Eksamensangst
hypnosebehandling mod eksamensangst

Lider du af eksamensangst?

Hvis du er et af de mennesker, der lider af eksamensangst, er det ikke usædvanligt at have besvimelsestendenser; du oplever måske, at du ikke kan tænke og tale klart, du ryster og føler dig forvirret og uduelig. Tiden før eksamen er domineret af frygt og ubehag mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Det er ikke ualmindeligt at have eksamensangsten som en vedvarende følgesvend selv lang tid før selve eksamenen. Nogle mennesker oplever stærke søvnforstyrrelser og plages af mareridt, der indeholder eksamensangst.

I selve eksamenssituationen kan eksamensangst betyde, at du har problemer med at formulere dig, man kan græde, hyperventilere, have black out-oplevelse, svede, virke særdeles usammenhængende og uklar og i værste fald være nødt til at forlade eksamenslokalet uden at gennemføre prøven.

Ingen behøver at lide af så stærk en eksamensangst. For en sådan eksamensangst kan jo betyde, at man undgår eksamener eller dumper til eksamener, og det kan på længere sigt betyde, at man ikke kan fuldføre en uddannelse, hvilket jo i sidste instans kan betyde, at man ikke får den karriere og det job eller de jobs, man ønsker sig.

Hypnose er svaret på eksamensangst

*Med hypnose kommer man i en let trancetilstand, hvor underbevidstheden kontaktes, så man kan få stoppet det uhensigtsmæssige mønster omkring den misforståelse, at eksamen er farligt, og man får frigivet ressourcer som styrke, overblik, indre ro, tro på sig selv og sine evner, samt enhver anden ressource, som ønskes aktiveret.

Hypnose er både nænsomt og særdeles effektivt til at minimere og nogle gange helt neutralisere de overdrevne indre faresignaler, så velvære og indre overensstemmelse igen gør, at eksamen opleves som det, det er – nemlig en prøve og ikke noget, som er værre end det.

Reservér en tid hos Shinhypnose i dag og få hjælp til at overkomme din eksamensangst.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af eksamensangst, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33