Hypnose workshop

Som det eneste sted i Danmark, har Shinhypnose en workshop for hypnotisører i både København og i Risskov ved Aarhus. Her mødes uddannede hypnotisører samt Shinhypnose’s elever hver onsdag kl. 17-21.30 i Risskov – Tilmeld dig her aarhus@shinhypnose.dk.
Datoer for arrangementer i København vil løbende blive slået op på vores forside under nyheder.

Bestil tid

i træner, inspirerer og bliver inspireret samt superviserer hinanden – og så har vi det rigtig godt med bare, at være sammen med ligestillede.

Har du været væk fra faget et stykke tid, så kunne dette være din ideelle mulighed for at få afprøvet og genopfrisket hypnosens fantastiske teknikker og værktøjer.

Prisen for deltagelse (pr. mdr) DKK 700
Prisen for deltagelse (pr. gang) DKK 250

HYPNOSE WORKSHOP FOR HYPNOTISØRER

Der indbydes prøvekaniner til disse aftener, og alle er velkommen til selv at medbringe prøvekaniner. For at vi kan tage os godt af dem alle, skal de dog først tilmelde sig som prøvekanin via vores kontakt formular, så vil de blive kontaktet med en dato og tid.

Har du lyst til at deltage i hypnose workshop, enten i København eller Risskov ved Aarhus, så send en mail via vores kontakt formular. I København holder vi til i de hyggelige og atmosfæriske lokaler på Melchoirs Plads 4, 2100 København Ø og i Risskov ved Aarhus er vi i Væxthuset, Mossøvej 2, 8240 Risskov.

GÅ TIL HYPNOSE SOM DU VILLE GÅ TIL FODBOLD

Idémanden bag Workshop for hypnotisører er Mads Aggerholm fra Shinhypnose. Formålet med dette tiltag var, at inspirere alle hypnotisører/hypnoterapeuter til at ’gå-til-hypnose’ på lige fod med det at ‘gå-til-fodbold’ eller anden fritidsinteresse. Hypnose Workshop har eksisteret siden foråret 2015 og er den første og eneste af slagsen i Danmark. Den har fra starten været en stor succes og har hver eneste uge haft op til 22 deltagere – plus prøvekaniner.

Kunne du tænke dig at deltage, så send os en mail via vores kontaktformular og vi vil kontakte dig med nærmere info.

Prisen for deltagelse i Shinhypnose’s Workshop er kr. 700,- for en hel måned eller kr. 250,- hvis du ønsker at betale pr. gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et hyggeligt fællesskab!

 

Relateret tilbud 

Vægttabs Forløb

Rygestop Forløb

Fødsels Hypnose Kursus

Shin Hypnose

Melchiors Plads 4, st.
2100 København Ø

Tlf.: 31 65 84 33
shin@shinhypnose.dk

Book tid Kontakt os

Prøv hypnose – bestil tid her

Få hjælp til uhensigtsmæssige tanker og vaner hos Shin Hypnose i København eller resten af landet. Bestil tid via vores online booking eller ring på 31 65 84 33 hvis du har spørgsmål til, hvordan hypnose kan hjælpe dig.