Akupunktur

NADA AKUPUNKTUR
Akupunktur NADA står for National Acupuncture Detoxification Assiciation.

NADAs baggrund kommer fra kinesisk medicinfilosofi og i Danmark bliver denne form for akupunktur bl.a. brugt til afvænning og kan også bruges til stress, angst og krisehjælp mm.

Book online nu

HVAD ER NADA ?
NADA er en recovery model lavet på øreakupunktur.

Man bruger typisk 5 kinesiske punkter i ørene, 5 punkter i hovedbunden og et punkt mellem øjnebrynene.
NADA er en toniserende metode, det vil sige en balanceskabende metode, derfor er der lige mange nåle i højre og venstre øre og i de samme punkter.

NADA kan bruges til mange ting og har bl.a. vist sig med god effekt over for eksempelvis:

Stress
At kunne sætte ord på følelser
Angst
Psykisk og fysisk uro
Søvnløshed
HVOR KAN NADA BRUGES ?
NADA-modellen anvendes især af behandlere, som supplement til deres primære klient-tilbud.

Akupunktur metoden anvendes såvel på sygehuse som i den primære sektor. Det kan være misbrugsbehandling, hospitaler, flygtningelejre, socialpsykiatri, kriseterapi, væresteder, shelters, kvindecentre, jobcentre, kriminalforsorgen osv.

NADA-metoden øger effekten af andre terapeutiske metoder, og bruges derfor også i forbindelse med terapeutiske samtaler, gruppebehandling, kropsbehandling og hypnoterapi m.m.

NADA-modellen anvendes i omkring 20 lande i Europa samt på samtlige kontinenter

HVORDAN VIRKER NADA AKUPUNKTUR?

Øre- og andre akupunktur-former regulerer kroppens hormoner og transmitterstoffer, som det kendes fra moderne medicin. Derfor kan akupunktur anvendes i behandling af f.eks. abstinenser, stress, angst og søvnproblemer.

Men NADA-metoden kan kun delvis forklares via moderne medicin. Metoden skal først og fremmest forstås i lyset af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Det er denne model, som bedst kan forklare hvorfor øreakupunktur bl.a. efter NADA-modellen kan hjælpe klienterne med personlig udvikling, sætte ord på følelser og få meget mere ud af terapeutisk og anden behandling

Nada ses som en bivirkningsfri metode.

Kontakt os her på siden og få en tid til behandling.

Skriv til os

31 65 84 33