Referencer

Du kan læse flere anmeldelser på Trustpilot samt Google Maps

*Hej Mads. Jeg kan se, at Mille har været gladere og har meget mere selvsikkerhed omkring sig. I går skulle hun fremlægge en projekt opgave for klasse, alene. Og hun følte sig ikke nervøs og klarede det, også uden at græde. Jeg vil sige, at Mille har fået rigtig meget ud af behandlingerne. Mange tak. Hilsen Janet Johansen
*Dear Mads, I have been thinking a lot about my experience with you. I think what you helped me achieve and understand in one session, people can’t come to that after even 10 years of psychotherapy.
I think you’ve helped me see the core issue which is abandonment. I am very grateful for your help. I have stopped smoking weed and will hopefully see you in January after I’ve been clean for a month.
Thank you for your incredible help. God bless you. May you always stay happy and healthy. Big hug to you. Regards Gillie
*”Hej Mads 🙂 Vil lige give dig lidt feedback….. Jeg var jo til stævne i week-enden, og det gik super godt. Jeg havde meget bedre styr på mine nerver, nervøsiteten var der, men jeg følte at det var under kontrol. Jeg synes stadig jeg havde svært ved at smide fejlene, men det blokerede mig ikke som det plejer. Alt I alt var jeg super tilfreds, vi vandt juniorklassen. Anonym”
*”Eksamens angst – Fantastisk oplevelse!”
Jeg har altid været nervøs for at gå til eksamen. Efter jeg startede på min 3 ½ års uddannelse, hvor jeg skal til eksamen hver 10. uge, er jeg blevet angst for at gå til eksamen. Jeg har eksamen i tankerne fra den dag, jeg starter mit nye modul og frem til eksamensdagen. Her får jeg ondt i brystet, og jeg føler ikke, jeg kan trække vejret, tankerne flyver rundt, og jeg kan ikke rumme min egen krop. Når jeg er i eksamenslokalet, kan jeg ikke tænke på andet end, at jeg skal væk fra det her forfærdelige sted og ”klappen går ned”. Efter eksamen kan jeg oftest ikke huske ret meget af, det der er blevet sagt og spurgt om. Jeg henvendte mig til Shinhypnose efter en eksamen, jeg ikke bestod pga. ”klappen gik ned”.. Jeg havde overvejet psykologhjælp med fokus på eksamensangst men efter at have læst om det, var jeg i tvivl om, det var den form for hjælp, jeg havde brug for. Min far foreslog en hypnotisør. Jeg kiggede på nettet og fandt frem til Shinhypnose. Jeg syntes, det lød som noget, der kunne hjælpe mig og bestilte tid med det samme. Efterfølgende fandt jeg ud af, at det er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. Jeg var nervøs, da jeg ankom til adressen men, da først vi gik i gang, følte jeg mig meget hurtigt helt tryg. Selvom jeg var i hypnose, følte jeg, at jeg kunne stoppe det til hver en tid. Hvad der skete under hypnosen, og hvordan jeg oplevede det, vil jeg udelade at beskrive, da jeg tænker, det er en meget privat, individuel følelse og oplevelse. Men jeg kan fortælle, at jeg til tider fik koldsved, oplevede kvalme og blev meget utilpas og øjeblikket efter, havde jeg det så fantastisk, som jeg ikke havde oplevet længe. Da jeg gik fra Shin Mads Aggerholm, havde jeg været igennem nogle utrolige oplevelser i min egen krop. Alt den angst, som længe havde boet inde i mig, havde forladt mig. Jeg kan ikke beskrive det med andre ord end ”Jeg følte mig ren inden i”. Jeg følte en lettelse og så frem til at komme ud i den friske luft og mærke min krop på ”ny”. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg slet ikke var nervøs til min næste eksamen for 4 dage siden, men jeg har rykket mig meget siden forrige eksamen, og jeg gik ud af eksamenslokalet med en højere karakter end bestået ;). Jeg ved med mig selv, at hvis jeg fortsætter i denne retning, varer det ikke længe, så er det ikke et problem for mig, at gå til eksamen. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, og jeg vil til hver en tid anbefale Shinhypnose!Camilla Amelung”
*”Kære Tina
Jeg havde en rigtig god flyvetur. Var lige lidt spændt da jeg kom ind i flyveren men tænkte på det du havde sagt med at det bare var tanker. Det var faktisk helt ukompliceret, fantastisk dejligt takket være din meget dygtige guiding!Knus og en dejlig dag fra Anne-Kathrine”
*”Hej Tina(K)
Igen tusind tak for hjælpen i sidste uge op til min eksamen! Det hjalp rigtig meget. Allerede dagene før kunne jeg mærke en stor forskel, både ift. det at kunne holde fokus i lang tid, men også ved at jeg ikke blev nervøs hvergang jeg ikke vidste noget. Under selve eksamen var jeg også helt rolig, og på trods af at jeg trak det sværeste emne på pensum og derfor langt fra kunne svare på alt forblev jeg helt rolig. Meget mærkeligt egenligt 🙂 Så det endte alt sammen godt med en god karakter, jeg slet ikke havde regnet med og en meget bedre oplevelse end jeg kunne have forestillet mig, så igen, tusind tak for hjælpen 🙂Hilsen Cathrine, studerende”
*”Hej Mads
Jeg synes bare at jeg vil lade dig vide at jeg er blevet gravid. Om det er hypnose eller tilfældigheder ved jeg ikke- og det er sådan set også lige gyldigt 🙂anonym”
*”Hej Mads
Jeg har nu gået og tænkt en masse og følt på egen krop hvordan hypnosen har virket. Jeg er meget lettet og føler mig nærmest genfødt. Jeg har haft ualmindeligt meget overskud og har været i kontakt eller set min mor meget mere end normalt. Jeg kan stadig mærke en masse følsomhed overfor emnet, men alt andet ville nok være skræmmende. Tusinde tak for en fantastisk oplevelse! Jeg håber snart at finde en tid igen.
anonym”
*”Hej Mads!
Så er der lige gået en 2-3 år og Freya har haft utrolig meget glæde af din hjælp i forbindelse med hendes eksamens angst ! Hun har nu lige afsluttet 1G og har høstet mange 12-taller siden 🙂 !!!!
Med venlig hilsen, Bitten H.”
*”Kære Tina(K)
Tusind tak for hypnose i dag. Det var på alle måder en vild og fantastisk oplevelse. Jeg er helt høj, for jeg føler du har flyttet mig derhen hvor jeg længe har drømt om at komme hen (tilbage til mig selv) på blot en session wauw tusind tak – nu er jeg klar til at klø på med mine nye tiltag.
Kh Rosemai, selvstændig”
*”Hej Mads!
Jeg ville bare takke dig og fortælle at jeg klarede eksamen!
Jeg var selvfølgelig nervøs, men intet i forhold til hvad jeg før har været. Jeg kunne kontrollere min vejrtrækning og holde mit hoved koldt, så det var en kæmpe succesoplevelse!Anonym”
*”Hej Mads.
Jeg gik hos dig for et par uger siden efterhånden med et problem mht. at besvime, når jeg så mennesker, der var skåret op osv.
Det var jeg jo rigtig bange for, da jeg skulle begynde på dissektion d. 11/3, hvor vi som gruppe får et lig, som vi selv skal dissekere – det skal vi 8 gange, og jeg er nu halvvejs. Da jeg mødte ind første gang var jeg fuldstændig sikker på, at jeg ikke ville klare det. Det var langt mere uhyggeligt og groteskt, end jeg overhovedet kunne have forestillet mig.
– Men 3 timer efter uden pause, stående 2 cm over en død mands ansigt med skalpel og pincet var jeg endnu ikke gået i gulvet – ikke engang blevet svimmel. Jeg synes stadigvæk, at det er helt mærkeligt, at det ikke er mig, der græder ude i garderoben eller besvimer i hallen, som der desværre er mange, der gør.
Jeg har ikke selv turde tro på det, hvilket er årsagen til, at jeg først skriver nu. Men altså 4 gange i træk kan vel ikke være et tilfælde.
Så jeg vil bare sige tusind TAK, du har godt nok gjort mit studie en hel del nemmere!! 🙂Mvh. Sophie Kastberg”
*”Gennem hypnose med Tina (K), har hun hjulpet mig med at genfinde min kerne og min gode, solide selvfølelse og dermed fået mig til at vokse som menneske.Anna, skuespiller
Tinas (K) hypnose var en fantastisk oplevelse. Jeg var fuldstændig tryg og rolig i hendes nærvær. Hun udstråler en dyb, dyb medfølelse. Jeg følte mig hørt, set og forstået. Tusind tak for hjælpen. Din behandling fik snebolden til at rulle og åbnede virkelig mine øjne for hypnosens kraftige indsigt og styrke. Sabine, designer”

 “Hej,Vil I være søde at sende det her videre til Anette i Fredericia.

*Jeg vil gerne sige mange tak for utrolig god behandling. Jeg var ret nervøs og skeptisk men du forstod virkelig at gøre det behageligt og roligt for mig.
Ang mit problem har jeg ikke skænket det en tanke siden. Det er sådan en fantastisk lettelse. 1000 tak for det!

Med venlig hilsen Simon.”

*”Hej
Jeg skulle lige have lidt tid til at fordøje indtrykketJeg må sige, at det var med stor skepsis jeg mødte op til min første hypnose hos Mads. Jeg havde egentlig ingen forventninger om den store effekt eller forskel , men tænkte at det var et forsøg værd, når nu mange års almindelig psykoterapi m.m. stadig ikke havde hjulpet mig synderligt på min vej mod psykisk velvære, glæde og bedre selvværd.Jeg må indrømme at jeg var meget positivt overrasket og lettere chokeret, der jeg gik derfra. Jeg havde en varm og boblende følelse inde i mig, som jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har følt og jeg følte mig i trygge hænder under hele forløbet. Vil klart anbefale det til andre, der går og kæmper med nogle indre dæmonerMange hilsner
Anne Koch Hansen”

*”Hej Mads.Mange tak for sidst, og for nogle super gode og spændende hypnose behandlinger. Synes lige jeg vil give en tilbagemelding. Har siden sidst haft det rigtig godt. Faktisk har jeg været ude for et par episoder, som normalt ville slå mig helt ud. Det er som om jeg har fået en mental brynje af tefal så det meste praldrer af, og sætter sig ikke fast i mine tanker, som tidligere. Det er som om, tågen er lettet fra mit sind, at jeg kan tænke klart og positivt igen….. det er SÅ fantastisk befriende. Tusinde tak for hjælpen, du er satme god!!! Håber dit afvænningsprojekt bliver til noget, og hvis det gør, vil jeg så utrolig gerne være en del af dit team, og knokle en vis legemes del ud af bukserne, for at det skal blive godt.

Bedste hilsner Anne.”

*”Hr. Mads Aggersholm Vi skal først beklage at vor lovede omtale omkring oplevelse og virkning af Hypnose over internettet er forsinket. Grunden hertil er at vi har været til et møde på Børne og Ungdomspsykiatrisk center i Risskov.

I Risskov udtaler De, at hun er normal i de psykiske rammer. De fortæller os, at hun har en sprogforstyrrelse og de kan ikke hjælpe eller sige hvor den kommer fra. Vi fortæller om hypnoseseancerne, og De mener at det godt hun modtager hypnose, De anbefaler at fortsætte. De er overrasket over at hypnose der forgår over Skype er virksom på hende. Da De ikke før har hørt om dette.

Vi, som forældre føler, efter at vor datter har modtaget hypnose på internet over Skype, er blevet mere social med os, og følger bedre med i undervisningen. Hun kommunikerer bedre med lærer og de fleste elever i hendes klasse. Hun er mindre indesluttet, tilbageholdende og går mere positiv ind i samvær med andre.”

 

*“Mads dukkede op på min skærm til aftalt tid og forklarede, hvordan hypnosen ville foregå, hvordan jeg ville have det og, hvad jeg kunne forvente ville ske. Kort sagt – det virkede. Jeg har været bemærkelsesværdigt rolig og har sovet godt om natten lige siden.”

 

Det du skal bruge er en computer, et webcamera og en højtaler. En webcam session koster 500 kr for en behandling. Jeg ringer til dig via Skype, så der er ingen telefon udgifter. Vi aftaler på mail, hvilket tidspunkt passer dig, og så logger vi begge på Skype, hvor hypnosebehandlingen vil foregå.

 

*“Hvis du ikke tror, du kan blive hypnotiseret sikkert via et web-cam, så vil du blive overrasket. Jeg tænkte: ”Næ, han kan ikke hypnotisere mig,” men Mads var fantastisk!”

*”Hej Mads!Tusind tak for en super spændende og anderledes aften. Det var for os alle en kæmpe oplevelse, som vil gå over i historien.
Tak fordi du gav os indsigt i hypnose, og ikke mindst vores utrolige hjerner. Det var fantastisk.Mange hilsner
Pernille Dilling”

Shinhypnose har været i mange medier bl.a.
Brøndby IF, Novo , Tryg ,Kbh Brandvæsen, Den Kgl. Livgarde, Københavns politi, MTV, Børn og Fritid, Experimentarium TV, TV3 og DR mm.
Nedenfor kan du læse om de erfaringer, folk har med hypnose. God læselyst.

Sukker

Til Shinhypnose

*”Jeg havde en time hos dig den 9. maj for at bekæmpe min trang til slik – med virkelig god effekt. Jeg har ikke så meget som kigget efter en vingummibamse lige siden. Jeg vil gerne benytte mig af din kunnen til andre ting hen ad vejen, da jeg mærkede, at jeg kom lidt længere ned, end det er lykkedes mig hos andre hypnoterapeuter.

Med venlig hilsen Kim”

Eksamensangst

*”Hej Mads,

Vil du sætte denne reference på din HP?

Min datter skulle op til HH eksamen i Afsætning og var blevet grebet af eksamensangst, hun rystede og var ved at miste fatning, så vi kørte hende akut til Mads og efter 1 behandling, en god nats søvn og en eksamen næste dag kl 08:00, fik hun et sikkert 12 tal!

Fandme godt gået Mathilde og Mads!
Hilsen
Mathilde’s far”

*”Kære MadsTak for en fantastisk uddannelse.
Jeg er helt klar til at komme i gang med at prøve alle teknikkerne af i det virkelige liv.
Jeg synes det var rigtigt dejligt at der var så meget praktik i forløbet og vil klart anbefale det til andre som jeg kender.
Vi tales ved.Mia”

Hypnose mod stress

*”Jeg havde mødt Mads i forbindelse med et foredrag hvor han også underholdte med hypnose og da jeg et par måneder senere fik en kraftig stress relateret nedtur, valgte jeg at kontakte ham med henblik på en konsultation.

Vi startede med en snak om stress og hvordan man agerer og lever med stress. Her havde Mads en rigtig god og illustrativ forklaring, som gjorde det absolut nemmere for mig at få noget håndgribeligt ud af min situation.

Herefter gennemgik jeg en hypnosebehandling som varede ca. 1 time, hvor jeg var på en rejse gennem min barndom, ungdom og mit voksne liv. En rejse hvor jeg mødte, konfronterede og endevendt de situationer som ligger dybt i mig og optager en masse ressourcer, således at de almindelige ting i dagligdagen kan resulterer i at jeg nemmere bliver stresset.

Jeg følte så absolut jeg var ved min fulde fem hele tiden, viste hvad jeg sagde og gjorde og mistede ikke på noget tidspunkt kontrollen over mig selv. Jeg kom i kontakt med positive og negative sider af mig selv på en rigtig god måde og kommunikerede med familiemedlemmer på en konstruktive og effektive måde, som jeg aldrig havde prøvet før. Jeg formåede at sige farvel til et familiemedlem som stod mig meget nært, men som jeg af forskellige årsager den gang ikke fik sagt farvel til.

De ting som vi arbejdede med var helt klart faktorer som trigger min stress og rejsen med Mads løste en for en op for disse, således at jeg efter behandlingen følte mig afslappet glad og udmattet. Jeg tog derfra som en lykkelig og afslappet kvinde, en følelse jeg ikke havde haft meget længe.

Nu 2 måneder efter har jeg ikke haft en nat hvor jeg ikke har, kunne sove, jeg har fået ressourcer til at være mig selv og selv styre mit liv, bedre være der for min familie på en måde som jeg og de ønsker det. Jeg kan passe mit job og mine fritidsinteresser og føler selv jeg har ekstra ressourcer til uforudsete situationer. Jeg er naturligvis ikke sådan 100 % stressfri fra den ene dag til den anden, men det er vigtigt at understrege at jeg nu har ressourcerne til at arbejde med stressen og jeg skal helt sikker ud og rejse med Mads igen.

Hilsen
Line”

Rygestop reference

*”Rygestop aflysning 🙂

Jeg bliver nødt til at aflyse den tid jeg har i morgen – min søster har lige født, så jeg har taget en fridag i morgen så jeg kan komme ud og hilse på.
Jeg har gået lidt og overvejet om det var nødvendigt med denne anden tid. Jeg har ikke røget endnu, og egentligt går det ok lige nu symes jeg, så jeg ved ikke om jeg bare må vende tilbage hvis det bliver nødvendigt?

Med venlig hilsen
Mette Pedersen”

Flyskræk reference

*”Kære Mads.

Tak er slet ikke nok…

En dag i foråret 2009 tog jeg mig endelig sammen til at kontakte en hypnotisør…

“Det var tilfældigt at jeg valgte dig”… “men ofte er tilfældigheder den største succes den bedste oplevelse det eneste og rigtigste valg” det blev det for mig.

Jeg har lidt af flyskræk i ca. 26 år- og i 2008 skulle jeg flyve til Milano med min hustru- det blev et maridt uden lige. Jeg var meget tæt på ikke at gå ombord i flyet- da vi så skulle lette gik jeg fuldstændigt i panik, jeg rystede og begyndte at hyperventilerer og så græd jeg… Min hustru var selvfølgelig rystet for jeg havde aldrig fortalt hende om min flyskræk (vi har på det tidspunkt kendt hinanden i 5år). Heldigvis kunne hun tale mig nogenlunde til ro.

Efter at vi kom hjem igen besluttede jeg mig for at søge professionel hjælp og da jeg havde hørt om hvor effektivt hypnose kan være besluttede jeg mig så for at prøve dette jeg kendte kun til hypnose fra tv…

Det var med en vis skepsis jeg gik ind af døren til Mads men sikket et fantastisk menneske jeg møder rolig og afbalanceret medmenneskelig overblik og utrolig professionel.

Resultatet fik jeg og min hustru at se og mærke da jeg skulle til Grækenland med min hustru i august 2009. Efter mit besøg hos Mads aftalte vi at jeg skulle ringe til Mads dagen før jeg skulle flyve.

Fra jeg pakkede min kuffert til jeg stod på hotellet i Grækenland var jeg 100 % rolig, glad og fattet hele tiden jeg nød simpelthen ikke kun flyveturen men også optakten til turen og da vi skulle flyve hjem igen ja så var det bare en stor og særdeles dejlig oplevelse, også med turbulens… nu går jeg så og glæder mig til vi flyver til Rom i oktober.

Kære Mads tusinder tak for din uvurderlige hjælp… tak!

Mange venlige hilsner
René”

Køreprøve bestået med hjælp fra hypnose

*”Hej Mads

Så har jeg  har fået mit kørekort 🙂 🙂 Hurra hurra hurra. Jeg brugte de vejrtrækningsøvelser du har lært mig og det virkede perfekt 🙂

Tak for hjælpen det var super, jeg kommer nok tilbage en anden gang

Kærlig hilsen
Kirsten Henrichsen”

Eksamensangst

*”Kære Mads

Jeg havde igennem længere tid haft problemer med eksamensangst og havde gjort brug af alle midler for at komme den til værks, men da det ikke havde den tilstrækkelige virkning, så jeg min sidste løsning i hypnose. Ved min første møde med dig vidste jeg, at det var et forsøg værd, da du er et utrolig behagelig og imødekommende menneske, der oprigtigt var interesseret i at hjælpe mig. Undervejs i vores samtale fandt du hurtigt ud af, at eksamensangsten ikke var det gennemgående problem, men at det var min selvtillid og mit selvværd, der skulle arbejdes på. Jeg har nu været til to behandlinger og føler, at jeg har fået min livsglæde tilbage igen. Jeg tror på mig selv og lader ikke mine negative tanker styre mit liv. Jeg føler mig lettere og har fået en følelse af ro og velvære. Jeg vil helt sikkert kontakte dig igen, når eksamensperioden presser sig på eller hvis jeg føler behov for det, men lige nu har jeg det godt og er glad for den jeg er.

Jeg kan ikke andet end at takke dig rigtig mange gange fordi du har gjort en forskel for mig og uden tvivl gør det for en masse andre mennesker!

De bedste hilsner
Nina”

Afhængig af nikotin tyggegummi

*”Hej Mads.

Jeg kontaktede dig, da jeg gerne ville have hjælp til at fjerne den tilbagevendende rygetrang samt min hang til at bruge nikoton tyggegummi. Hypnosen har hjulpet mig og det har ikke siden hypnosen, fyldt i mine tanker og jeg har ikke brugt tyggegummi siden. Det er jeg rigtig glad for.
Udover det har jeg også lyst til at sige, at du har været rigtig god til at finde ud af, hvad mine problemer var. Gennem hypnosen føler jeg,at jeg er kommet et godt stykke videre,er blevet mere glad og er blevet god til at spørge mig selv ” Er det vigtigt” ?

Jeg er glad for, at du er der og at jeg må kontakte dig, hvis behovet opstår.

Mange hilsener Lis”

Araknofobi / edderkoppefobi referencer

Før hypnose:

*”Min “daværende” araknofobi var altid en hindring for mig, på den ene og den anden måde. Hver gang jeg så en edderkop løb det mig koldt ned af ryggen, jeg havde åndedrætsproblemer, og mine forældre tog mig en gang i at græde voldsomt. Jeg har aldrig forstået denne angst, men det er klart at der har været en episode i mit liv, som har skabt denne angst. Hvorfor skulle man være bange for et dyr, der i DK er ganske uskadelig?

Mange spørgsmål var ikke til at besvare, men efterhånden føler jeg, efter at have været i hypnose (eller hvad man nu siger), at jeg har lært mig selv og min fortid bedre at kende.

Efter hypnose:

Da jeg en uge efter hypnosen så en edderkop kravle rundt på min dyne, var det ligesom om at skete en reaktion i min krop. Ved første øjekast var det den gamle angst jeg mærkede, men efter at have lukket øjnene et par sekunder og åbnet dem igen, var alt forandret. Det er svært at beskrive følelsen, men jeg følte nærmest, at mit ydre jeg, eller den måde at kigge på edderkoppen på var helt anderledes. Fra nu af var der ikke mere angst tilbage. Det var som om at jeg følte en form for tryghed og varme i mig selv, som jeg ikke havde mærket før. En form for selvtillid tror jeg. Mærkeligt var det, da jeg, uden selv helt at opfatte det, tog edderkoppen og fjernede den fra sengen – jeg var ikke engang i chok!

– meget mærkelige ting er der sket siden. Jeg føler faktisk at jeg på andre punkter er blevet stærkere!

PS: Mads! Det var ikke sidste gang jeg blev hypnotiseret på Bornholm:) Jeg kommer gerne forbi kbh og besøger din praksis

Sofie”

Eksamensangst reference

*”Hej Mads

Jeg vil lige give dig en tilbagemelding om, at jeg bestod de 2 eksamener. Jeg oplevede en indre ro og kunne holde fokus på hvad jeg ville sige og hvornår. Til den sidste eksamen havde jeg endog følelsen af så meget overskud, at der blev grint og joket med censor. Jeg er dig dybt taknemmelig og bøjer mig i respekt for hypnose og ikke mindst dig, tak Mads.

Mvh.
Claus”

Selvtillid reference

*”Kære Mads,

Igennem et stykke tid havde jeg oplevet at jeg har været stærkt begrænset af en følelse af usikkerhed og ubehag når jeg blev sat i bestemte situationer. Tilsidst var denne følelse så udpræget at den hæmmede mig i at gøre ting som jeg inderligt ønskede. Efter flere overvejelser om hvilke muligheder jeg havde – mødte jeg tilfældigvis Mads til et arrangement. Da jeg oplevede Mads som utrolig tillidsvækkende besluttede jeg mig for at dele mine tanker med Mads – heldigvis! Mads tog en længere samtale med mig og vi gennemgik en hypnose session, som jeg må indrømme har rykket en del på min egen opfattelse af hvad der kan lade sig gøre rent mentalt. Nu, allerede efter en session er min usikkerhed helt væk – og når jeg kan mærke optræk til følelsen har jeg værktøjer til at bekæmpe den. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Mads til alle andre der har interesse i at øget eget velvære og mentale potentiale.

Hilsen R”

Flyskræk reference

*”Hej Mads,

Nu tænkte jeg at jeg lige ville sende dig en mail efter at have været ude at flyve En tur. Jeg var jo inde hos dig to gange inden jeg skulle flyve til Athen og lovede at fortælle, hvordan det var gået.

Det har virkelig været en befrielse at være inde hos dig. Jeg kunne for første gang i virkelig lang tid glæde mig til, at jeg skulle af sted. Jeg gjorde som du sagde og overskred mine grænser i lufthavnen ved at bryde med de rutiner, som jeg ellers Normalt er nødt til at have for overhovedet at kunne komme op i flyet. F.eks. så var jeg ikke den sidste der satte mig ind i flyet som jeg plejer, og jeg medicinerede mig heller ikke i samme grad, som jeg plejer.

Jeg er stadig angst for at flyve, jeg hader virkelig turbulens, MEN angsten er blevet kontrolleret nu, eller komprimeret, hvis man kan kalde det det, således at jeg, ja, er hundeangst, men ikke således at jeg bliver fysisk syg af det som jeg plejede før, og bare det har været et kæmpe skridt for mig. Min kæreste sagde også at jeg for første gang så ud som om jeg var virkelig glad for at se ham, og at det ikke bare var en sur, træt og angst udgave af mig som steg af flyet. Så selvom jeg ikke er sluppet af med flyskrækken endnu, så er jeg nået så utrolig langt på bare to sessioner, og næste gang jeg skal flyve igen (hvilket nok ikke bliver så langt ud i fremtiden) så kommer jeg forbi igen. For jeg tror det kræver Lidt mere end bare to gange. -menu jeg er overbevist om at du kan hjælpe mig videre…

Naja”

Arbejdsløs, hjælp til at komme videre reference

*”Kære Mads

Jeg har skrevet om min oplevelse og håber du vil dele den på din side,

Jeg var netop blevet sagt op fra mit tidligere arbejde og jeg skulle for første gang i 8 år ud og finde et nyt arbejde jeg var meget nervøs for at skulle til samtale for jeg havde jo mistet mit job og kunne ikke huske alle de kvaliteter som jeg havde, da jeg skulle til samtaler. Jeg besluttede mig derfor at tage kontakt til en hypnotisør og fandt Shinhypnose på nettet. En tirsdag formiddag besøgte Shins klinik på Østerbro med en utrolig spænding i kroppen hvad var det dog for noget jeg var i gang med, at skulle blive hypnotiseret, miste kontrol og finde mit sande jeg, kunne det mon lade sig gøre. Da jeg trådte ind i lokalerne faldt omgående til ro i det hyggelige kvarter og de hyggelige lokaler som var utroligt indbydende og med en hyggelig pejs jeg følte mig straks godt tilpas.

Mads var utrolig sød og modtog mig i venterummet. Mads introducerede mig til lokalet hvor hypnosen skulle finde sted, et lyst lokale med en dejlig briks hvor jeg kunne slappe af. Vi talte om de udfordringer som jeg havde og hvad jeg godt kunne tænke mig og hvordan jeg kunne komme dertil, jeg blev lagt i hypnose efter at have gennemgået nogle test for at se om jeg var let påvirkelig, jeg var jo lidt skeptisk men de test som han lavede overbeviste mig om at jeg nok godt kunne blive hypnotiseret og måske han kunne hjælpe mig. Behandlingen varede første gang cirka en time og var noget af det mest fantastiske jeg har oplevet i mit liv jeg fandt ud af hvorfor jeg handlede som jeg gjorde og hvorfor jeg var bange og ikke troede på mig selv. Allerede efter en behandling svævede jeg på skyerne og min kæreste og omgivelser kunne se den person som jeg ellers “plejede” at være. Jeg har i alt haft 3 behandlinger hos Shinhypnose og jeg har fået drømmejobbet og min kæreste og venner siger at jeg udstråler en selvsikkerhed som de bare har det dejligt omkring.

En stor tak til Mads for at hjælpe mig med at finde selvtilliden jeg har vidst den har været der men det er jo bare lige det der med at få den tryllet frem, i dag er det en naturlig del af mit liv og nu skal jeg ikke længere hente selvtillid og have en frygt. Jeg vil varmt anbefale alle at besøge Shinhypnose inden de skal til en jobsamtale eller blot hvis man ønsker at få selvtilliden frem igen.

De bedste hilsener
Simon”

Hypnose reference

*”Hej Mads..

Tak for i dag.. det var en meget speciel oplevelse!!

Jeg er meget overrasket over, hvor vild en oplevelse det var.

det hele kom så tæt på mig, som jeg aldrig har prøvet før..

Jeg blev meget berørt over, at grave så dybt ned i min underbevidsthed.

Efter jeg vågnede igen, var det som om, at der var en kæmpe byrde var taget af mine skuldre og jeg kunne slappe helt af..

Jeg følte mig lettet, og følte at jeg havde lidt mere ro i sindet..

Jeg takker dig meget for denne nærværende oplevelse!!

På gensyn..

Hilsen anonym”

Røgfri reference

*”Hej

Tak for din hjælp med at blive røgfri. Efter 2 hypnosebehandlinger hos dig er jeg stadig røgfri og har nu været det i 11 uger.

merja myyra”

Angst for at køre bil reference

*”Hej

jeg tror helt klart hypnosen har virket og jeg vil helt klart bruge dig en anden gang til min fobi for at kører bil.

Jeg håber det går godt med dig og du stadig har mange kunder?

De bedste hilsner Ina”

Rygestop reference

*”Hej Mads

Det går da sådan meget godt, vi har aldrig røget så lidt som efter besøget hos dig og der er rigtig mange dage hvor vi slet ikke har lysten, vi skal bare ikke have tobak i huset eller udsættes for for mange problemer, så går det bedre end nogensinde. Og vi kan helt klart mærke hvor meget det betyder at lade være med at ryge man får Det klart bedre. nu har det så hjulpet at flere i familien er stoppet samtidig.

Tak for din hjælp.

Venlig hilsen
Lise og Torben”

Overvinde frygt

*”Hej Mads.

Tak for sidst. Har lige været ude og ride. Jeg tvang mig selv til at ride lige forbi det sted, hvor jeg røg af i sommer, det gav ikke hjertebanken. Jeg var lidt spændt på turen, som jeg foretog alene. Vejret var skønt og skoven gylden. Hesten var sød og rolig, måske kunne den mærke, jeg slappede lidt mere af? jeg mærkede ikke en kæmpe afslappethed og følte jeg kunne alt, uanset hvad den kunne finde på at gøre, sådan havde jeg det ikke, men snarere en form for lige gyldighed, hvor jeg dårlig registrerede, den vendte hovedet, snublede over en træstub, eller hvad det nu kunne være., så noget har det hjulpet, men eftersom jeg bor så langt væk, kan jeg ikke følge det op. Desværre. Fra en skala fra et til ti, hvor jeg lå på 2, er jeg nu røget op på 5, hvis 10, vel og mærke svarer til helt afslappet.

Hilsen Bente.”

Eksamens angst

*”Dav Mads.

Det går utrolig godt må jeg sige. Har lige fremlagt projektopgave som jeg næsten fik 10 i og lærerne sagde at de tydeligt kunne høre forskel. Så det er jeg super glad for – stammede lidt til fremlæggelsen men bagefter den har jeg næsten ikke stammet ligesom om at det var den der skulle overstås før jeg følte mig rigtig tryg inde i. Så jeg vil bare sige super mange tak fordi du kunne hjælpe mig med det og kan måske være om et halvt år eller sådan at jeg skal ind og høre om alt forsætter som det skal.

Venlig hilsen Mads H”

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og skal ses som individuelle resultater, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33