Online hypnose

Bor du ikke i nærheden af København og vores klinik, men ønsker stadig at opleve de positive effekter ved hypnose?

Distancen mellem ShinHypnose og dig behøver ikke at være en hindring for, at du kan opleve et forbedret selv. Vores online hypnose gør det muligt for alle at få en behandling hos os, så det ikke længere nødvendigvis er afstanden, der afgør det.

Bestil tid

Du er altid velkommen til at kontakt os på 31 65 84 33 eller shin@shinhypnose.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om online hypnose eller vil booke en tid.

Hvorfor vælge online hypnose?
En online behandling gør ikke resultatet mindre effektivitet. Vi har haft stor succes med tidligere forløb mod flyskræk, rygetrang og højdeskræk, hvor den online tilstedeværelse ikke var en hindring. Du kan derfor opnå samme gode effekt med et online forløb.

Med online hypnose gør vi det derfor muligt for dig at få behandling, hvor det måske ikke har været logistisk muligt førhen.

Hvornår er online hypnose relevant?

Hvad end hypnosebehandlingen foregår online eller fysisk, så hjælper det på de samme udfordringer. Det kan for eksempel være ønsket om vægttab eller ønsket om at stoppe afhængigheder. Lige såvel bidrager det til at lindre eller stoppe fobier og angst som eksamensangst og flyskræk.

Online hypnose kan også være relevant for dig, der kæmper med nogle frustrerende følelser. Der kan blandt andet være tale om stress, jalousi, depression, søvnproblemer og meget andet.

Online hypnose sætter derfor ikke nogen grænser for din behandling. Vi kan opnå præcis de samme resultater, som havde vi siddet i samme rum.

Kontakt os for booking

Er du interesseret i en behandling eller et forløb med online hypnose? Så kan du kontakte os på 31 65 84 33 eller shin@shinhypnose.dk, hvor vi også gerne forklarer mere om hypnose og online behandling.

Hvordan fungerer online hypnose?

Nå vi udfører online hypnose gør vi det over et online medie såsom Microsoft Teams, Google meet, zoom eller lignende. Vi har gode erfaringer med at behandling af diverse fobier og behandlingen bliver ikke mindre effektiv af at være online.

Hvad kan behandles med online hypnose?

Rigtig mange problemstillinger kan behandles gennem online hypnose, bl.a. angst, fobier, jalousi, stress, depression og andet. Det kan også bruges i forbindelse fysiske smerter, hvor hypnose kan fungere som middel til smertelindring.

Hvordan føles online hypnose?

Når vi udfører hypnosebehandlingen online ønsker vi oftest at foretage den i rolige omgivelser og med en stabil forbindelse. I behandlingen er det underbevidstheden der sættes på arbejde og der vil derfor ikke være fysisk ubehag i forbindelse med hypnosen.

Hvad koster online hypnose?

Priserne på online hypnose varierer lige såvel som de ville gøre ved hypnose ved fysisk fremmøde. Priserne vil dog normalt ligge mellem 800 og 1500 kr. afhængig af behandler, ved en session á 60 min.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.