Hypnose på Østerbro

Professionel behandling med hypnose på Østerbro

Shin Mads Aggerholm

Shin Mads Aggerholm

Man – fre. kl. 11-16
Du kan læse mere om shin Mads Aggerholm HER

Book tid her

Dårlige vaner kan med tiden fylde så meget, at de hæmmer livskvaliteten væsentligt og forhindrer dig i at leve det liv, du godt kunne tænke dig. *Hypnose kan være det værktøj, der kan sætte en stopper for disse forhindringer. Vi tilbyder behandling på vores hypnosecenter på Østerbro, hvor du har mulighed for at blive hjulpet på vej.

Vi starter altid en konsultation med en indledende samtale, hvor du får lov til at uddybe din problemstilling, ligesom du får mulighed for at opleve selve hypnosetilstanden, inden den egentlige behandling begynder. For os handler det om, at du er tryg ved os og ved behandlingen. Det er helt i orden, hvis du er skeptisk, så længe du følger vores anvisninger.

Vi tilbyder også akupunktur og meditation, samt foredrag og uddannelse.

Hypnose som værktøj til personlig udvikling

*Fordelen ved hypnose er, at det giver mulighed for at forbedre din livskvalitet i forhold til rigtig mange ting. Det kan være, at du lider af søvnproblemer og ikke kan få hverdagen til at fungere, eller at dit ønske om vægttab år efter år virker helt urealistisk, men samtidig fylder mere, som tiden går. Det kan også være din fobi for små lukkede rum, som spænder ben for dig i det daglige, når du skal tage elevatoren på din arbejdsplads.

*Med hypnose er det muligt at fjerne de mentale blokeringer, der hindrer dig i at få den hverdag, du drømmer om – en hverdag uden angst, frustration og en følelse af at være utilstrækkelig. Uanset om dine problemer er flere år gamle eller netop opstået, kan vi hjælpe dig med at skræddersy en behandlingsplan, så du kan få balance i dit liv igen.

Find os på Østerbro

Vores hypnosecenter på Østerbro er beliggende på Melchiors Plads 4, som ligger blot 4 minutters gang fra Nordhavn station og små 8 minutters gang fra Trianglen. Det er nemt at finde frem til vores hypnosecenter, uanset hvilket transportmiddel du benytter dig af.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at blive behandlet hos os, kan du kontakte os her. Vi glæder os til at tage imod dig!

IMG 0371
IMG 0370
IMG 0369
IMG 0368
IMG 0367

Shinhypnose.dk Intro

 

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.

 

31 65 84 33