Hypnose vægttab

Vægttab kan være en lang og sej kamp. Der findes et væld af slankekure, og det kan være svært at finde den, der fungerer bedst for ens krop. Hypnose vægttab kan være en effektiv måde at mindske din sult på, så du ikke føler et så stort behov for mad. Hos Shinhypnose har vi især god erfaring med at kunne mindske sukkertrangen med hypnose vægttab.

Bestil tid

Under hypnosen arbejder vi på at bearbejde de dårlige vaner, der får dig til at overspise. Mange spiser også med følelserne. Det vil sige, at maden bliver brugt til kompenserer det tomrum, der kan være, når du eksempelvis er ked af det, bange, rastløs eller ensom. Mad kan også bruges som en “belønning”. I hypnose vægttab arbejder vi på, at mindske dine følelsers evne til at dominere din sult. Med hypnose vægttab lære du, at lytte til din reelle sult, så du din sult ikke styres af dine følelser, men i stedet din krops fysiske behov for mad.

Hypnoterapi vægttab

Med hypnoterapi vægttab kan du lære at rydde op i din måde at udvælge mad på. Vi arbejder på at gøre mad til en naturlig del for dig, så det ikke længere skal fylde dine tanker og følelser. Du lære at være i større kontrol over, hvad du spiser, samt hvor ofte du spiser.

Hos Shinhypnose har vi god erfaring med hypnoterapi vægttab, men da der er forskel på personer, understreger vi, at hypnoterapi vægttab ikke er en garanti for et decideret vægttab, samt at resultaterne vil variere fra person til person.

Har du spørgsmål til hypnose vægttab, er du velkommen til at kontakte os på mail shin@shinhypnose.dk, så forsøger vi at svare dig efter bedste evne. Vil du gerne booke tid til hypnoterapit vægttab, kan du gøre det online på vores hjemmeside.

Kan man tabe sig gennem hypnose?

Hypnose kan bruges til at ændre fokus fra de negative tanke- og handlemønstre, som leder en til at spise meget eller meget usundt. Hypnose kan ændre tankerne til være mere positive, eller simpelthen hjælpe en til ikke altid at agere på tankerne.

Kan man stole på hypnose mod vægttab?

Effekten af hypnose mod vægttab er forskellig fra person til person. Det kommer blandt andet an på, hvor modtagelig man er for hypnosen. Dertil er der forskel på, hvor mange sessioner det kræver for at opnå et vedvarende resultat. Ofte er der brug for 1-3 sessioner.

Er hypnose mod vægttab dyrt?

Prisen på hypnose mod vægttab afhænger af, hvor mange sessioner du skal bruge, samt hvor lang sessionen skal være. Ved første session koster 1 times hypnose ved Shin Hypnose 1.500,- og 30 min. koster 1.000,-. Du kan læse mere om priserne her.

Hvorfor skal man vælge professionel hypnose mod vægttab?

Hvis du gerne vil prøve at bruge hypnose mod vægttab, får du det bedste resultat med professionel hypnose mod vægttab. Professionel hypnose tager udgangspunkt i kernen til problemet, så behandlingen bliver så specifik som muligt.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.