Derfor kan du være helt tryg ved hypnose

Behandlinger med hypnose er i dag mere og mere almindeligt. Men mange mennesker er stadig forbeholdne over for at prøve hypnose. Det kan hænge sammen med en naturlig forbeholdenhed over noget det, man ikke kender, forstår eller har prøvet, og det kan også hænge sammen med mediernes fremstilling af hypnose.

I film og andre medier bliver hypnose nemlig ofte fremstillet som noget overnaturligt, hvor hypnotisøren overtager magten over et andet mennesker og kan få andre til at gøre det, han ønsker. Det er meget langt fra sandhedens om, hvordan hypnose fungerer, og det skal derfor ikke være de forestillinger, der holder mennesker tilbage fra at prøve hypnose.

*Hypnose kan have en stor positiv effekt på mennesker og hjælpe dem af med adskillige udfordringer, smerter, fobier og dårlige vaner, som bremser dem i at leve det liv, de ønsker.

Du er ved fuld bevidsthed og herre over situationen

En af de forestillinger, der er om hypnose, er at du ikke er ved din fulde bevidsthed, og du derfor ikke ved, hvad der foregår. Det er en meget fejlagtig forestilling, som ligger langt fra sandheden. Når du er under hypnose, er du nemlig fuldt bevidst og hele tiden klar over, hvad der sker. Du er hele tiden selv herre over situationen, og ingen hypnotisør er i stand til at overtage magten over dig og få dig til at gøre noget, du ikke ønsker, når du er under hypnose.

Dit sind vil nemlig udelukkende være i stand til at tage imod hypnotisørens forslag (suggestioner), hvis de er gavnlige og positive for dig.

Der er derfor ingen grund til at gamle myter om hypnose, skal holde dig tilbage fra en behandlingsform, som kan gøre en stor positiv forskel for dit liv. *Hypnose kan afhjælpe mange forskellige slags udfordringer, og når man er under hypnose, arbejder man så dybdegående, at den gavnlige forandring mange gange bliver varig.

Kontakt Shin Hypnose

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan hypnose fungerer, er du altid velkommen til at kontakte Shin Hypnose. Vi har hypnoseklinikker over hele landet, og vi arbejder meget professionelt og omsorgsfuldt. Vi har en stor erfaring og viden, som er din sikkerhed for en behandling af høj kvalitet.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33