Hvordan vælger jeg den rigtige hypnotisør?

Det kan efterhånden være en jungle, at finde rundt på nettet med alle de tilbud der er på hypnose.

En god ide er at spørge den hypnotisør du finder, om det er hypnoterapi, hypnose eller begge dele de praktisere. Hvor meget erfaring de har og om de kan fortælle om et par cases de har behandlet.

Det er også en god ide at vælge en hypnotisør som har klinik. Dvs. en der ikke behandler i eget hjem.

Når det er sagt kan man aldrig være sikker på at hypnotisøren passer til dig før man har prøvet en session. Ligesom mange andre ting er kemien vigtig mellem klient og behandler.

Der er mange måder at hypnotisere på. Det der er mest afgørende, er ikke så meget tilstanden af hypnose, men hvad der bliver lavet imens man er i tilstanden.

Det er så også vigtigt, at du som klient går ind til behandlingen med åbent sind. Nogen mennesker tror det er hypnotisørens opgave at overrule klientens grænser og vilje. Derfor er der nogen der tror det er en slags konkurrence om, hvad hypnotisøren kan eller ikke kan få klienten til. Det er meget misforstået.

Hypnose/hypnoterapi handler om at aflære og indlære. Hvis du skal lære noget nyt skal du også være åben for det.

Jeg har i mange år oplevet rigtig mange hypnotisører fra ind og udland. Jeg synes de fleste af den er meget dygtige og kompetente. Dem der skiller sig ud, er de hypnotisører som virkelig brænder for det de laver. Det er såkaldte hypnonørder. Hos dem vil du altid være i gode hænder.

Det har intet med stemmen at gøre. Det vigtigste for dig som vil prøve hypnose er, at DU kan følge instrukser, og vær endelig ikke bange for at spørge hypnotisøren hvis der er noget du ikke forstår eller har svært ved. Så er sandsynligheden for at du får en fantastisk oplevelse meget stor.

Mads Aggerholm

31 65 84 33