Rygestop på en uge

rygestop-1-195x110

Prisen for danskernes rygning er ikke kun skidt helbred og tidligere død, men også store samfundsmæssige omkostninger viser tal fra Sundheds- og Skatteministeriet.

Rygning koster årligt 149.000 hospitalsindlæggelser og giver sundhedsvæsnet udgifter for 3,9 milliarder kroner.

Samtidig forårsager rygning 2,8 millioner ekstra sygedage om året.

Siden 2009 har shinhypnose tilbudt virksomheder rygestopprogrammer, og vi har hjulpet over 200 rygere med at holde helt op med at ryge.

Fordele ved rygestop på en uge:

  • Kurset foregår på virksomheden
  • Kurset varer en uge
  • Færre sygedage
  • Medarbejderne vil opleve en sundere hverdag, mere overskud og ingen abstinenser
  • Virksomheden opnår fuld skattefradrag for kurset

At holde op med at ryge behøver ikke være en kamp. Når du har besluttet dig for, at du ønsker at holde helt op med at ryge, er du nået til det stadie, hvor en af to ting sker: Du siger til dig selv, “jeg er færdig med at ryge, og jeg vil aldrig ryge igen”, eller “jeg er færdig med at ryge, men jeg har brug for hjælp til at blive helt røgfri”.
*Vores rygestop kursus vil hjælpe dig med at slette det “automatiske” ønske om at trænge til endnu en cigaret. Med vores rygestop program vil du opleve, at du endda vil være en glad ikke-ryger.

Du vil ikke savne, føle smerte eller føle, du har ofret noget i dit liv, når du holder op med at ryge og bliver røgfri. Du vil derimod opleve en kæmpe lettelse og glæde ved, at du endelig har opnået, hvad alle rygere ønsker at opnå: Du er blevet lykkelig og en varig ikke-ryger. Når rygere prøver at holde op med andre metoder end hypnose, oplever mange sorg og depression. Dette er forårsaget af følelsen af at miste nydelsen ved at ryge. *Det smukke ved hypnose og metoden vi anvender er, at hypnose er ganske særlig, da vi fjerner trangen og savnet til at ryge. Du vil ikke få brug for værdiløse midler og dyre substitutter, når behandlingsforløbet er slut.

Kursets varighed:

Vi bruger 1½ time på virksomheden sammen med jeres medarbejdere til at lave et rygestop, og ugen efter er der opfølgning på en time. *Typisk vil medarbejderne allerede være røgfri efter vores første møde.

Prisen er 1.100 kr. pr. medarbejder, som deltager på rygestop kurset.
Minimum 4 deltagere pr. hold.
Alle priser er ekskl. moms.

Skat siger:

Rygestopkurser, -terapi, -rådgivning og farmakologiske hjælpemidler, som fx nikotinpræparater, kan modtages skattefrit af medarbejderen, hvis:

udgiften afholdes som led i arbejdsgiverens generelle personalepolitik for alle virksomhedens medarbejdere (tilbuddet kan begrænses efter generelle kriterier om anciennitet og antal arbejdstimer – der gøres dog opmærksom på princippet om ikke-forskelsbehandling af deltidsansatte i deltidsloven).

Der kræves ikke lægehenvisning/-erklæring. Skattefriheden for arbejdsgiverens ydelser til dækning af medicinudgifter i forbindelse med rygeafvænningen er uden tidsbegrænsning.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer et rygestop, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33