Børn og Hypnose

Hypnose er en tilstand mellem at være vågen og at sove. Denne tilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove, kan være effektiv til at hjælpe børn med forskellige udfordringer og problemer. Når du er i denne tilstand, vil jeg kunne påvirke lagrede tanke- og følelsesmønstre.

Bestil tid

Børn og hypnose er ikke væsentligt anderledes end hypnose for voksne. Jeg tilpasser hypnosen til børns alder og udviklingsniveau og sikrer selvfølgelig trygge og rare omgivelser.

Når det kommer til børn og hypnose, kan hypnose bruges til at hjælpe med ændringer af handlinger og vaner, som oftest baseres på irrationel frygt og som hæmmer for humør og kvaliteten i dagligdagen.

Ingen kender et barn på samme måde som forældrene gør. Oplever du problemer eller udfordringer med dit barns humør, adfærd i dagligdagen, søvn eller andet, kan børn og hypnose være værd at overveje. Er du i tvivl om hypnose er noget for dit barn, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 31 65 84 33.

Hypnoterapi til børn

Hypnoterapi til børn er en terapeutisk tilgang, der bruger hypnose som redskab til at arbejde med børns sind og adfærd. Denne terapiform kan være særligt effektiv, da børn generelt er mere åbne og modtagelige over for forslag og visualisering.

Hos ShinHypnose får dit barn hjælp af en erfaren hypnotisør. Jeg kan hjælpe med at påvirke underbevidstheden og gennem hypnoterapi til børn kan jeg hjælpe dem med at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og adfærd. Det er vigtigt at forstå, at hypnose ikke er “magi” eller kontrol over børnenes sind, men snarere en dyb afslapningstilstand, hvor børnene er mere åbne for forslag og visualisering.

Gennem hypnoterapi til børn, kan jeg også lære dit barn afspændings- og visualiseringsøvelser, som de kan anvende i deres dagligdag for at opnå større indre balance og trivsel. Dette kan ofte være en fordel i den daglige hjælp for at håndtere svære situationer, særligt i forbindelse med angst eller sociale situationer.

Hypnose til børn

Hypnose til børn kræver et trygt og afslappet miljø. Det er vigtigt for mig at opbygge tillid mellem barnet og forældrene. Inden jeg kan tilbyde hypnose til børn, kan en grundig konsultation med barnet og dets forældre være afgørende for at forstå problemet eller udfordringen, som barnet står over for.

Under hypnose til børn, vil barnet guides til en tilstand af dyb afslapning, hvor jeg vil berolige og gøre hypnosen let forståelig for barnet. Her bliver der åbnet op for barnets underbevidsthed og muliggør arbejdet med specifikke problemområder, såsom:

  • Angst
  • Søvnproblemer
  • Selvtillid
  • Fobier
  • Adfærdsproblemer

Ved at opbygge en tryg og tillidsfuld atmosfære kan dit barn føle sig sikre og åbne over for at deltage i hypnoterapi. Hypnose til børn kan have mange positive resultater. Er du interesseret i at høre med om hvad I som forældre kan forvente af dette forløb, er I velkomne til at kontakte mig.

Børne hypnose

Hos ShinHypnose er børne hypnose en tilgang, som kan anvendes til at hjælpe børn med at tackle forskellige udfordringer og problemer. Børne hypnose kan være en nyttig terapeutisk metode til at reducere angst, forbedre søvnkvaliteten, styrke selvtilliden og håndtere adfærdsproblemer.

Det er vigtigt at vælge en erfaren hypnotisør, der har specialiseret sig i at arbejde med børn, for at sikre en sikker og effektiv behandling, derfor skal du vælge ShinHypnose. Ingen børn er ens og derfor er det også svært at sætte et samlet resultat for hvad I kan opnå med børnehypnose. Overordnet set, kan børne hypnose være en effektiv metode til at give børn værktøjer til at tackle forskellige udfordringer samt fremme deres mentale og emotionelle velvære.

Har du spørgsmål til børn og hypnose, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 65 84 33 eller via kontaktformularen her på siden.

Ønsker du at bestille tid til børne hypnose, kan du klikke her.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til børne hypnose i mine trygge omgivelser.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.