Højdeskræk behandling
hypnosebehandling for højdeskræk

behandling af højdeskræk med hypnose

En af de mest almindelige ting, som vi arbejder med hos Shinhypnose er højdeskræk. *Vi hjælper folk med at overkomme deres fobi for højder.

Folk oplever højdeskræk meget forskelligt – nogle er ekstremt nervøse i høje bygninger, andre går i panik ved tanken om at gå op ad en trappe.

Vi har ved flere lejligheder skulle hjælpe folk ved vores klinik, selvom der kun er 3 trin op til klinikken, da alene tanken om at gå to eller tre trin op har gjort, at de føler sig forskrækket!

Hvor kommer min højdeskræk kommer fra?

Folk har tit den opfattelse, at man er født med højdeskræk. Et lille barn synes ikke at være bange for at falde når det begynder at lære at gå – barnet udvikler en vis forsigtighed efter et stykke tid.

Det er meget sandsynligt, at en person, der er bange for højder, har lært at være bange for det på et eller andet tidspunkt i deres liv, måske ved pludselig at forestille sig, hvordan det ville være at falde ned.

Højdeskræk er frygten for at falde

Man får manifesteret sin bevidsthed ved, at jo tættere man kommer ”faldet” jo mere arbejder ens fantasi og forestilling om, at man enten springer ud eller falder ned.

Det tænkes, at adrenalinfrigivelse er årsagen til følelsen og den efterfølgende panik reaktion.

Hvordan bliver min højdeskræk helbredt med hypnose?

Vi bruger hypnose og NLP teknikker med lyn induktioner sammen med gestalt terapi, hvor du bliver ført tilbage til den situation, hvor du oplevede højdeskræk og derfra bliver du behandlet – det er hurtigt og meget effektivt. *Vi behandler din frygt og får den nulstillet.

Vil jeg blive helt kureret for højdeskræk med hypnose?

At være tøvende eller tilbageholdende overfor store højder er en naturlig menneskelig reaktion, og vi sørge for at bevare denne naturlige reaktion i dig. At føle sig fri med tæerne hængende ud over en klippe i tusinde meters højde er ikke en normal reaktion (for de fleste mennesker)!

Problemer som folk oplever, når de har højdeskræk

  • Gå ovenpå
  • At være i en høj bygning
  • Kørsel på broer, ved kløfter eller dale
  • Bange for at flyve
  • Gå op ad en stige
  • Kiggen ned af en trappe
  • Se et tv-program eller en film som omhandler højder
  • Og naturligvis at være i nærheden af et stejlt fald fra en klippe

Hvor lang tid vil hypnose behandlingen af højdeskræk tage?

Typisk er 1 – 2 behandlinger nok til at behandle din højdeskræk.

Book en tid i dag og overkom din højdeskræk.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33