Højdeskræk

Højdeskræk er noget vi ofte har folk i behandling for hos Shinhypnose. Vi har både stor og god erfaring med hypnose mod højdeskræk. Vores erfaringer viser, at nogle blot har brug for en enkelt hypnosesession, for at de kan føle sig tilpas afslappet til, at de ikke frygter højder. Alle er dog forskellige, og nogle vil have brug for flere sessioner.

Bestil tid

I hypnose mod højdeskræk går vi tilbage til den situation, hvor du for første gang oplevede højdeskræk. Herefter arbejder vi med din frygt, så du ikke længere skal frygte højderne i samme grad. Hypnose mod højdeskræk får med andre ord nulstillet din angst, så du ikke længere skal frygte trapper, stiger, broer, stejle bakker med mere. Uanset hvilken angst man har, kan det være utrolig hæmmende at have en fobi. Det kan afholde en fra at gøre ting, som for de fleste vil være en simpel ting. Lider man eksempelvis af svær højdeskræk, kan selv den mindste trappe være en stor udfordring.

Vi har ved flere lejligheder skulle hjælpe folk ved vores klinik, selvom der kun er 3 trin op til klinikken, da alene tanken om at gå to eller tre trin op har gjort, at de føler sig forskrækket!

Hypnose højdeskræk

Hvis du gerne vil overvinde din frygt for højder, så den ikke længere skal være dominerende i dit liv, kan hypnose højdeskræk være en måde for dig at komme af med frygten på. Hypnose højdeskræk hjælper dig med at identificere, hvornår og hvorfor du har angsten for højder, samt lærer dig, at højder ikke er farlige.

Efter hypnose højdeskræk vil du stadig kunne opleve en rationel frygt for højder. Det skyldes, at vi under hypnosen arbejder med at give dig et naturligt forhold til højder. For de fleste vil det ikke være naturligt at hænge udover en klippeskrænt uden at føle en vis form for frygt. Du vil altså efter hypnosebehandlingen stadig kunne føle en naturlig højdeskræk.

Anbefalet antal af hypnosebehandlinger mod højdeskræk

Typisk er 1 – 2 behandlinger nok til at behandle din højdeskræk.

Book tid i dag og overkom din højdeskræk

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.

HVOR KOMMER MIN HØJDESKRÆK KOMMER FRA?

Folk har tit den opfattelse, at man er født med højdeskræk. Et lille barn synes ikke at være bange for at falde når det begynder at lære at gå – barnet udvikler en vis forsigtighed efter et stykke tid.

Det er meget sandsynligt, at en person, der er bange for højder, har lært at være bange for det på et eller andet tidspunkt i deres liv, måske ved pludselig at forestille sig, hvordan det ville være at falde ned.

HØJDESKRÆK ER FRYGTEN FOR AT FALDE

Man får manifesteret sin bevidsthed ved, at jo tættere man kommer ”faldet” jo mere arbejder ens fantasi og forestilling om, at man enten springer ud eller falder ned.

Det tænkes, at adrenalinfrigivelse er årsagen til følelsen og den efterfølgende panik reaktion.

HVORDAN BLIVER MIN HØJDESKRÆK HELBREDT MED HYPNOSE?

Vi bruger hypnose og NLP teknikker med lyn induktioner sammen med gestalt terapi, hvor du bliver ført tilbage til den situation, hvor du oplevede højdeskræk og derfra bliver du behandlet – det er hurtigt og meget effektivt. *Vi behandler din frygt og får den nulstillet.

VIL JEG BLIVE HELT KURERET FOR HØJDESKRÆK MED HYPNOSE?

At være tøvende eller tilbageholdende overfor store højder er en naturlig menneskelig reaktion, og vi sørge for at bevare denne naturlige reaktion i dig. At føle sig fri med tæerne hængende ud over en klippe i tusinde meters højde er ikke en normal reaktion (for de fleste mennesker)!

Problemer som folk oplever, når de har højdeskræk:

  • Gå ovenpå
  • At være i en høj bygning
  • Kørsel på broer, ved kløfter eller dale
  • Bange for at flyve
  • Gå op ad en stige
  • Kiggen ned af en trappe
  • Se et tv-program eller en film som omhandler højder
  • Og naturligvis at være i nærheden af et stejlt fald fra en klippe

Hvordan fungerer hypnose i mod højdeskræk?

Ved hypnose tilgår vi dine bevidste og underbevidste tankemønstre i et afslappet rum og forsøger på den måde at overvinde frygten for højder. Under hypnosen vil du lære nogle færdigheder til afslapning, som vil hjælpe dig frem til et nyt adfærdsmønste

Hvor hurtig virker hypnose?

Effekten af hypnose mod højdeskræk vil ofte kunne mærkes umiddelbart efter behandlingen. I nogle tilfælde følger man dog op på behandlingerne, sådan at man sikrer en varig virkning mod højdeskrækken. Såfremt man falder tilbage i gamle mønstre er det også muligt at indgå i en ny session, hvor man kan arbejde endnu mere i dybden med frygten for højder.

Hvor længe virker hypnose mod højdeskræk?

Varigheden af en hypnose mod højdeskræk varierer fra person til person. I de tilfælde, hvor problemet ikke stikker så dybt kan en enkelt behandling være nok. I andre tilfælde hvor angsten bunder i dybere underbevidste oplevelser kan det dog kræve længere sessioner eller flere behandlinger.

Er hypnose farligt?

Hypnose er ikke farligt da det i bund og grund er klienten selv der bearbejder sine underbevidste tanker. Som klient er du i fuld kontrol under hele sessionen og vil ikke blive påvirket til at gøre ting du ikke ønsker.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.