Hypnose i Roskilde

Rygning, overspisning, fobier? Dårlige vaner og angst har en negativ indflydelse på vores hverdag, og kan være svært at komme af med. Heldigvis er der hjælp at hente med hypnose i Roskilde.

Bestil tid
Anne Marie Lange

Anne Marie Lange

Køgevej 44B (i gården)
Lige ved Roskilde station.
4000 Roskilde

Tlf. 21 62 29 42
Email: Info@kernero.dk

Book online

Kun 5 min fra Roskilde Station finder du et af Shins mange kompetente hypnosecentre, der kan tilbyde forskellige slags behandlinger.

Shinhypnose blev skabt af Mads Aggerholm i 2006, og i dag tilbyder et professionelt team behandling i seks forskellige afdelinger rundt om i landet.

Book tid til hypnotisør i Roskilde

Bestil tid til hypnose i Roskilde på telefon 21 62 29 42 Du kan også bruge vores online bookingsystem. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Vi understreger, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne er individuelle og kan variere fra person til person.

Hypnose behandling – det handler om tryghed

Vi lægger stor vægt på, at du er tryg igennem hele hypnoseforløbet, og derfor starter vi altid en konsultation ud med en samtale om din problemstilling. Efterfølgende vil du komme i hypnose før selve behandlingen, så du lærer hypnosetilstanden at kende og kan slappe helt af i vores omgivelser.

Du vil være ved fuld bevidsthed igennem hele konsultationen, og det er helt okay, hvis du er skeptisk over for hypnose som et middel, så længe du følger de instruktioner, vi giver dig.

Ud over hypnose tilbyder Anne Marie Lange også holistisk sundhedskonsultationer, hvor der er fokus på de fysiske symptomer. Der undersøges for evt. næringsmangler, ubalancer eller intolerancer. Dette undersøges ved en gennemgang af hele kroppen, dens tegn og symptomer, samt evt. laboratorietest. Kroppen støttes op med kost og gode næringsstoffer. Således at vi støtter op om både krop og sind.

Holistisk behandling af krop og sind med hypnose og sundhedskonsultation, kan være særlig velegnet ved f.eks. stress, indre uro, manglende energi, vægtregulering eller sukkercraving.

Mange muligheder med hypnose i Roskilde

Vi kan behandle en lang række symptomer, følelser og afhængigheder, som hindrer dig i at leve det liv, som du drømmer om.

Måske er din eksamensangst er så omfattende, at du ikke er i stand til at præstere optimalt i en prøvesituation, eller din flyskræk afholder dig fra at flyve sydpå med resten af din familie. Det kan også tænkes, at hypnose kan være den løsning, der endelig får dig til at kvitte cigaretterne og stoppe med at ryge.

Endelig kan ufrivilligt barnløse få gavn af hypnose, fordi den kan hjælpe med at ændre tankesættet, så de mentale blokeringer fjernes og chancerne for graviditet dermed øges.

Her finder du os

Certificeret

Hypnotisør, Shin Hypnose og Direct Navigation v/Shin Mads Aggerholm.
NLP Practitioner
Lægeeksamineret healthmentor i funktionel medicin

Baggrund

Uddannet klassisk musiker fra Det kgl. danske musikkonservatorium. Har arbejdet som udøvende musiker i 15 år. Skrev desuden kandidatopgave på konservatoriet om præstationsangst.

Referencer

“Hej Anne Marie. Jeg har oplevet en lethed omkring hjertet/vejrtrækning, som jeg ikke har oplevet før. Jeg har ikke før kunnet ligge på maven når jeg skulle sove for smerter, men det havde jeg ingen problemer med. Der er helt sikkert sket noget inden i”.

“Anne Marie har en meget behagelig stemme der får en til at slappe helt af. Og hun er god til at forklare hvordan hypnose fungere, så man føler sig helt tryg”

“Hej Anne Marie. Tak for hypnosen i mandags. Jeg kan fortælle dig, at jeg indtil videre ikke har haft cravings og spist slik/kager. Jeg har faktisk slet ikke haft lyst til at “småspise” i mine pauser eller om aftenen 😊 Om det er din hypnose der virker ved jeg ikke endnu, men et eller andet har i hvert fald gjort at jeg ikke craver og går i skabene hele tiden 😊 Bh. Gitte”

“Godmorgen Anne Marie. Røgfri 😊 Mit hypnose forløb har gjort overgangen fra røg til røgfri så meget lettere. Psykologisk aha oplevelse kom til mig på 2 dagen om et fokus skift. Normalt ville jeg have haft fokus på, hvor mange dage jeg havde været røgfri. Ikke denne gang!! I stedet har mit fokus været: Jeg er røgfri og mærke min krop i stedet. Så tusinde tak Anne Marie. Ønsker dig det bedste fremad. Mvh. Mette”

“Hej Anne Marie. Det går ok. Spiser sundere. Har købt sundere ind. Har spist lidt æblekage i dag, men i mindre portioner og føler mig sundere end jeg har gjort længe. Har en fornemmelse af, at det vil være godt med en vægt-sund-hypnose om 1 måned eller 2 for at opretholde den nye “linje”. Det bedste er følelsen af, at kroppen føles stærkere og sundere og nemmere at mætte. Kh. Dorte”
“P.S. Det går virkelig godt på indkøb. Har slet ikke lyst til at købe usundt 😊”.

Hvilke problemer kan hypnose i Roskilde hjælpe med?

Hypnose kan hjælpe med at mindske eller stoppe for eksempel rygning og overspisning. Helt generelt kan hypnose være effektiv mod dårlige vaner eller reaktionsmønstre, som har en negativ indflydelse på din hverdag.

Hvordan foregår hypnose i Roskilde?

Ved hypnose er der fokus på at skabe tryghed, da det vil sikre de bedst mulige resultater. Under konsultationen er du ved fuld bevidsthed, men før selve behandlingen kommer du også i hypnose, så du kan føle dig tryg med den uvante tilstand.

Kan hypnose hjælpe mod angst?

Hypnose er et virkningsfuldt værktøj, når man ønsker at mindske sin angst. Det kan for eksempel være i tilfælde af eksamensangst, flyskræk, araknofobi eller andre specifikke situationer eller ting, du frygter. Med hypnose kan du finde kernen til din angst og dermed løse problemet.

Virker hypnose som behandling?

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker reagerer på hypnose. Nogle oplever en stor, positiv effekt, hvor andre ikke bemærker nogle særlige ændringer. Derfor er resultaterne af hypnose en individuel oplevelse.

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.