Flyskræk
hypnosebehandling mod flyskræk

*Flyskræk overvindes hurtigt med hypnose

Drømmer du om en ferie til Barbados, men nøjes med Bornholm? Hvis ja, er du ikke alene. Frygten for at flyve er et overraskende fælles problem for mange mennesker, det kan være en alvorlig begrænsning for dig, hvad enten det er til forretning eller fornøjelse. *Med hypnose kan du tackle angsten for at flyve, du vil hurtigt og nemt blive hjulpet til at overvinde din frygt, og du vil blive hjulpet til at være tryg, når du skal flyve.

Det anslås, at op til én ud af ti mennesker lider af en angst for at flyve, men alligevel er flyrejser i stigende grad blevet et almindeligt middel til at rejse for mange, og en væsentlig del af vores arbejds- og privatliv. Mange mennesker oplever, at deres børn har en angst for at flyve.
Frygten for at flyve, også kendt som aerophobia eller aviophobia, er forårsaget af den ubevidste del af dit sind, der advarer dig om, at det er farligt at tage med et fly.  *Mange mennesker har allerede brugt hypnose til ikke kun at overvinde frygten for at flyve, men har også lært at se frem til at flyve og at nyde det!
At flyve er faktisk en af de sikreste ting, du kan gøre. Flyrejser er statistisk sikrere end, at du krydser vejen, og flyvning har vist sig at være 25 gange mere sikkert end at køre din egen bil. Hypnose vil hjælpe dig til at forstå dette på et dybere plan og til at føle dig afslappet, beskyttet og sikker, når du flyver.

Frygt for at flyve behandlinger – Er hypnose faktisk en kur?

En af nøglerne til at overvinde din frygt er afslapning. *Hypnose vil lære dig afslapnings færdigheder, som vil betyde at du vil opleve en ro og afklaring omkring det at flyve. Hypnoterapi kan hjælpe dig med at lære et nyt adfærdsmønster. Tidligere har du brugt tiden til frygte flyvningen eller være ombord i et fly – i fremtiden kan du bare slappe af og begynde at nyde friheden ved at flyve. *Selve hypnosen kan helbrede din frygt for at flyve, og mange vellykkede kunder er enige i det er et af de mest succesfulde skridt de nogensinde har taget.

Alt du skal gøre, er at drømme om, hvor du ønsker at flyve til næste gang!

OVERKOM DIN FRYGT FOR AT FLYVE – TIPS OG GODE RÅD

Først – og vigtigst af alt – du skal aldrig tvinge dig selv til at flyve for at overvinde din frygt. Vi har alle et indbygget overlevelsesinstinkt, som hjælper os i “farlige” situationer, og som reagerer på angsten for at flyve. At sætte dig ind i et fly vil faktisk kunne betyde tilbageskridt for dig i overvindelsen af din frygt.

Teorien “aversionsterapi” siger, at du ved at frygtindgyde dig selv på denne måde kan bidrage til at helbrede denne frygt, men beviserne er, at effekten er kortvarig. Hvorfor kæmpe med dine instinkter, når du kan forhandle med dem? Du kan prøve at sætte dig på flyet, mens det stadig er på jorden, og derved opleve processen, samtidig med at du ved, at du er sikker.

Der er mange, der er bange for flyvekurser, selvom de kan være meget effektive til at løse problemet og afhjælpe irrationel frygt for at flyve. Hovedparten af disse kurser har samme retning; uddannede og erfarne piloter taler dig gennem flyveprocessen, for eksempel forklarer de alle de lyde, du kan høre i løbet af flyveturen og, hvad der forårsager dem. Derefter har du mulighed for enten en kort flyvning i et rigtigt fly, eller ved nogle kurser, i en flyvesimulator.

Frygt for at flyve kurser kan være dyrt, men du kan prøve denne øvelse at starte overvinde din fobi om at flyve. Forsigtigt tage dig igennem processen med at planlægge din rejse og finde ud af om destinationer, flyafgangstider og priser, men uden egentlig booking noget – søger på internettet er en god måde at gøre dette. Tænk på et sted, du ville elske at flyve til, og gå gennem processen i dit sind for at forberede og planlægge turen.

Du er nødt til at skabe en positiv energi, som er stærkere end den negative energi af frygt. Fokusere på det sted, du ville elske at besøge; tænke over det og gøre det billede, og tanken om det spændende og positivt. Øv dig og arbejde med dette hver dag, indtil disse positive tanker er stærkere end din frygt for at flyve.

Bestil en konsultation i dag hos Shinhypnose og slip af med din flyskræk. Læs også om rygestop og vægttab.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af flyveskræk, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33