus de mange edderkoppefobier som vi helbreder ved demonstrationer på vores workshops.

*Helbredelse af en edderkoppefobi med hypnose er nemt, og du kan få adgang til denne fantastiske teknik nu.

Book en tid med det samme og kom af med din edderkoppefobi.

 

En reference udtaler:

Før hypnose:

*”Min “daværende” araknofobi var altid en hindring for mig, på den ene og den anden måde. Hver gang jeg så en edderkop løb det mig koldt ned af ryggen, jeg havde åndedrætsproblemer, og mine forældre tog mig en gang i at græde voldsomt. Jeg har aldrig forstået denne angst, men det er klart, at der har været en episode i mit liv, som har skabt denne angst. Hvorfor skulle man være bange for et dyr, der i DK er ganske uskadeligt? Mange spørgsmål var ikke til at besvare, men efterhånden føler jeg, efter at have været i hypnose (eller hvad man nu siger), at jeg har lært mig selv og min fortid bedre at kende.

 

Efter hypnose:

Da jeg en uge efter hypnosen så en edderkop kravle rundt på min dyne, var det ligesom om, at der skete en reaktion i min krop. Ved første øjekast var det den gamle angst jeg mærkede, men efter at have lukket øjnene et par sekunder og åbnet dem igen, var alt forandret. Det er svært at beskrive følelsen, men jeg følte nærmest, at mit ydre jeg, eller den måde at kigge på edderkoppen på var helt anderledes. Fra nu af var der ikke mere angst tilbage. Det var som om, at jeg følte en form for tryghed og varme i mig selv, som jeg ikke havde mærket før. En form for selvtillid tror jeg. Mærkeligt var det, da jeg, uden selv helt at opfatte det, tog edderkoppen og fjernede den fra sengen – jeg var ikke engang i chok!

– meget mærkelige ting er der sket siden. Jeg føler faktisk, at jeg på andre punkter er blevet stærkere!

PS: Mads! Det var ikke sidste gang jeg blev hypnotiseret på Bornholm:) Jeg kommer gerne forbi Kbh og besøger din praksis. Sofie”

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af araknofobi, og skal ses som individuelle resultater, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33