Akupunktur

Akupunktør Duna Alrudayni

DUNA_Alrudayni

Hos Shinhypnose kan du nu også få intet mindre end, den bedste behandling af international anerkendte akupunktør Duna Alrudayni.

 

Duna Alrudayni kommer til klinikken op til 7 sammenhængende dage 1 gang om måneden, hvor du har mulighed for, at få hjælp til dine fysiske symptomer og lidelser, en hel unik og banebrydende kosmetisk akupunktur behandling samt råd og vejledning ud fra behov ifht. din kost og evt. anbefalet urtemedicin.

 

Vi kan kun anbefale dig, at booke en tid så hurtigt som muligt, da der er rift om hendes tider. Du skal regne med flere gentagende behandlinger i de dage Duna er på klinikken, da 1 behandling som oftest ikke er nok for at opnå en ønsket effekt.

 

Den 12.-18. september 2016 kommer Duna Alrudayni til klinikken på Melchoirs Plads 4, 2100 København Ø. Booking af tid sker HER

 

Duna Alrudayni er akupunktør og Naturopath, med bl.a. 12 års erfaring og speciale inden for:
– Rygsøjle lidelser
– Gigt og generelle ortopædiske lidelser
– Kosmetisk akupunktur
– Fertilitet
– Neurologiske tilstande, især Parkinsons sygdom
– Fordøjelses problemer
– Vægttab
– Misbrugsproblemer såsom rygning og narkotika
– Hudsygdomme
– Øjen smerter og lidelser
– Allergier

 

Duna er ligeledes ekspert indenfor ernæring, vævssalte samt behandling med urtemedicin. Hun arbejder til dagligt på privat hospital og i en række klinikker i Harley Street London, Caterham, Surrey og Kent. Samtidig arbejder Duna hen imod sin PhD. indenfor Spinal acupuncture and quantum physics, som hun starter op på i januar 2017 på Oxford University. Hun taler fire sprog, deriblandt dansk, hvilket også betyder at hun har et meget bredt og alsidigt klientel.

 

Duna har en BSc i Health-Practitioner Studies fra Heilpraktik School i Odense samt en Højere Diplomuddannelse i kinesisk medicin fra Middlesex University i London.

 

Dunas internationale ry inden for akupunktur opstod efter det lykkes hende, at afsløre den gamle kinesiske medicins mysterier gennem års undersøgelser, videnskabelig forskning og praksis i England, Europa og Mellemøsten. Dette blev kronet ved hendes nylig deltagelse i en banebrydende klinisk forskning inden for anti-aging i London som resulterede i en unik formel for Rejuvenation (foryngelse).

31 65 84 33