Hypnose Vesterbro

Hypnose ved Vesterbro

Mogens Arngot

Vesterbro Psykoterapi
Vesterbrogade 18, 4. sal (der er elevator)
1620 København V

 

Direkte tlf: +45 40181602

 

Tidsbestilling sker HER
Tider København V:
Mandag kl. 9.00-20.00
onsdag kl. 16.00-20.00
torsdag kl. 16.00-20.00

 

Betaling: Kontant

 

Certificeret:
– Hypnose/hypnoterapeut, Shinhypnose v/Shin Aggerholm
– NADA øre akupunktur, Nada Danmark ved Lars Wiinblad
– Certificeret ManuVision massør
– Cand Comm med speciale i interviewteknik

 

Baggrund: Coach og behandler. Mangeårig TV-producer med særlig fokus på personlige og sociale problemstillinger.

Det kan en hypnose ved Vesterbro hjælpe dig med

Hypnose er en tilstand som egentlig er helt almindelig og som kan opstå når du f.eks. fokuseret drømmer dig ind i en film og glemmer tid og sted. Du er bevidst om din tilstedeværelse og kan når som helst træde ud, men oftest er du helt opslugt og har ikke lyst.

Hypnose medfører først og fremmest en behagelig mental afslappethed. Du vil opleve, at dit bevidste sind holder fri, til gengæld vil dit underbevidste sind åbne sig for forandringer.

Når vi oplever mentale tilstande der er ubehagelige, er de oftest bundet i underbevidstheden og skal også bearbejdes og ændres her. Hypnotisøren guider dig til selv at rydde ud i disse ting,

Mange af vores problemer, så som angst, selvværdsproblemer og div. fobier er tillærte, og kan også aflæres. Det samme gælder for problemer med tobak og spiritus og overvægt.

I bunden af de fleste ubehagelige tilstande ligger ofte følelser som frygt eller manglende selvværd. *Disse følelser kan have årsager som vi har glemt eller fortrængt, men i hypnosen kan de hentes frem og bearbejdes.

Pris og ydelser på Hypnose – Vesterbro:

Sessioner varighed
60 min. sessioner

 

NADA
NADA øre-akupunktur er inkluderet ved alle 60 min sessioner.
Ønsker du kun NADA øre-akupunktur, koster dette kr. 100,-.

 

Hypnose/hypnoterapi session 60 min 800,-
NADA øreakupunktur – uden hypnose/hypnoterapi 100,-

 

Referencer

*”Hej Mogens. Nu er det næsten 2 måneder siden jeg sidst var hos dig, så jeg vil lige melde tilbage, at det stadig går fremad, så jeg tror ikke, at jeg får brug for flere hypnoser. Måske ærgerligt, for bare det at være i hypnose var i sig selv dejligt. Men jeg er vendt tilbage til mit oprindelige pottemagerhåndværk, som jeg lovede dig sidste gang. Og jeg bliver gladere og gladere for det næsten hver dag. Jeg bor stadig sammen med Ole, men nu må vi se. Jeg har anbefalet dig til to veninder, den ene har vist allerede fået en aftale med dig. Mange tak for din hjælp. Rie, 62 år, tekstildesigner og pottemager”
*”Kære Mogens.  Jeg fik 7 i matematik i her i formiddag, så jeg er jublende lykkelig. Det er helt sikkert på grund af hypnosen. Det var rigtig, rigtig sødt af dig at hjælpe mig i går eftermiddags. Jeg kan egentlig ikke forstå at jeg pludselig var blevet så nervøs igen, for de to gange jeg var hos dig i sidste uge, havde jeg det fuldstændigt roligt bagefter. Men i dag kunne jeg mærke at min frygt ligesom var meget langt væk. Jeg var lidt bange for at den skulle dukke op, men det gjorde den ikke. Nu tror jeg aldrig den kommer tilbage – forhåbentlig ha ha. Min mor er bange for hunde, og jeg synes hun skal købe en. Kan du hjælpe hende? Signe, 17 år, studerende 1.G.”
*”Hej Mogens. Du skal lige høre en sjov ting. I går da jeg vågnede kløede det på min ryg, og da jeg så kløede igen, synes jeg at det kradsede mere end det plejer. Jeg kiggede på mine hænder og opdagede først da, at mine negle er ved at vokse ud. Hurra. Jeg har bidt negle siden jeg var teenager og prøvet alt muligt for at holde op. Også samtaler med en psykolog. Men det har aldrig hjulpet mere end et par dage. Men nu er det jo næsten 3 uger siden jeg var hos dig, og det holder åbenbart endnu. Tak for en rigtig god hypnose. Benjamin, 45 år”
*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.
31 65 84 33