Rygestop med hypnose

Er du en af de 1.3 millioner danskere som ryger tobak dagligt? Hvis det er tilfældet, er du en af 600.000, som ønsker at blive røgfri.

Book online nu

Hypnose rygestop

At kvitte tobakken er ikke let, og mange falder desværre i igen, når de prøver at holde op. Med hypnose rygestop kan du lettere slippe den intense trang til at ryge. Her hos Shinhypnose tilbyder vi hypnose rygestop. Hypnose er et godt redskab i kampen mod smøgerne, og vi har god erfaring med hypnose rygestop. Hypnosen kan give dig et vedvarende rygestop, fordi vi fokuserer på at fjerne trangen til at tænde den ene smøg efter den anden. Selvom hypnose rygestop kan virke som en fjern løsning for mange, så har vi gode erfaringer med, hvordan hypnose kan hjælpe til et umiddelbart rygestop.

Rygestop hypnose

Med rygestop hypnose giver vi dig et behandlingsforløb, hvor du ikke kommer til at “mangle” cigaretterne i dit liv. Du vil gennem rygestop hypnose mærke, hvordan trangen til smøgeren forsvinder, uden at du bliver trist. Det vil føles som en byrde, der løftes fra dine skuldre. Er du interesseret i rygestop hypnose er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, samt booker tid til dig. Du kan også booke tid online her på vores hjemmeside.

Du holder kun op med at ryge på én måde:
Du skal beslutte dig for, at du ønsker at holde helt op med at ryge. Er du nået til det stadie, hvor en af to ting sker, og du siger til dig selv: “Jeg er færdig med at ryge og jeg vil aldrig ryge igen,” eller “jeg er færdig med at ryge, men jeg har brug for hjælp til at blive helt røgfri”?.

*Vores en-til-en session på hypnoseklinikken vil hjælpe dig med at slette det “automatiske” ønske om at trænge til endnu en cigaret. Med vores hypnose program vil du opleve, at du endda vil være en glad ikke-ryger.

Du vil ikke savne, føle smerte eller føle du har ofret noget i dit liv, når du holder op med at ryge og bliver røgfri. Du vil derimod opleve en kæmpe lettelse og glæde ved, at du endelig har opnået, hvad alle rygere ønsker at opnå – du er blevet lykkelig og en varig ikke-ryger. Når rygere prøver at holde op med andre metoder end hypnose, oplever mange sorg og depression.

Dette er forårsaget af følelsen af at miste nydelsen ved at ryge. *Det smukke ved hypnose og metoden vi anvender ved hypnose er ganske særlig, da vi fjerner trangen og savnet til at ryge. Du vil ikke få brug for værdiløse midler og dyre substitutter. Ingen nikotintyggegummi, ingen plastre. Ingen næsespray. Det eneste du skal gøre er at besøge os hos Shinhypnose, sidde i trygge og hyggelige omgivelser og slappe af.

Lige nu kan du tilmelde dig vores Rygestop forløb – læs mere HER

RYGESTOP VEJLEDNING – BLIV RØGFRI I DAG

Hvis du finder tanken om at stoppe med at ryge skræmmende eller vanskelig, eller du har haft oplevet skadelige virkninger ved et tidligere forsøg på at stoppe, så er det vigtigt, at du taler med din egen læge, som vil hjælpe dig med at planlægge dit næste forsøg.

Rygestop kræver tro og overbevisning. Mange mennesker, der tænker på at slutte rygning kan ikke forestille sig, at de vil nå et punkt, hvor de vil finde det nemt og tænke på det i positive vendinger. Derfor er du nødt til at tage et spring ud i troen på det for at starte processen. Du er nødt til at tro, at snart vil der komme et tidspunkt, hvor du kan gå en måned uden at tænke på cigaretter eller rygning, og da vil det blot være en forbipasserende tanke, der hurtigt vil forsvinde. Dette kan synes for godt til at være sandt – men bare rolig – mennesker kommer dertil hver dag.

Sid ned og lad som om du er et år ud i fremtiden. Du er holdt op med at ryge – du har glemt om rygning og cigaretter. Foretag en skriftlig fortegnelse over alle de ting, der vil være forskellige og alle de fordele, du vil se. Nedskriv så mange ting du kan komme i tanker om. Det er vigtigt i denne øvelse at være positiv og ikke kun være negativ. For eksempel: i stedet for at skrive ”jeg vil ikke være i dårlig form” – så skriv: ”jeg vil nyde at have et bedre helbred og træne tre gange om ugen”. Der er masser af fordele ved at blive ikke-ryger – hvor mange kan du tænke på lige nu?

Overvej at gå til en hypnoterapi session for at hjælpe dig selv med at holde op med at ryge. Du må ikke gå, før du har talt med en hypnoterapeut, som du vurderer er kvalificeret og vil være i stand til at opfylde dine behov. Men masser af mennesker har fundet, *at hypnoterapi er en succesfuld måde at holde op med at ryge, og prisen på en hypnoterapi session vil sandsynligvis ikke være mere end en eller to ugers forbrug af cigaretter. At se en hypnoterapeut er en omkostningseffektiv måde at holde op med at ryge på.

Undgå substitution. Man kan fortælle dig, at det er godt at have noget andet i stedet for, når du vil have en cigaret – måske en drink eller noget sødt at spise. Men du behøver ikke at gøre dette. Rygning er ikke så vigtigt, og der er intet godt ved det, og du behøver ikke at erstatte det med noget andet. Hvis du føler, at du behøver at gøre noget andet, så vælg noget sundt og positivt, så som at gå en tur eller løbe.

Book en tid hos Shinhypnose i dag og få hjælp til at holde op med at ryge.

RYGESTOP – SÅDAN REAGERER DIN KROP, NÅR DU STOPPER MED AT RYGE

Allerede fra første dag falder risikoen for luftvejssygdomme, og efter få dage er du fri for slim i halsen, hoster mindre og får mindre åndenød. Efter 5-7 dage smager og lugter du alting bedre, får friskere ånde, renere tænder og mere energi. Efter et år er risikoen for hjerte/karsygdomme halveret. Efter fem år er risikoen for hjerte/karsygdomme den samme som hos en, der aldrig har røget. Efter 10 år er risikoen for lungekræft faldet med ca. 50 %.

Eks-rygere har lavere risiko for strube- og halskræft, kræft i mundhulen og blærekræft end rygere. De har færre sygedage. Og de lever generelt længere end rygere – uanset, hvornår de holder op. Eks-rygere med mavesår får det hurtigt langt bedre. Kvinder, der holder op, når de bliver gravide, føder børn med samme fødselsvægt som ikke-rygere. Eks-rygende kvinder kommer også i overgangsalderen til “normal” tid, mens rygere ofte gør det 1-2 år tidligere. (Kilde: Sundhedsstyrelsen).

Et rygestop er let! Book en tid i dag. Ring på 31 65 84 33 eller skriv til os.

RYGESTOP OG HYPNOSE FRADRAGSGODKENDT AF SKAT

Den ny finanslov indeholder godt nyt for virksomheder, der gerne vil hjælpe deres medarbejdere til at holde op med at ryge.

Rygestopkurser har hidtil ikke været anerkendt som en fradragsberettiget udgift. Det betød, at rygestopkurser skulle opgives til skattevæsenet og, at medarbejderne derfor skulle betale skat af pengene, som om det var en normal lønindtægt.

Men ikke længere. Rygestopkurser anses nu for at falde ind under sundhedsfremmende foranstaltninger, og virksomhederne får dermed lov til at betale medarbejderens rygestopkurser. Klik her for at læse nærmere på SKATs side.

Marie har prøvet at stoppe med at ryge mange gange. Se hvordan det gik i videoen forneden.

*”Det var det sidste jeg havde at prøve, fordi der ikke var andet der kunne få mig til at stoppe… Det er gået super godt og over al forventning”

 

 

*Marie fortæller om sine oplevelser med Hypnose

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer et rygestop, og udtalelser skal ses som individuelle resultater, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hvad sker der med kroppen ved rygestop?

Et rygestop har mange positive effekter på kroppen. Fra første dag falder risikoen for luftvejssygdomme, og allerede efter få dage er du fri for slim i halsen, hoster mindre og får mindre åndenød. Efter ca. en uge fungerer lugtesansen bedre, du får renere tænder og mere energi. Dette er kun enkelte forbedringer, da der er mange flere.

Hvordan får man succes med et rygestop?

For at få succes med et rygestop er det vigtigt, at man er konsekvent og positiv omkring sin beslutning. Det kan være en god idé at skrive de mange fordele ved et rygestop ned, så du hele kan blive mindet om, hvorfor du har valgt at lægge cigaretterne på hylden.

Hvornår stopper trangen til at ryge?

Hvis du gennemgår et rygestop uden nogen former for professionel hjælp, så mindskes rygetrangen efter tre dage. Efter godt tre måneder er rygetrangen næsten forsvundet. Med professionel hjælp kan man opleve allerede fra dag et, at der ikke er nogen markant trang til rygning.

Hjælper hypnose ved et rygestop?

Med hypnose kan man opleve, at ens instinktive ønske om at ryge. Med et hypnoseprogram kan man endda opleve, at man bliver en glad ikke-ryger. Det er dog vigtigt at understrege, at alle mennesker ikke oplever den samme virkning med hypnose.

Skriv til os

31 65 84 33