Kom dine dårlige vaner til livs med hypnose

Har du har en dårlig vane, som begrænser dig eller holder dig fra at leve dit liv, som du ønsker det? Så læs med her. Dårlige vaner er nemlig ikke nødvendigvis kommet for at blive, og med den rigtige behandling kan du effektivt komme dine dårlige vaner til livs, så de ikke længere skal begrænse dig eller have en negativ indvirkning på dig.

Med hypnose arbejder man dybdegående med din underbevidsthed for at ændre på negative tanke- eller handlemønstre, som ligger til grund for din vane, og som du ikke længere ønsker at være styret af. Det kan være en vane som for eksempel at ryge, som du gerne vil slippe for at føle dig afhængig af.

 

Utroligt mange mennesker har igen og igen forsøgt at stoppe med at ryge uden held. De er faldet tilbage i vanen og mister troen på, at de er i stand til at ændre på den stærke vane.  Når man har forsøgt at holde op med at ryge mange gange, kan det være svært at tro på, at noget virkelig kan hjælpe. Det gælder ikke kun rygning men en lang række andre vaner, som kan være svære at slippe af med. Sådan er vaner indrettet.

 

Når du er under hypnose, vil hypnotisøren på baggrund af en snak med dig om dine ønsker, frembringe nogle gavnlige og positive suggestioner (forslag), som skal erstatte de negative tanke- og handlemåder, som styrer dig og fastholder dig i den dårlige vane. Der vil nu i stedet blive lagret nogle andre sætninger om dig og din måde at leve på og opfatte verden på, som din underbevidsthed vil tro på. Det vil nu blive det nye grundlag for dine tanker og handlinger, som har så stor betydning for, hvordan du har det.

*Fordi man arbejder så dybdegående med hypnose, er det en effektiv måde at komme sine dårlige vaner til livs, så man kan få det fulde potentiale ud af sit liv.

*Så hvis du har en vane, du gerne vil af med, er der gode muligheder for det med hypnose.

Du er altid meget velkommen til at kontakte Shin Hypnose for spørgsmål eller mere viden om, hvordan hypnose foregår. Vi har en lang erfaring, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål og deler vores viden med dig.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33