Hypnose i Roskilde v. hypnotisør Tina Frogne

Rygning, overspisning, fobier? Dårlige vaner og angst har en negativ indflydelse på vores hverdag, og kan være svært at komme af med. Heldigvis er der hjælp at hente med hypnose i Roskilde.

Bestil tid
Tina Frogne

Tina Frogne

Helsehuset
Vindingevej 7C
4000 Roskilde

Tlf. 42 20 03 24
Email: tinafrogne@shinhypnose.dk

Book online

Få hypnose behandling I roskilde
Helsehuset, vindingevej 7c, 4000 roskilde

Dårlige vaner kan være svære at komme af med og desværre have en negativ indflydelse på vores hverdag. Heldigvis er der hjælp at hente. Mads Aggerholm er idémanden bag Shin Hypnose, som blev etableret i 2006. Han har gennem tiden skabt et professionelt team, som den dag i dag tilbyder behandling i 6 forskellige afdelinger rundt om i landet.

En af disse afdelinger er beliggende i Roskilde, og du skal derfor ikke gå mere end 5 min fra Roskilde Station for at besøge et af landets mest kompetente hypnosecentre, der kan tilbyde mange forskellige slags behandlinger. Vi lægger stor vægt på, at du er tryg igennem hele hypnoseforløbet, og derfor starter vi altid en konsultation ud med en samtale, hvor din problemstilling bliver forklaret. Efterfølgende vil du komme i hypnose før selve behandlingen, så du lærer hypnosetilstanden at kende og kan slappe helt af i vores omgivelser. Du vil være ved fuld bevidsthed igennem hele konsultationen, og det er helt okay, hvis du er skeptisk over for hypnose som et middel, så længe du følger de instruktioner, vi giver dig.

Ud over hypnose tilbyder vi akupunktur og meditation som behandlingsmuligheder, ligesom uddannelse og foredrag også er en mulighed hos os.

HYPNOSENS MANGE MULIGHEDER

*Vi kan behandle en lang række symptomer, følelser og afhængigheder, som hindrer dig i at leve det liv, som du drømmer om. Det kan være, at din eksamensangst er så omfattende, at du ikke er i stand til at præstere optimalt i en prøvesituation, eller at din flyskræk afholder dig fra at flyve sydpå med resten af din familie. Det kan også tænkes, at *hypnose kan være den løsning, der endelig får dig til at kvitte cigaretterne og stoppe med at ryge. *Endelig kan barnløse, som er frustrerede over de mange negative graviditetstests, få gavn af hypnose, fordi den kan hjælpe med at ændre tankesættet, så de mentale blokeringer fjernes og øger chancerne for graviditet.

Mulighederne med hypnose er altså mange.

Tider:
Man. & fre. kl. 9-16.30
Tors. kl. 16.30-18.00
Lør. kl. 9-12.

Certificeret:
– Hypnose/hypnoterapeut, ShinHypnose v/Shin Aggerholm
– NLP Practioner

Baggrund:
Laborant på forskningslaboratorie. Metodeudvikling, kemiske analyse-metoder

Referencer

*Hej Tina, vores søn spiser stadig helt uproblematisk sine piller på 6. døgn og er så stolt – og det samme er vi og samtidig meget lettede. Tak for hjælpen – vi er ikke i tvivl om at det var din hjælp som gjorde forskellen. Jannie, juni 2017″

*Hej Tina
Jeg er sikker på at vores sessions har gavnet mig, jeg følte det gik godt og følte ingen angst, og havde overskud, så mange tak for det og fortsat god sommer. Det kan være vi ses igen, når jeg følger jeg har brug for styrke i mit liv 🙂

*”Hej Tina. Jeg bliver nød til at give dig en feedback på din hypnotisering omkring bange for at køre i bil, når sneen falder. Jeg er afhængig af min bil til job, da jeg sidder som kunderådgiver i Topdanmark, og på landet hænger det offentlige ikke sammen. Jeg er 47 år og haft kørekort siden jeg var 18 år.  Lige siden min bilulykke for 5 år siden, hvor min bil gled i grøften efter et pres fra en lastbil,  har jeg taget en fridag den første snevejrs dag, da jeg simpelthen havde så stor angst for det glatte føre.  I går var det første snevejrs kørsel fra morgenstunden, og ved du hvad – jeg kørte på arbejde uden tøven. Det rørte mig ikke – ingen bankende hjerte, synsbesvær eller kolde hænder, men fuldstændig som jeg førhen bare kunne køre afsted uanset vejr og vind. Det er da for vildt. Du gør bare en forskel – og det har du også gjort for nogle andre jeg kender, som er kommet til dig i anden anledning. Lisa, kunderådgiver, nov 2016″

*”Hej Tina. Ville bare sige at det går super godt :o)) Jeg hverken tænker på eller mangler tobakken i hverdagen/weekender. En episode jeg har haft :o) En kollega spurgte hvordan det gik med mit rygestop, hvortil jeg sagde: Jeg har da aldrig røget ;o) Lotte, kunderådgiver, sept 2016″

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.