Få mere ud af dit liv med hypnose

Hvis du har en vane, fobi, gener eller andre udfordringer, som holder dig tilbage fra at få det fulde potentiale ud af dit liv, så læs med her. Sådan behøver det nemlig ikke nødvendigvis at være. *En lang række udfordringer kan effektivt behandles med hypnose, og det kan give dig varige, positive forandringer, som kan gøre en stor forskel for din livskvalitet.

*Hypnose kan give dig en helt ny mulighed for at slippe af med tanke- og handlemåder, som ligger i din bevidsthed og styrer dig ubevidst. Med hypnose kan erstatte de negative og begrænsende tankemåder med nogle positive og gavnlige forslag, som en hypnotisøren med dit ønske kan lagre i din underbevidsthed.

Det kan være, hvis du ønsker at holde op med at ryge, eller du gerne vil overkomme din fobi for at flyve. Det kan også være stress, smerte eller andre gener, som har sat sig i dig. Det kan i høj grad forhindre dig i at leve det liv, du ønsker, og det behøver det ikke at gøre.

Med hypnose arbejder man nemlig dybdegående med at ændre på de tankemåder, der ligger til grund for din udfordringer, og her erstatter man dem i stedet med noget positivt. Det kan være et positivt forslag som ”Jeg er fuldstændig rolig og tryg ved at flyve” eller ”Jeg lever et sundt liv”. *På den måde vil du slippe af med vaner såsom rygning, neglebidning og fobier som flyskræk eller tandlægeskræk, så det ikke længere behøver at begrænse dig.

Du kan på samme måde komme af med fysiske og psykiske gener og smerter, så du kan få det fulde potentiale ud af dit liv. *Ved at ændre på de uhensigtsmæssige forestillinger i din underbevidsthed, som du lever og handler efter, vil du kunne få en helt anden livskvalitet, som kan kaste noget positivt af sig på mange andre områder, så du for eksempel får en større energi, selvtillid og sundhed. Det vil kunne mærkes på mange måder, hvis du slipper af med en negativ og begrænsende tanke- og handlemåde, og du vil kunne få langt mere ud af dit liv.

Hvis du gerne vil høre mere om hypnose og alle de mulige, gavnlige effekter, du er meget velkommen til at kontakte Shin Hypnose. Vi har en lang erfaring med hypnose, og vi ved derfor rigtigt meget om, hvordan det fungerer, og om hypnose kan være den rigtige behandlingsform for netop din udfordring.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33