HYPNOSESHOW

Hypnoseshow er meget kendt blandt de fleste fra tv programmer.

De fleste har en opfattelse af, at hypnose handler om at få folk til at handle mod deres vilje. Dette er langt fra tilfældet. Faktisk er det omvendt.

Det handler om at få folk til at gøre det, de faktisk gerne vil, og det kan være svært nok når man tænker over det.

Gå til vores kontaktformular

Kontakt os for pris

SHOWHYPNOSE
– UNDERHOLDNING MED ET STREJF AF “DET UTROLIGE”

Hvem vil ikke gerne være rolig til en eksamen . Hæmninger som gør os generte når vi ellers ønsker at tale med folk som vi føler for osv.

Med redskabet “Hypnose” hjælper jeg mennesker til at bryde eventuelle blokader. Dette viser jeg bl.a. i mine hypnoseshows, som jeg har praktiseret siden 2006.

Jeg går op i at fortælle det videnskablige i hypnose og demostrationer i form af shows. Her vil man bl.a. kunne se hukommelsestab af tal eller ens eget navn mm.

Kan man blive påvirket af alkohol uden at drikke? og se ting som ikke eksisterer. Kan man få folk til at tro, at de kommer fra Mars og hedder Pluto, og hvorfor kan deltagerne pludselig ikke sige noget, når de tror de er en verdenskendt sanger og meget mere.

Jeg viser hemmeligheden bag showhypnose og meget mere.

FÅ EN INTERESSANT AFTEN MED SHOWHYPNOSE

Det handler om, at alle skal have en interessant, spændende og underholdene aften med et strejf af “det utrolige.”

I modsætning til mange andre shows, handler det i høj grad om at få alle fordomme omkring hypnose væk, samt at få folk til at se, hvilket fantastisk redskab det kan være til eventuelle problemstillinger.

Til hverdag bruger jeg hypnosen til at hjælpe klineter med alt, som har med tanker, følelser og adfærd at gøre. Angst er nok en fællesnævner på de fleste ting udover vaner som vi prøver at komme af med.

“Alt hvad vi ikke er født med er tillært og kan derfor ændres “ Dette vil jeg også bevise i hypnoseshowet.

Alle som deltager i showet vil få tilbudt en gratis behandling.

Nedenfor kan du se eksmepler fra tidligere shows samt en underholdene samtale lavet til Eksperimentariet i København.

HVAD ER HYPNOSE, OG HVORDAN ER DET AT VÆRE I DEN TILSTAND ?

Alle mennesker kan komme i hypnose, da det er en sindstilstand vi ofte befinder os i uden at vide det er hypnose.

Tilstanden af hypnose svarer til at kunne optage eventuelle foreslag( suggetioner) ukristisk og ikke- analyserende, det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan være kritisk eller analyserende, men hvis det er tilfældet, er man ikke i hypnose mere.

Der en talemåde som lyder “at have en sang på hjernen” som man ikke bare kan slippe af med ved at tænke stop. Den bliver måske ved med at køre rundt inde i underbevidstheden, imens dine tanker er over på noget helt andet. Dette er et godt billed af, hvordan hypnose fungerer i almindelighed. I dette tilfælde, vil det være dér hvor sangen bevæger sig i hjernen (underbevidstheden) som hypnotisøren vil tale til og påvirke. Dvs. man sagtens kan have rationelle tanker under hypnosen.

DET KRÆVER ET GODT SHOW

For at få det bedste ud af showet er det vigtigt, at der er ro blandt publikum under induktionen (når folk bliver hypnotiseret), da det kræver en ro og koncentration hos deltagerne til at nå så dybt ned som muligt. Uden denne forudsætning, er der ofte deltagere som falder ud af hypnosen ved distraktion og showet kan derved ødelægges.

Senere vil deltagerne være i så dybt et stadie af hypnose, at de vil blive ligeglade med publikum og deres eventuelle klappen og tilråb.

Hypnotisøren tester publikum og vælger nogle ud, hertil skal det dog siges, at det kun er frivillige som deltager i selve hypnoseshowet.
Hypnose skal tages seriøst, da det er et kraftfuldt stykke værktøj og derfor kun bør bruges af hypnotisører med megen erfaring.

Lyden, dvs. mikrofon og højtalere, skal være af god kvalitet så deltagerne heller ikke vil blive distraheret af eventuelle mislyde eller dårlig lyd. Da hypnosen udelukkende foregår gennem forslag og instruktioner, er det derfor også vigtigt, at alle kan høre, hvad der bliver sagt.

Deltagerne må ikke være alt for påvirket af alkohol eller andre rusmidler, da det som sagt kræver en skarp koncentration.

Se også http://stagehypnosis.dk

ET GODT SHOW – SHINHYPNOSE, STAGEHYPNOSIS

*Vi forbeholder os retten til at optage dele af vores show på video til kommercielt eller/ og undervisnings brug.

Relateret tilbud

Rygestop På En Uge

Klik for pris

Gratis Hypnose

Klik for pris

Vægttabs Forløb

Klik for pris

Skriv til os

31 65 84 33