Hypnose mod depression

Depression forekommer hos mange mennesker, og det kan komme i forskellige grader. For nogle er depressionen svær at komme igennem. Det kan sommetider tage flere år, at bekæmpe de negative tanker, og det kan være svært at finde det rette værktøj, der kan hjælpe en ud af den depressive tilstand. Hypnose mod depression kan være et godt værktøj for mange. Hos Shin Hypnose har vi mange års erfaring med at bruge hypnose som et redskab til bekæmpelse af depressive tanker og mønstre.

Bestil tid

I hypnose mod depression arbejder vi på at bryde med de negative tanker. Vi arbejder på at finde de faktorer, der har udløst depressionen. Vi forsøger at finde årsagen bag, og arbejde hen mod et mere positivt livssyn. Med hypnose mod depression arbejder vi på at styrke dit selvværd og din selvtillid, så de depressive tankemønstre vil aftage.

*Vi understreger at hypnose mod depression ikke er en garanti for bedring af depression, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Depression hypnose

Hvis du lider af depression, kan hypnose være et redskab til at lette tilstanden. Depression hypnose kan bruges til at komme bag om de depressive tanker, og derefter vende dem til lysere og mere positive tankemønstre og vaner. Depression hypnose kan kombineres med andre behandlingsformer.

Det kan være forskelligt, hvor mange sessioner der skal til, men vores erfaring viser, at 1-2 gange hypnose er nok til at lette depressionen. Der kan dog være behov for flere sessioner, hvis der er tale om en svær depression. Her vil det oftest også være nødvendigt med medicinsk behandling.

Lider du af en depression, anbefaler vi altid, at du kontakter din egen læge, så du kan få den rette hjælp.

Har du spørgsmål til hypnose mod depression, er du velkommen til at kontakte os på shin@shinhypnose.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Hvordan foregår hypnose mod depression?

Under hypnosebehandling mod depression arbejder man på, at komme bag de depressive tanker og i stedet få hjernen til at fokusere mere på de positive aspekter i livet. Under en hypnosesession forsøger man at finde frem til årsagen bag depressionen, så hypnosen bliver rettet specifikt mod disse negative tanker.

Hvem tilbyder hypnose mod depression?

Hos Shin Hypnose har vi flere års erfaring med hypnose mod depression. Det er individuelt hvor mange behandlingssessioner, der skal til, men vores erfaring viser, at 1-2 gange ofte er nok.

Hvordan hjælper hypnose mod depression?

Hypnose mod depression kan hjælpe en til at fokusere mere på de positive tanker end på de negative. Hypnosen hjælper med at flytte fokus fra de negative tankemønstre, så disse ikke fylder for meget i hverdagen.

Kan man kurere depression med hypnose?

Depressioner kan være meget forskellige fra person til person, og derfor er der også forskel på de behandlingsforløb, der skal til for at bekæmpe en depression. Hypnose mod depression kan være et værktøj, som et led i behandlingen.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.