Behandling af fobier

Højdeskræk, flyskræk, vandskræk, edderkoppeskræk… Listen over det, som gør os bange og ængstelige, er lang. Cirka hver 10. dansker udvikler en forbi, og en undersøgelse Interresearch har foretaget for Søndagsavisen viser os, hvilke enkeltfobier vi lider af.

Bestil tid

BEHANDLING MED HYPNOSE AF FOBIER SOM HØJDESKRÆK, FLYSKRÆK OG VANDSKRÆK

Den absolutte topscorer er akrofobi (højdeskræk), som 29% af de adspurgte fortæller, at de lider af. På en lige så sikker andenplads er (araknofobi – edderkoppefobi), som 18% af de adspurgte går rundt med. For stort set alle fobiers vedkommende er der flest kvinder, som har lidelsen.

Nogle udvikler af sig selv metoder til at kunne leve med det, de er bange for. For mange andre er tilstanden så alvorlig, at de skal have hjælp til at overvinde skrækken.
De fleste mennesker kender følelsen af at blive rigtig bange for et eller andet. Men fobikere oplever angstanfald, som er meget værre.

“Jeg kunne ikke gå i Netto eller Føtex uden, at jeg fik en kraftig trykken i brystet og en voldsom hovedpine. Samtidig blev alt kaos i mit hoved” fortæller Jeanette Scherer fra København, som led af socialfobi.

Hun kunne ikke være i forsamlinger på mere end 3-4 mennesker uden at gå i panik. Efterhånden udviklede hun også angst for angsten. I et halvt år var hun ikke i stand til at aflevere og hente sin søn i vuggestuen uden at få angstanfald.

Oplevelser i barndommen og en voldtægt som 19 årig er formentlig grunden til, at hun udviklede sin fobi, som hun nu har lært at leve med.

VI BRUGER TYPISK KUN ÉN BEHANDLING MED HYPNOSE PÅ AT FJERNE DIN FOBI

Shinhypnose har Danmarks bedste hypnotisør korps, og vi har behandlet mange danskere med fobi(er). Typisk tager det kun en behandling med hypnose at komme af med sin fobi – reserver derfor en tid nu og bliv fri for din fobi.

Højder (akrofobi) 29% Mænd 23% Kvinder
Edderkopper (araknofobi) 18% Mænd 11% Kvinder
Lukkede rum (klaustrofobi) 12% Mænd 6% Kvinder
Sygdom (nosofobi) 9% Mænd 7% Kvinder
At flyve (aerofobi) 8% Mænd 6% Kvinder
Mørke (nyktofobi) 5% Mænd 2% Kvinder
At tage beslutninger (decidofobi) 2% Mænd 2% Kvinder

Kilde: Søndagsavisen

*Hypnose kan løse dine problemer – book tid i dag

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af fobier, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hvad er Hypnose?

Hypnose er en behandlingsform, som kan bruges ved fysiske og psykiske problemstillinger. Det bruges til forandringsprocesser, hvor man bruger underbevidstheden til at ændre tankemønstre, som kan være uhensigtsmæssige for et menneskes trivsel.

Hvordan fungerer hypnose?

Ved at “skyde genvej” til underbevidstheden får hypnotisøren adgang til en stor mængde ubevidste ressourcer, hvorigennem hypnotisøren kan ændre opfattelsen af bevidste eller ubevidste erfaringer. Under behandlingen påvirker hypnotisøren således klienten, men det er i bund og grund klienten selv som helbreder eller forebygger sig selv.

Hvad kan behandles med hypnose?

Rigtig mange problemstillinger kan behandles gennem hypnose, bl.a. angst, fobier, jalousi, stress, depression og andet. Det kan også bruges i forbindelse fysiske smerter, hvor hypnose kan fungere som smertelindring.

Hvem kan behandles med hypnose?

Som udgangspunkt kan alle der ønsker det gøre brug af en hypnosebehandling. Det kræver dog at man selv er villig til at gå ind i behandlingen, at man er tryg ved sin behandler og har tillid til denne person.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.