Hypnose på Østerbro, København Ø

Shinhypnose er beliggende i rolige omgivelser på Melchiors Plads 4, 2100 København Ø, kun fire minutters gang fra Nordhavn Station.

Book online nu

Hypnosen foregår i et mindre behandlingsrum, hvor hypnotisør og klient helt uforstyrret kan arbejde i ro og fred. Hypnose og hypnoterapi virker nemlig bedst i stille og rolige omgivelser, da det kræver fokus og koncentration at opnå den bedst mulige hypnose-dybde-tilstand.

Udover hypnose praktiseres NADA akupunktur også hos Shinhypnose på Østerbro

Hypnotisør på Østerbro – effektiv hjælp til et bedre liv

Hypnose og hypnoterapi kan hjælpe mennesker med deres problemer hurtigt og effektivt, så de kan få et bedre liv. Hypnose er enkelt og hurtigt og foretages af en af vores erfarne, professionelle hypnotisører. Vores erfaring siger, at de fleste problemstillinger kan afhjælpes med 1-3 behandlinger, men det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til.

Hypnose er et effektivt værktøj til behandling af blandt andet:

  • Smerte
  • Depression
  • Rygestop
  • Vægttab

Hypnoterapi og hypnose kan også bruges til at slippe af med fobier eller eksamensskræk. Inden behandling med hypnose i København Ø aftaler hypnotisør og klient, hvad der skal arbejdes med under behandlingen.

NADA-akupunktur – et godt supplement til hypnose på Østerbro

NADA akupunktur et virksomt supplement til hypnosebehandlingen.

Tynde nåle placeres i fem kinesiske punkter i ørene, fem punkter i hovedbunden og et punkt mellem øjenbrynene, hvor de skal sidde i op til 45 minutter. NADA er en toniserende metode, det vil sige en balanceskabende metode – derfor er der lige mange nåle i højre og venstre øre og i de samme punkter.

NADA har vist sig at have god effekt over for eksempelvis:

  • Stress
  • At kunne sætte ord på følelser
  • Angst
  • Psykisk og fysisk uro
  • Søvnløshed
  • Bestil tid til hypnose på Østerbro

Lad din underbevidsthed gøre arbejdet for dig – med hypnotisørens hjælp. Oplev, hvordan du ved få behandlinger kan få bugt med dårlige mønstre og vaner.

Ring til os på 31 65 84 33 for at bestille tid eller udfyld kontaktformularen.

Bemærk: Vi understreger, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne er individuelle og kan variere fra person til person.

Kan man få hypnose på Østerbro?

Du kan sagtens få hypnose på Østerbro. På Melchiors Plads 4 finder du Shinhypnose i rolige omgivelser, hvor du kan få en professionel behandling. Her foregår hypnosen i et mindre behandlingsrum, hvor der ikke er ydre faktorer, der kan genere.

Hvad kan hypnose hjælpe imod?

Hypnose kan opleves som et godt værktøj mod problematikker som smerte, depression, rygestop og vægttab. Derudover kan hypnose være en hjælp mod fobier og eksamensskræk. Der er derfor en lang række gener, som hypnose kan være en hjælp mod.

Hvad er NADA akupunktur?

NADA akupunktur fungerer som et effektivt supplement til en hypnosebehandling. Ved denne akupunktur placerer man tynde nåle ved fem kinesiske punkter i ørerne, fem punkter i hovedbunden og et punkt mellem øjenbrynene. Nålene skal sidde op til 45 minutter.

Hvad kan NADA akupunktur hjælpe imod?

NADA akupunktur har vist sig at være effektiv imod stress, at kunne sætte ord på sine følelser, psykisk og fysisk uro, angst og søvnløshed.

Skriv til os

31 65 84 33