Jalousi

Jalousi kan være en meget ubehagelig følelse – både for den der er jaloux, men også for den jalousien rammer. Er der meget jalousi i et parforhold eller i et venskab, kan det være ødelæggende for relationen. Jalousi indleder til mistillid, og det giver en skæv balance mellem parterne. Hvis du er meget jaloux anlagt, kan det være en fordel at arbejde med, hvorfor du bliver jaloux, samt hvordan du kan slippe jalousien, så den ikke skal være altoverskyggende i dine relationer.

Book online nu

Hypnose jalousi er et værktøj, du kan bruge til at overvinde din jalousi. Når man er meget jaloux anlagt, kan det være svært at tænke rationelt. Man kan opbygge scenarier i sit hoved, som ikke finder sted i virkeligheden. Hypnose jalousi kan hjælpe dig med at overvinde dette, samt det negative tankespind, som jalousi kan give.

Har du oplevet ekstrem jalousi, behøver ingen fortælle dig, hvad det kan gøre ved et forhold. Uanset om du er den jaloux partner eller modtageren, så kan jalousi ødelægge dit forhold.

OVERVINDELSE AF JALOUSI MED HYPNOSE

Selvom du er meget jaloux, og du ved, at det du føler, ikke er rationelt, så er det ofte umuligt at stoppe handlingerne, der følger – effekten af din fantasi. Al jalousi er forårsaget af en overaktiv og misbrugt fantasi.

I hypnose mod jalousi arbejder vi på, at dine tankemønstre bliver mere positive. Vi hjælper dig med at lære at håndtere tankerne, så du ikke ender med at få de vanedannende tvangstanker, der kan overskygge alt rationalitet.

Når jalousi får lov til at fylde for meget, kan det blive svært at fastholde kontrollen over fantasien og irrationelle tanker. Hypnose mod jalousi kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen, så du igen kan få styr på dine tanker, så de ikke løber løbsk. Du vil lære at kunne se dit realistiske jeg igen, og du vil lære lytte til de rationelle tanker.

Din partner eller ven vil blive positivt overrasket over at se dit mere afslappede og realistiske jeg.

At opfinde scenarier i dit sind om, hvad din partner tænker eller gør, er den perfekte måde at torturere dig selv på. Selvom det føles forfærdeligt, kan det være næsten vanedannende tvangstanker – det kan føles umuligt at holde jaloux tanker fra dit sind.

HYPNOSE KAN FJERNE DIN JALOUSI

*Med brug af hypnose kan jalousi ses for, hvad det egentlig er. Hypnose imod jalousi giver dig mulighed for at flygte fra kløerne på denne ødelæggende parasit.

Håndtering af jalousi vil hjælpe dig med at få kontrollen tilbage, og du vil kunne lære at bearbejde din fantasi, så den stopper med forestillingsbilleder af, at det værste sker for dig.

Din partner vil blive forbavset og sikkert overlykkelig over at se dit nye afslappet og realistiske jeg.

Book en tid i dag og overkom din jalousi, da overdreven jalousi kan være den største byrde for et forhold og ens eget helbred. Det kan behandles med hypnose, og du kan få et bedre liv og et sundt forhold.

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af jalousi, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hvordan kan hypnose hjælpe mod jalousi?

Ved at tilgå bevidste og underbevidste erfaringer gennem hypnose kan klienten få et nyt syn på hvad jalousien egentlig er. I hypnose kan en overaktiv fantasi flyttes mod et mere rationelt og afslappet syn på de problemstillinger som trigger jalousien.

Hvordan vil hypnosen mod jalousi hjælpe mig videre?

Ved at klarlægge jalousien gennem hypnose vil klienten igen kunne tage kontrollen tilbage over sine tanker og fantasi. Man vil bedre kunne genkende tankemønstre og forebygge dem i opløbet.

Hvordan føles hypnose?

Hypnose behandlingen foregår oftest i rolige omgivelser mellem behandler og klient, og derfor ofte en afslappet oplevelse. I behandlingen er det underbevidstheden der sættes på arbejde og der vil derfor ikke være fysisk ubehag i forbindelse med hypnosen.

Hvad koster hypnose?

Priserne på hypnose varierer fra behandler til behandler og det er ikke sikkert at du passer sammen med den behandler du først troede. Behandlingen er baseret på tryghed og tillid og derfor er det vigtigt at vælge sin behandler ud fra disse parametre.

Skriv til os

31 65 84 33