Stress

Angst behandling & Stress behandling

Som erfaren hypnotisør ved jeg, at håndtering af stress og angst er to af de vigtigste grunde til, at folk kommer for hypnoterapi. Et vigtigt punkt at bemærke er, at mange af de andre mennesker, der kommer for hypnoterapi, kommer for at behandle emner såsom søvnløshed, rygestop og vægttab, og de vil rapportere stress og angst som spillende en rolle i problemet eller vanen.

Stress – Vigtig Advarsel

Stress og angst er medicinske tilstande. Mange af os fungerer fint under pres i nogle forløb – men hvis du opdager, at du lider af regelmæssig eller kronisk stress, så skal du se en læge. Han eller hun vil være i stand til at give dig råd om passende og effektive teknikker og behandlinger for at lindre din stress. under denne artikel finder du en undersøgelse lavet af Harcard, og har til formål at hjælpe dig med alle erfaringer af den type daglige pres.

Stress og angst er overalt i vores samfund, og hvis det ikke behandles kan det forårsage reelle sundhedsproblemer dvs. rygsmerter, maveproblemer, migræne, depression osv. Der er også en forbindelse mellem stressende livsstil og diabetes. Afslapningsøvelser og anden stresshåndteringsteknikker vil hjælpe dig til ikke blot at bekæmpe stress og håndtere det, men i sidste ende – og langt mere vigtigt – at forhindre det i første omgang.
Alle mennesker nurde meditere 20 min. om dagen og dem der ikke har tid burde meditere en time.

Hvordan kan hypnose hjælpe med symptomer på stress og angst?

Shinypnose bruger masser af forskellige terapeutiske modeller for at hjælpe dig med at forstå din stress, men også til at hjælpe dig med at undgå at udvikle højt underliggende stressniveau.

*Ved at undervise dig i afslapningsteknikker og -øvelser kan det gøre dig i stand til at ændre fysiske reaktioner – dvs. dæmpende stressreflekser.

Det kan også hjælpe med positiv tænkning og selvsikkerhed. *Ved forståelsen af stress og kroppens reaktion på det, kan du begynde at skabe nye positive ubevidste reaktioner.

Jo bedre du føler din evne til at håndtere stressende situationer, jo bedre vil du i virkeligheden klare dem. Hypnoterapi er en effektiv behandling mod stresssymptomer som søvnløshed, muskelspændinger, uro etc., men er også en god tilgang til håndtering af stress og angst, før det opstår.

 

Anden effektiv håndtering af stress strategier omfatter:

Problemløsningsøvelser – træd et skridt tilbage fra situationen og løs problemet på en praktisk eller logisk måde. Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan et problem synes mindre stressende efter, at du har talt med en person om det eller nedskrevet enkelte spørgsmål?

Lær at få de tanker og følelser ud, så de ikke forårsager indre stress.

Livsstilsøvelse er den bedst mulige måde at bekæmpe umiddelbar stress på. Desværre er det ikke noget, vi har lyst til at gøre. Dette skaber lidt af en fælde, som hypnoterapi kan bidrage til at overvinde. Kost, afslapning etc. – alle kan bidrage til at overvinde stress.

Time Management – folk tror ofte, når de tager tid til sig selv, at de bliver egoistiske. Her er et spørgsmål, du skal stille dig selv – hvis du tager noget tid for dig selv til at slappe af – dyrker motion, og har det sjovt osv, hvordan har du det så?

 

Book en tid hos Shinhypnose i dag og bliv behandlet for angst eller stress.

HÅNDTERING AF STRESS – TIPS OG TEKNIKKER TIL STRESS REDUKTION

Glem ikke stress. Det er en advarsel om, at der er noget galt, og det vil ikke bare gå væk, hvis du ignorerer det. Du bør enten se din læge eller søge professionel hjælp fra en stress -konsulent, hvis du lider af daglig stress.

Gå på et håndtering-af-stress-kursus. Arbejdsgiverne bliver stadig mere opmærksomme på problematikken omkring stress på arbejdspladsen, og mange tilbyder oplysninger om stressbevidsthed og kurser. Du vil lære, hvad stress er, hvad nogle af symptomerne er og, hvordan man genkender dem, hvad der udløser stress og, hvordan du kan reducere stress gennem praktiske og ofte simple teknikker. Hvis du foretrækker det, kan du få mere skræddersyede løsninger, 1:1 stresshåndteringsstøtte gennem samtaler med en stress -konsulent.

 

Der er en stor mængde af beviser, som tyder på, at sund kost og motion er nøglen til at hjælpe vores krop og sind med at klare presset og bekæmpe stress. Hvis du føler dig sund, stærk og energisk indeni, vil du blive bedre rustet til at klare ting. At blive sundere handler ikke kun  om at ændre kostvaner eller nødvendigvis tabe sig. Det handler om at kigge efter dig selv på en ny måde. Ved at spise en varieret kost og få regelmæssig motion. Tving ikke dig selv til at spise visse fødevarer eller gøre bestemte aktiviteter, men find måder at træne og spise sundt på, som du kan lide og som kan passe ind i dit liv. Det vil betyde nogle få ændringer, men efter et par uger vil du nyde godt af fordelene.

 

Vær proaktiv og beskæftig dig med spørgsmål og problemer, før de skaber for meget pres, og du vil blive stærkere. Tidlig håndtering af potentielle stressfaktorer vil betyde, at de er lettere at løse. For eksempel, hvis du ved, at du arbejder på en deadline, skal du ikke gøre alt i sidste minut.  Vær organiseret og begynd at planlægge tidligt. Hvis du føler pres fra en person, så tal med dem om det, eller snak med en anden. Dette betyder ikke, at du er nødt til at konfrontere dem. Ofte blot skriv ned, hvordan det får dig til at føle eller tal med nogen andre om presset, hvilket vil gøre, at du føler dig bedre tilpas. Når du får det ud, vil du ofte opleve, at det du bekymrer dig om, ikke er så stort igen.

 

Hypnose kan mindske din stress

Bliv en ekspert på afslapning. Du kan få bøger om afslapningsteknikker fra biblioteket, du kan finde ting på internettet eller deltage i yoga, meditation eller afslapningsklasser. Eller du kan blot lave en liste over de ting, du gør i din hverdag, som hjælper dig til at føle dig afslappet – eksempelvis det at lytte til musik, tage et bad eller gå en tur. At gå en tur eller sætte din favorit CD på er hverken tidskrævende eller dyrt!

Book en tid hos Shinhypnose og få hjælp til stress reduktion.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af stress, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33