Søvnproblemer

embarrassed_sleep_walking-150x150

Problemer med din søvn?

Søvnproblemer, Søvnløshed og insomnia

Har du svært ved at falde i søvn om natten og overvejer at bruge, eller bruger du allerede sovemedicin for at kunne falde i søvn?

Ligger du ofte vågen kl. 2-3 om natten og falder først i søvn, når vækkeuret vækker dig, hvilket så betyder, at du er ukoncentreret i løbet af dagen, og du tager dig selv i at være meget træt eller dagdrømme, så er du en af de mange, som lider af søvnbesvær og dermed en af dem, som har svært ved at koncentrere sig og arbejde effektivt.

Du har brug for din søvn for at få dit immunforsvar til at restituere sig, så du er klar til næste dag.

Hypnose kan afhjælpe søvnproblemer, søvnløshed og insomnia

Mange af de klienter som kommer til os første gang, kommer fordi de har set på tv, at man sover, når man er i hypnose. Derfor har de ofte den opfattelse, at hypnose kan løse deres søvnproblem på et øjeblik. Klienten tror, når de kommer hos hypnoterapeuten og kommer i hypnose, at de falder i søvn, fordi man bruger ordet “sov” i hypnosen. Klienten er dog ved fuld bevidsthed under hele hypnosen og sover ikke. Hvis vedkommende sov under hypnose, ville klienten ikke kunne høre, hvad hypnotisøren sagde, og dermed ville klienten ikke kunne få løst sine søvnproblemer. *Søvnproblemer kan løses med hypnose – det er blevet dokumenteret af Harvard Medical School.

Når du lære at sove rigtigt igen, vil du få en bedre hverdag og have overskud. *Vi kan hjælpe dig af med dine søvnproblemer, så book en tid idag.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af søvnproblemer, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33