Barnløshed

Barnløshed er en voksende problemstilling i Danmark. Ofte er det svært for lægerne at konstatere, om det skyldes et fysisk problem. Selvom du fysisk fungerer normalt, kan det føles næsten umuligt at få dit ønske opfyldt om at få et barn. De fleste, som har problemer med at få børn, føler sig ofte magtesløse og opgivende. Man prøver og prøver, følger alle gode råd, men alligevel sker der ikke noget.

Bestil tid

STRESS OG UTÅLMODIGHED LEDER TIL BARNLØSHED

Følelsernes op- og nedture kender vi kun alt for godt; når kvinden er gået over tid, og man håber på, at “nu er den der”. Så finder man ud af, at det var falsk alarm og, at man stadig er barnløs. Den følelse virker enormt opslidende, og man opgiver næsten håbet om at få børn. Der er mange faktorer, som kan være skyld i barnløshed. Mange mennesker undervurderer den mentale del af problemstillingen. Vi stresser videre i vores hverdag, og håber bare på, at det lykkes en dag.

Et relevant eksempel er stress. Vi er alle enige om, at stress i hverdagen ikke gavner vores helbred og, at stress kan sætte en stopper for kroppens funktioner. Stress kan være årsagen til, at man udvikler mavesår og mavekatar og udvikler et højt blodtryk. Din sindstilstand kan også sætte en stopper for at blive gravid. Vi søger ubevidst et større og større pres, jo mere vi fokuserer på vores problemstillinger. Problemstillingen kan selvfølgelig også skyldes andre ting.

HYPNOSE HJÆLPER DIG AF MED BARNLØSHED

*Hypnosen er en fantastisk måde at arbejde med den mentale del af problemstillingen på. Den kan hjælpe dig med at kunne slappe af i hverdagen og være tålmodighed, og hvis du vil hjælpes, er det dét, der vil være nødvendigt at fokusere på.

Man hører ofte om par, der adopterer et barn og som kort tid efter adoptionen oplever, at kvinden bliver gravid. Dette er kun endnu et eksempel på, at den mentale del af os, har meget mere magt over vores krop, end vi tænker over i hverdagen. Kvinden har på dette tidspunkt accepteret hendes barnløshed og fundet en anden løsning. Derfor er hun begyndt at slappe af omkring det, der har været hendes problem, og så begynder kroppen at finde den naturlige og balanceret tilstand igen.

*I hypnosen arbejder vi direkte med det underbevidste og ubevidste sind, og derved er det muligt at opnå gode resultater. Ring til shinhypnose i dag og få hjælp til at bekæmpe jeres barnløshed.

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af barnløshed, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.