Præstationsangst

Hvorfor er der nogen, som har mindre selvtillid og selvværd end andre?

selvtillid12-150x150

Det kan skyldes adskillige ting. I de fleste tilfælde er det fortiden, som har præget os i den ene eller anden retning. Dårlig selvtillid kan f.eks. skyldes, hvis man har skullet påtage sig et stort ansvar for tidligt eller mobning i skolen. Hvis man aldrig har fået at vide, man er god nok eller altid har fået at vide, hvad man ikke kan finde ud af. Angsten for at fejle kan være stor hos mange mennesker, og det er ikke noget man taler om.

Mange snakker om, at de har dårlig selvtillid, men kun ganske få gør noget ved det. Ja, man kan faktisk ændre den følelse og holdning til sig selv på ganske kort tid.

Selvtillid er jo ikke, at man er god til alt, men at man ved, hvad man er god til.

Ordet “selvtillid” indeholder jo det at kunne give sig selv den tillid til det, man foretager sig, når man taler, og de ting vi laver i hverdagen. At tro på sig selv i alle situationer og ikke mindst elske sig selv (selvværd).

Dårlig selvtillid og selvværd

De fleste problemer jeg til hverdag arbejder med bunder i dårlig selvtillid og selvværd. Jalousi, angst, fobier, stammen, nervøsitet, osv..

Måske tænker du meget kritisk om dig selv og fokuserer mere på dine mangler fremfor dine kvaliteter. Hvis du vender det tankemønster om og begynder at udnytte det, du er god til, vil der efterhånden dukke en følelse af selvtillid op igen.

Hypnose kan fjerne din dårlige selvtillid og selvværd

*Ved at komme i hypnose vil du effektivt kunne bearbejdet din selvtillid. At kunne ændre dine tankemønstre til noget mere positivt og hjælpe dig til at føle bedre selvværd og selvtillid.

 

Kontakt os og få en tid, så du kan få bedre selvtillid.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af præstationsangst, og skal ses som individuelle resultater, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33