Profil

Hypnose profil

shinhypnose.dklogoCertif. shinhypnose.dk

Shinhypnose.dk stiftet af Shin Mads Aggerholm 2006 –

Shin Mads Aggerholm Munch Lange 1974


Book tid her

Uddannelse: Hypnotisør/terapeut Bla. af National Guild of Hypnosis (NGH)

International godkendt NADA behandler og hypnotisør.

Mads har gennem tiden 2006 –  som hypnotisør og terapeut hjulpet mange mennesker og deltaget i en del forsøg med hypnose bla. på Riget og Kbh politi.
Han har underholdt og lavet foredrag for en del sportsklubber bla. BIF, Novo og Bosch ..se mere under www.shinhypnose.dk/referencer

Mads er den første hypnotisør der har lavet hypnoterapi på døve med succes  i Danmark.-se mere under “Døve i Hypnose”

Mads behersker alle slags hypnose Induktioner (dvs. måden at sætte mennesket i hypnose)
Både direkte, indirekte og lyninduktioner. Derved opnår han den højeste succes indenfor hypnosetilstanden.

Stilling: Hypnotisør og terapeut.  Han virker også som  foredragsholder, showhypnotisør og underviser (shinhypnose workshop), i hypnose i ind- og udland.

Udover hypnosen bruger Shin Mads også værktøjer som NLP, Psykoterapi, symbolisem, EMDR, EFT , Nada akupunktur og andre stærke værktøjer, til at hjælpe mennesket på bedst mulig vis.

Shin har en spidskompentence i underbevidstheden ( Limbiske System) og dens logiske kontrol af følelser.

Baggrund: Shin er uddannet klassisk musiker fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium 1993- 98- og sidenhen arbejdet i alle symfoniorkesterne og teatrene i Danmark. Han har på den bagrund specialiseret sig i præstationsangst og fokusering. Som hypnotisør og terapeut, studerer han og træner stadig den dag i dag.
Medie: Mads har med tiden medvirket i forskellige mediesammenhænge  bla.på DR 1 DR 2, DR3 TV2 og TV 3, i rygestop kampagne på MTV

Da verden er skruet sådan sammen, som den er, befinder vi os i et præstationssamfund, hvor vi skal præstere næsten hver dag. Uanset om det er på skolen, arbejdet eller, det er for at få et arbejde, bliver forventningerne hele tiden sat op. Den mentale del af mennesket er nærmest blevet et tabu, som folk sjældent giver sig tid til eller taler om. Som professionel hypnotisør/hypnoterapeut er jeg medlem af National Guild of Hypnotists, Inc. Min klinik ligger på Melchiors Plads på Østerbro. Her kan jeg foretage konsultationer og behandlinger af klienter i behagelige og trygge omgivelser.

31 65 84 33