DN seminar 7.-8. april 2018

Forny dig selv på to dage!

OBS!! Ændring af datoen – Seminariet er flyttet til den 7.-8. April 2018
Vil du med på et 2 dages seminar? Julen udstiller en række af vores personlige problemer: Stress, ensomhed, angst, dårligt selvværd, ubeslutsomhed og meget andet. Og der er ikke noget at sige til, at så mange af os hen over nytår lægger planer om at gøre noget ved det.

Men ak, for de fleste af os varer det kun et par uger – hvis vi overhovedet kommer igang.

Shin Mads Aggerholm, Shinhypnose, har imidlertid udviklet en behandlingsform (Direct Navigation), hvor du på to dage vil kunne ændre dit liv, din adfærd og din opfattelse af dig selv og andre. Direct Navigation (DN) består af en række teknikker der gennem powercoaching af din underbevidsthed, kan hjælpe dig af med alle former for angst, dårlige vaner og afhængighed.

DN-teknikkerne er samlet og udviklet gennem en række år og bygger på flere tusinde coaching forløb. Det særlige ved disse teknikker er, at du hurtigt og effektivt vil kunne lære nye tanke- og handlingsmønstre der afgørende vil kunne ændre dit liv.

 

Konceptet3
Familietraef2

Dato, tid og sted

Har du lyst til at forny dig selv på to dage, så afholder vi det første seminar i weekenden den 7. og 8. april 2018.

Seminariet afholdes på det naturskønne Stenstruplund Kursuscenter på midtfyn, www.stenstruplund.dk, og det strækker sig fra lørdag kl. 9.00 til søndag kl. 17.00.

Der vil til dette seminar være et begrænset antal pladser, så vi vil anbefale at du tilmelder dig hurtigt og senest den. 15. jan. 2018. Indkvarteringen vil foregå på 2-personers værelser.

Enkeltværelse er dog en mulighed mod ekstrabetaling.

På seminariet vil Shin Mads Aggerholm blive bistået af 3 erfarne terapeuter, og i løbet af de to dage vil der være en række oplæg, øvelser og behandlinger.

Kom selv, eller tag gerne en god ven eller veninde med og få startet dit nye liv. Ved hurtig tilmelding inden 1. feb. 2018 er prisen for hele weekenden inkl. fuld forplejning samt overnatning, kr. 3.800. Efter 1. feb. er prisen kr. 4.100. Vi vil forsøge at arrangere samkørsel.

 

værelse
Kursuslokaler

Tilmelding til seminar

Du kan tilmelde dig seminariet her. Efter tilmelding vil du først modtage mail med en bekræftelse på om du har fået plads, derefter mail med oplysning om betaling.

Din tilmelding er bindende.

Betalingen skal herefter ske inden 15. feb. 2018.

Umiddelbart efter 1. marts. vil deltagerne få et program samt et skriftligt materiale. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på mail: [email protected]

 

Opholdsstue
Fra køkkenet
31 65 84 33