Alternative kræftbehandlinger
alternative behandlinger med hypnoterapi

Hypnose kan forbedre din livskvalitet under bl.a. kræft

Alternative kræftbehandlinger med hypnose kan ikke helbrede din kræft, men de kan give lettelse for tegn og symptomer og forbedret livskvalitet.

kraeft-logo-150x150Mange mennesker med kræft er interesseret i at prøve noget, der kan hjælpe dem, herunder komplementær og alternativ kræftbehandling.

Hvis sygdommen gør, at du føler, du har meget lidt kontrol over dit helbred, vil alternativ kræftbehandling kunne give dig følelsen af kontrol og smertelindring. Du skal være opmærksom på, at mange alternative kræftbehandlinger er ubeviste og endda farlige.

For at hjælpe dig med at sortere de gode alternative kræftbehandlinger fra de dårlige, vil vi gennemgå de alternative kræftbehandlinger, der er sikre og kan gavne livskvaliteten. Der er endda beviser for, at disse alternative kræftbehandlinger kan give en vis fordel under sygdomsforløbet.

Hvordan kan alternativ medicin hjælpe mennesker med kræft?

Alternative kræftbehandlinger vil ikke spille nogen rolle i helbredelsen af din kræft, men de kan hjælpe dig med at klare de tegn og symptomer forårsaget af kræften og behandlingen af den.

Almindelige tegn og symptomer som angst, træthed, kvalme og opkast, smerter, søvnbesvær og stress kan lempes af alternative behandlinger.

Alternative kræftbehandlinger kan bruges som et supplement til behandlinger, du modtager fra din læge – ikke som en erstatning for medicinsk behandling.

Mens alternative kræftbehandlinger, såsom akupunktur, kan reducere kvalme eller smerter, er de generelt ikke stærke nok til at erstatte medicin fra din læge.  Et tæt samarbejde med din læge vil kunne afgøre den rette balance mellem traditionel medicin og alternativ kræftbehandling.

Du kan klikke herunder på universitetets navn og se, hvad de skriver om hypnose og kræftbehandling, som øger livskvaliteten under sygdomsforløbet:

Oregon Health and Science University – om kræftbehandling med hypnose

Harvard University – kræftsvulst reduceret i hjernen ved hjælp af hypnose

American Cancer Society – Hypnose kan forbedre livskvalitet for kræftpatienter

Kontakt shinhypnose i dag og reservér en tid, så vi kan hjælpe dig med at få forbedret livskvaliteten for dig, som er ramt.

Hvis du oplever Så overvej at prøve
Angst Hypnose, massage, meditation, afslapningsteknikker
Træthed Hypnose, massage, motion, afspændingsteknikker, yoga
Kvalme og opkastning Hypnose, akupunktur, aromaterapi, musikterapi
Smerte Hypnose, massage, akupunktur, aromaterapi, musikterapi, meditation, biofeedback,
Søvnproblemer Hypnose, motion, afslapningsteknikker, tai chi, yoga
Stress Hypnose, massage, aromaterapi, meditation, motion, tai chi, yoga

Disclaimer: Ovenstående beskrivelser og udtalelser af opnået effekt ved hypnose og behandlinger, skal ses som individuelle resultater og ikke lig med forventet effekt garanti generelt og gældende for alle.

31 65 84 33