Hypnose Odense

Effektiv behandling på hypnosecenter i Odense

 

Odense, Christina Lange

5220 Odense SØ – Ørbækvej 700
Mandag – fredag, fra kl. 8.30 til kl. 19.00

Direkte tlf: 52 50 08 29
Tidsbestilling sker HER

Uddannelse og beskæftigelse:
Hypnotisør/hypnoterapeut, sygeplejerske, coach og terapeut. Har arbejdet indenfor psykiatrien

Hypnose behandling i Odensen

*Det fantastiske ved hypnose er, at det kan hjælpe dig med en lang række problemer – uanset om det er et årelangt fænomen i din hverdag eller noget, som først er opstået for nylig.

Måske er dit store ønske at stoppe med at ryge en gang for alle. Måske er det din jalousi, som forhindrer dig i at handle på den måde, du egentlig ønsker. Det kan også være, at din eksamensangst har taget overhånd i sådan en grad, at du ikke er stand til at gennemføre dine afgangsprøver. Eller også er dit problem et helt fjerde. *Alle disse ting har det tilfælles, at det er muligt at komme til livs ved hjælp af hypnose, så din livskvalitet bliver væsentligt bedre.

Kig forbi vores klinik

Selvom størstedelen af vores behandlingssteder kan findes på Sjælland, er det ikke nødvendigt at rejse langt, hvis du bor på Fyn og er interesseret i, hvordan hypnose kan hjælpe dig med at få balancen tilbage i hverdagen.

Vi har en afdeling i Odense, hvor du sammen med os har mulighed for at gøre noget ved de problemer, som hindrer dig i at leve det liv, du ønsker. Den første del af behandlingen er en indledende samtale, hvor du med dine egne ord beskriver din problemstilling, så det er muligt at lægge en personlig behandlingsplan til dig. Inden selve behandlingen påbegyndes, får du mulighed for at prøve hypnosetilstanden, så du er helt tryg ved forløbet. Skulle du være skeptisk ved hypnose, er dette også helt fint, så længe du følger de anvisninger, du får undervejs.

Vores fynske hypnosecenter er beliggende I Odense SØ 5220. Du finder vores kontaktoplysninger her, hvis du skulle have lyst til at høre, hvordan vi kan lægge den rette behandlingsplan for netop dig og din situation.

Vi glæder os til at møde dig!

Shinhypnose.dk Intro

 

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.

 

31 65 84 33