Hypnose Århus

Effektiv behandling med hypnose ved Århus

Bjørn Christensen

Bjørn Christensen

Tider: Man., lør., søn., kl. 9-17

Direkte tlf: 21 75 13 85

Certificeret:

– Hypnose/hypnoterapeut, ShinHypnose v/Shin Aggerholm

– Coach, Stresscoach

Baggrund:
Arbejdet flere år som konsulent og coach, samt med salg og markedsføring. Uddannelse som økonom.

Book tid her

Henrik Bang Jensen

Henrik Bang Jensen

Tider: Tirs., ons., tors., fre. kl. 9-17
Tider Odense: Udekørende, kontakt mig på tlf. for nærmere aftale.

Direkte tlf: 22 22 14 64

Certificeret:

– Hypnose/hypnoterapeut, ShinHypnose v/Shin Aggerholm

Baggrund:

Selvstændig vognmand (i 15 år) med ansvar for 15 medarbjdere. Har gennem årene deltaget i div. kuser i konflikthåndtering, samarbejde mv.

Book tid her

Adresse: Væxthuset, Mossøvej 2, 8240 Risskov

Det perfekte liv findes ikke, og vi går derfor alle rundt med ting i bagagen, som vi enten har affundet os med eller accepteret som værende en naturlig del af os. Men det behøver faktisk ikke at være sådan. *Med hypnose er det muligt at behandle problemer, som har indflydelse på det liv, vi lever, og som værre endnu kan forhindre os i at leve det liv, vi drømmer om.

I vores hypnosecentre starter vi ud med en indledende samtale, hvor din problemstilling bliver forklaret med dine egne ord. Du vil herefter opleve selve hypnosetilstanden, før den egentlige behandling begynder, så du er helt tryg ved konsultationens forløb. Netop tryghed og tillid er vigtigt, hvis behandlingen skal lykkes. Det er naturligt, hvis du er skeptisk over for behandlingen, men det er samtidig afgørende, at du følger de instruktioner, du bliver givet, hvis resultatet skal blive tilfredsstillende.

Ud over hypnose tilbyder vi også meditation og akupunktur, samt uddannelse og foredrag.

Mulighederne ved hypnose

*Vi har valgt at benytte hypnose som værktøj, da det er en utrolig god metode til at ændre følelsesmønstre i folk. I takt med at vi vokser op, får vi langsomt fyldt mere og mere information i vores underbevidsthed, som vi af gode grunde ikke har adgang til.

*Det bliver på denne måde muligt at behandle problemer, som du måske i årevis har affundet dig med, fordi du ikke har haft værktøjerne til at gøre noget ved det. Det kan eksempelvis være din flyskræk, som forhindrer dig i at rejse verden rundt, eller din frygt for edderkopper, som sætter en stopper for drømmen om at købe et idyllisk hus på landet. Men det kan også være, at du har brug for hjælp til at fjerne de mentale blokeringer, som kan opstå i forbindelse med barnløshed. *Uanset hvad er det med hypnose muligt at skræddersy en behandlingsplan til dig, så du kan få balance i dit liv igen.

Klinik i Aarhus

Hypnose Århus

Bor du i Åhus og kunne du tænke dig, at få en hypnose behandling, så kan vi tilbyde dig behandling i Risskov ved Århus af Bjørn Christensen og Henrik Bang Jensen.

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at blive behandlet med hypnose hos os.

Shinhypnose.dk Intro

 

 

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.
31 65 84 33