Hypnotisør profil

Profil af Shinhypnose.dk stiftet af Shin Mads Aggerholm 2006

Bestil tid

Uddannelse: Hypnotisør/terapeut bl.a. af National Guild of Hypnosis (NGH)

International godkendt NADA behandler og hypnotisør.

Mads har som hypnotisør og terapeut, fra 2006 til nu, hjulpet mange mennesker og deltaget i en del forsøg med hypnose på bl.a. Riget og Københavns politi.
Han har underholdt og lavet foredrag for en del sportsklubber bla. BIF, Novo og Bosch ..Se mere under referencer

Mads er den første hypnotisør, der har lavet hypnoterapi på døve med succes i Danmark.-se mere under “Døve i Hypnose”

Mads behersker alle slags hypnose induktioner (dvs. måden at sætte mennesket i hypnose). Både direkte, indirekte og lyninduktioner. Derved opnår han den højeste succes indenfor hypnosetilstanden.

Hvem er Mads Aggerholm?

Mads Aggerholm er en dansk anerkendt hypnoterapeut med en lang erfaring indenfor både private hypnose sessions, såvel som hypnoseshows i hele Danmark. Han er uddannet hypnoterapeut fra National Guild of Hypnosis og har siden 2006 hjulpet hundredvis af mennesker.

Hvor i landet tilbyder Mads Aggerholm hypnoterapi?

Mads Aggerholm har base i København og Roskilde, men det er muligt at sende en forespørgsel på en session andre steder i landet, eller online såfremt man ønsker. Mads Aggerholm er eftertragtet i forhold til hypnosesessions, så vær i god tid hvis du ønsker at booke en session.

Hvem kan få hypnoterapi af Mads Aggerholm?

Alle er velkomne til at booke en session hos Mads Aggerholm, og her bliver ikke forfordelt mellem kunder. Er man studerende er man også velkommen til at booke en session og modtage en studierabat på både 60 og 30 minnutters sessioner.

Hvorfor bør man bruge Mads Aggerholm fra Shin Hypnose?

Mads Aggerholm er ultimativ Danmarks mest erfarne hypnotisør, hvilket også er anerkendt ved at er blevet indkaldt i forbindelse med flere shows på TV. Derudover har Mads Aggerholm en lang erfaring med at samarbejde med større private virksomheder landet over.

Stilling:

Hypnotisør og terapeut. Han fungerer også som foredragsholder, showhypnotisør og underviser i hypnose i ind- og udland (shinhypnose workshop).

Udover hypnosen bruger Shin Mads også værktøjer som NLP, Psykoterapi, symbolisme, EMDR, EFT, NADA akupunktur og andre stærke værktøjer, til at hjælpe mennesket på bedst mulig vis.

Shin har en spidskompentence i underbevidstheden (Limbiske System) og dens logiske kontrol af følelser.

Baggrund:

Shin er uddannet klassisk musiker fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 1993- 98- og har sidenhen arbejdet i alle symfoniorkestrene og teatrene i Danmark. Han har på den bagrund specialiseret sig i præstationsangst og fokusering. Som hypnotisør og terapeut, studerer han og træner stadig den dag i dag.

Medie:

Mads har med tiden medvirket i forskellige mediesammenhænge bl.a. på DR 1, DR 2, DR3, TV2 og TV 3 samt i en rygestop kampagne på MTV.

Da verden er skruet sådan sammen, som den er, befinder vi os i et præstationssamfund, hvor vi skal præstere næsten hver dag. Uanset om det er på skolen, arbejdet eller jobsøgning, bliver forventningerne hele tiden sat op. Den mentale del af mennesket er nærmest blevet et tabu, som folk sjældent giver sig tid til eller taler om. Som professionel hypnotisør/hypnoterapeut er jeg medlem af National Guild of Hypnotists, Inc. Min klinik ligger på Melchiors Plads på Østerbro. Her kan jeg foretage konsultationer og behandlinger af klienter i behagelige og trygge omgivelser.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.