Migræne

Smerten ved migræne er vanskelig for ikke-ramte at forstå. Alle har prøvet at have hovedpine, men den hamren og at have det dårligt, og de visuelle fordrejninger, der ledsager migrænen, er langt mere alvorlige og seriøse. Migræne er en mangesidet betingelse med store individuelle forskelle.

Bestil tid

HYPNOSE HAR VÆRET BRUGT MOD MIGRÆNE I ÅRHUNDREDE

*En måde at blive helbredt fra migræne på er gennem hypnose. Hypnose er blevet brugt til at lindre smerter så tidligt som i 1800-tallet. Det præsenterer sig selv som et potent middel for læger, der ønsker at behandle og helbrede patienter for migræne. Hypnosen bliver stadig mere populær som smerte medicin.

Konservativ medicin har ikke svarene på hamren-i-hovedet smerter.

FORSKNINGEN VISER HYPNOSE HJÆLPER MOD MIGRÆNE

*Forskning anbefaler, at hypnoterapeutisk tilgange er meget nyttige som helbredende værktøj og, at det giver dig en løsning på migrænen.

Succesen opnås igennem et par behandlinger og kræver et intellektuel teamwork af dig og hypnoterapeuten – ja, en bedre forståelse af, hvad migræne er, hvad der udløser angrebene og de symptomer, der fortæller, at et anfald er ved at ske, hvilket er af afgørende betydning for både dig og terapeuten.

Hypnose bruges til at få magt over kropslig funktion og dermed overkomme en persons smertegrænse. Hvordan det fungerer, er ikke helt forstået. Nogle mennesker tror, at hypnose bringer patienter i trance-lignende tilstand, mens andre mener, at den enkelte er i stand til at fokusere og slappe af, da man er mere modtagelig over for forslag. *Hypnose vil muligvis resultere i frihed fra at føle smerte, ved at arbejde med stofferne i dit nervesystem.

*At hypnotisere dig kan gøres, så du ikke føler smerter. Det kan være svært at tro på, men mange undersøgelser og erfaringer har vist, at det er tilfældet. Hypnose er et reelt alternativ til kemisk anæstesi (bedøvelse). *Derfor kan hypnose bruges til at fjerne smerter fra migræne.

DET ER MULIGT AT MIGRÆNE FJERNES HELT VED HJÆLP AF HYPNOSE

Ved hjælp af din hjerne kan du få tankekontrol over kroppens funktioner ved, at en person fortæller sindet, at migrænen skal holde op. Det synes måske at være umuligt, men flere beviser godtgør, at fysiske problemer og sygdom kan behandles gennem vedvarende omsorg for en persons mentale velbefindende og funktioner.

Sindet er den vigtigste årsag til lidelse, og kroppens lidelser, der jo afslører sygdomme ved ydre tegn og symptomer, kan være fremkommet ved manifestation af sygdom i sindet, så omvendt vil man også være i stand til at kunne kurere fysiske dårligdomme ved at koordinere et samarbejde med de intellektuelle ressourcer. Selvom det måske kan virke utroligt, er det blevet bevist, at det er utrolig værdifuldt i talrige tilfælde. Det betyder, at hvis du ønsker at få fjernet din migræne, så er du forpligtet til at arbejde hånd i hånd med dit intellekt med øje for at skabe effektive forandringer i din hjerne og dermed mindske årsagerne til, at migrænens symptomer i kroppen er knivskarpe, ulidelige, vedvarende smerter, der næsten kribler i migræneofrene.

Skønt hjerne-krop-forbindelsen er en forbløffende teori, er medicinske data begyndt at give en idé om berettigelsen af hypnose. Få et møde med en uddannet hypnoterapeut for at blive frigjort fra din migræne. Det er vigtigt for dig at finde en hypnotisør, som har kapacitet til at hjælpe dig. Din hjerne transmitterer noget under migræneanfald – hold øje med, hvad det er og tillad, at hypnosen behandler dette for dig. Når du er helt fri for migræne, vil du kunne leve et afslappet liv og være sikker på, at du ikke længere vil gå igennem de frygtelige smerter igen.

  • *Du vil i hypnose behandlingen lære følgende:
  • Transformer din hovedpine
  • Oplev vedvarende afslapning
  • Stands eller bloker din hovedpine
  • Ændr din smertetærskel
  • Foretag nye modhandlinger, når hovedpinen opstår

Reserver en tid hos Shinhypnose i dag og få hjælp til at slippe af med din migræne og hovedpine.

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Fungerer hypnose i mod migræne?

En del forskning peger på at hypnose kan fungere som helbredende værktøj og være en løsning mod migræne. Hypnosen kan bruges til at få magt over kropslig funktion og dermed overkomme en persons smertegrænse.

Hvor mange hypnose-behandlinger skal der til mod migræne?

For at opnå succes med behandling af migræne går man som regel igennem et par behandlinger, som kræver et godt samarbejde mellem klient og hypnoterapeut. Her opbygges en bedre forståelse af migrænen og hvad der udløser den, hvilket er fundamentalt for behandlingen.

Kan man fjerne migræne helt med hypnose?

Gennem hypnosen kan du få tankekontrol over kroppens funktioner ved, at en hypnoterapeut fortæller sindet, at migrænen skal stoppe. Det virker måske umuligt, men flere beviser godtgør, at fysiske problemer og sygdom kan behandles gennem vedvarende behandling af en persons mentale velbefindende og funktioner.

Hvad koster hypnose mod Migræne?

Priserne på hypnose mod migræne varierer alt efter behandleren og det er ikke sikkert at man passer sammen med den behandler man først troede. Behandlingen er baseret på tryghed og tillid og derfor er det vigtigt at vælge sin behandler ud fra disse parametre.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.