Jalousi

Overvindelse af jalousi med hypnose

Har du oplevet ekstrem jalousi, behøver ingen fortælle dig, hvad det kan gøre ved et forhold. Uanset om du er den jaloux partner eller modtageren, så kan jalousi ødelægge dit forhold. Selvom du er meget jaloux, og du ved, at det du føler, ikke er rationelt, så er det ofte umuligt at stoppe handlingerne, der følger – effekten af din fantasi. Al jalousi er forårsaget af en overaktiv og misbrugt fantasi. At opfinde scenarier i dit sind om, hvad din partner tænker eller gør, er den perfekte måde at torturere dig selv på. Selvom det føles forfærdeligt, kan det være næsten vanedannende tvangstanker – det kan føles umuligt at holde jaloux tanker fra dit sind.

Hypnose kan fjerne din jalousi

*Med brug af hypnose kan jalousi ses for, hvad det egentlig er. Hypnose imod jalousi giver dig mulighed for at flygte fra kløerne på denne ødelæggende parasit. Håndtering af jalousi vil hjælpe dig med at få kontrollen tilbage, og du vil kunne lære at bearbejde din fantasi, så den stopper med forestillingsbilleder af, at det værste sker for dig. Din partner vil blive forbavset og sikkert overlykkelig over at se dit nye afslappet og realistiske jeg.

 

Book en tid i dag og overkom din jalousi, da overdreven jalousi kan være den største byrde for et forhold og ens eget helbred. Det kan behandles med hypnose, og du kan få et bedre liv og et sundt forhold.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af jalousi, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33