Psykoterapi i København

Book online nu

Bettina Østrand
Ole Suhrs gade 15. Klinik
1354 Kbh. K

Åbningstider:
Tider København K
Mandag – Lørdag: efter aftale

 

Baggrund: Jeg er uddannet Hypnotisør ved Shin hypnose v. Mads Aggerholm. Endvidere er jeg uddannet oplevelsesorienteret psykoterapeut MPF og socialpædagog. Derudover har jeg en hel del efteruddannelser bl.a. som parterapeut, Nada instruktør. Familiebehandler. Yoga og mindfulness instruktør. Sorg, tab og traume. NLP practioner.

Hypnose er en hurtig effektiv måde hvorpå du kan ændre gamle mønstre. Det gør jeg ved at arbejde med din underbevidsthed. Hypnosetilstanden er helt naturlig og kan minde om, at du er helt væk i dine dagdrømme men du er hele tiden fuldt tilstede.

Jeg arbejder med udfordringer så som angst/ præstationsangst, social fobi, seksuelle udfordringer, søvnproblemer, eller andre uhensigtmæssige problematikker. Ofte vil 1 til 4 behandlinger være nok. Jeg er 100 % nærværende tilstede for dig og jeg guider og støtter dig i din proces. Du skal være meget velkommen hos mig.

PRIS OG YDELSER PÅ HYPNOSE/HYPNOTERAPI – København K:

Sessioner varighed op til 60 min.

1 session op til 60 min 1.000,-
Ved 3 sessioner samlet rabat 500,-
Intensiv ren hypnose 30 min 650,-
Rabat til: Studerende, børn, pensionister, ledige. 800,-

NADA
NADA øre-akupunktur er inkluderet (gratis)

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak eller booke tid.

Hvad er Hypnose?

Hypnose er en behandlingsform, som kan bruges ved fysiske og psykiske problemstillinger. Det bruges til forandringsprocesser, hvor man bruger underbevidstheden til at ændre tankemønstre, som kan være uhensigtsmæssige for et menneskes trivsel.

Hvordan fungerer hypnose?

Ved at “skyde genvej” til underbevidstheden får hypnotisøren adgang til en stor mængde ubevidste ressourcer, hvorigennem hypnotisøren kan ændre opfattelsen af bevidste eller ubevidste erfaringer. Under behandlingen påvirker hypnotisøren således klienten, men det er i bund og grund klienten selv som helbreder eller forebygger sig selv.

Hvad kan behandles med hypnose?

Rigtig mange problemstillinger kan behandles gennem hypnose, bl.a. angst, fobier, jalousi, stress, depression og andet. Det kan også bruges i forbindelse fysiske smerter, hvor hypnose kan fungere som smertelindring.

Hvem kan behandles med hypnose?

Som udgangspunkt kan alle der ønsker det gøre brug af en hypnosebehandling. Det kræver dog at man selv er villig til at gå ind i behandlingen, at man er tryg ved sin behandler og har tillid til denne person.

Skriv til os

31 65 84 33