Seksuelle problemer og impotens

Mit arbejde som terapeut og hypnotisør har taget mig på mange spændende rejser i den menneskelige psyke, hvor jeg har udforsket de muligheder vi har, og de stærke kræfter vi besidder baseret på kun vores tanker.

Bestil tid

IMPOTENS OG SEKSUELLE PROBLEMER KAN LØSES!!

En af de mest facinerende områder er at arbejde med impotens, da den sexuelle lyst er den stærkeste lyst og den mest naturlige egenskab, vi er født med. Jeg har arbejdet med kvinder, som ikke har kunnet opleve at få orgasmer, og mænd som ikke kan få rejsning, og mænd som oplever at deres udløsning sker for tidligt samt et bredt spektrum af seksuelle problemer.

PARTERAPI MED HYPNOTERAPI

Mange par kommer til en hypnoterapi behandling sammen for at få deres forhold tilbage på skinnerne. Det typiske problem er, at mange par oplever, at de har mistet gnisten og ikke har det samme gode sexliv, som de havde før. Dette har vi hos shinhypnose hjulpet mange par med at finde ud af – om deres forhold kan reddes, og kærligheden samt sexlysten kan genfindes.

Jeg havde en klient, som oplevede, at hans erektion simpelthen forsvandt, og at han oplevede, at han var ved at blive impotent og derfor kom og besøgte shinhypnose. Vi spurgte hans hjerne om årsagen til problemet, og det tog os tilbage, til han var 15 år gammel, og var på sit værelse, hvor han masturberede. Hans mor kom ind på værelset og opdagede ham, og hans erektion forsvandt omgående. Denne oplevelse gjorde, at sex var forbundet med angst, og at han var flov og skyldig.

Disse følelser er nogle af de store ting, som påvirker hjernen til at agere negativt fremover. Selvom hans sexliv har været tilfredsstillende det meste af hans liv, så blev handlingen aktiveret af noget, da han var omkring 38 år gammel, og han oplevede at være impotent. *Vi arbejdede sammen og eliminerede handlingen fra hans hjerne ved brug af stærke billeder, og ved at tage ham tilbage til et tidspunkt i hans liv, hvor han oplevede, at han ikke var impotent, men derimod havde en evig erektion. Jeg lagde nogle trigger ind samt nogle nøgleord og – shin badda bing – nu er han og hans partner meget glade.
(Historierne er blevet accepteret af klienten som reference.)

DU KENDER SVARET PÅ DE SEKSUELLE PROBLEMER OG IMPOTENS – HYPNOSE FÅR DET FREM

Dit bevidste sind kender ikke svar eller årsager til problemer. En klients svar til en potientiel årsag vil typisk være, at “det ikke har noget med det at gøre”. *Hypnose kan fastslå og slippe af med årsagen til impotens,ved at anvende fremtidige billeder og give tro på, at impotens er i fortiden. Bestil en tid hos Shinhypnose og få et velfungerende sexliv.

Den arterielle væg for en penis bærer blodstrømme til en hule af svampet væv. Penis arterier er meget små og aterosklerose. Fedtdepoter kan reducere blodstrømme til vævet, og dermed ungår man at opnå fuld størelse. Der skal ikke meget til at reducere størrelsen af de interne arterievægge, som resulterer i tab af blodstrømme.
*Hold op med at ryge – Nikotin hindre arterierne med op til 30% og det resultere i 50% mindre blodstrøm til penis. Det alene kan ofte fjerne impotens.

*Tab dig – at være overvægtig vil også reducere blodstrømmen til penis’ væv.
*Reducer dit kolesteroltal – opbygningen af kolesterol i årerne og arterier blokerer arterie væggene, og det kan reducere blødstrømmen til penis massivt.
*Kokain – hold op med at bruge kokain, det kan få arterierne for en 20-årig til at se ud som og have patologi som 75-årig mands.
*Testosteron produktion – nye undersøgelser viser, at testosteron produktion kan øges baseret på tankernes evne til at fantasere. Hvis du har taget sex “ud af dit sind”, rejser du længere væk fra løsningen. Du skal hæve din testosteron produktion gennem aktive visualiseringer og din fantasi. Det er mere magtfuldt, hvis stimulation er skabt i det indre frem for i det ydre.

F.eks. kan sindet visualisere tilfælde, der er følelsesmæssigt tilfredsstillende for dig og har en forbindelse til dig. At se en pornofilm eller at læse (undskyld – se på billederne) i et blad er at bruge de ydre sanser og har ikke intensiteten af at få sat den indre forestilling i bevægelse, som er mekanismen for ophidselse og øget testosteron produktion. Lave testosteronniveauer kan øges gennem mental billeddannelse. Engager dig i nogle fantasier, som stimulerer dine kreative safter.

FÅ ET BEDRE SEXLIV MED HYPNOSE

Book en tid hos Shinhypnose i dag og få et bedre sexliv – alle henvendelser er fortrolige.

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af impotens og seksuelle problemer, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hvad gør man ved impotens?

Det er mange ting, man kan gøre for at afhjælpe impotens. For eksempel kan man stoppe med at ryge, tabe sig eller reducere sit kolesterol. Der kan derfor være mange fysiologiske grunde til, at man kæmper med impotens.

Hvorfor har man seksuelle problemer?

”Seksuelle problemer” er en bred kategori, men helt generelt gælder det, at ens bevidste sind ikke kender årsagen til problemet. De seksuelle problemer opstår dog ofte på grund af mentalt fravær eller fysiologisk dårlighed.

Hvorfor oplever man seksuelle problemer i vores parforhold?

Mange par oplever på et tidspunkt seksuelle problemer i deres forhold. Det skyldes i langt de fleste tilfælde, at man har mistet gnisten i parforholdet, og man har derfor ikke det samme gode sexliv, som man havde førhen.

Hjælper hypnose mod impotens og andre seksuelle problemer?

Hypnose kan hjælpe dig med at finde årsagen til dine problemer, som dit bevidste jeg ikke selv kan finde frem til. Dermed kan du finde frem til sagens kerne ved at få hjælp fra hypnosebehandlinger. Hypnose har dog ikke den samme effekt på alle mennesker, og der kan derfor ikke garanteres et bestemt resultat.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.