Derfor er hypnose så effektfuldt

Hypnose er en behandlingsform, hvor man arbejder meget dybdegående med din underbevidsthed. Det er i underbevidstheden, at alle oplevelser, både dem du er bevidst om og dem du ikke er, lagres. Nogle oplevelser vil være negative for dig og ligge som tung bagage, som du skal slæbe rundt på i livet. Det kan give dig forskellige symptomer og begrænsninger i livet.

 

Med hypnose arbejder man dybdegående på at forandre de negative spor, der ligger i underbevidstheden, på grund af oplevelser i fortiden. Når du er i en meget afslappet og åben tilstand, hvor der er god adgang til din underbevidsthed, vil hypnotisøren på baggrund af dine ønsker, frembringe nogle nye, positive forslag, som skal erstatte de negative tanke- eller handlemønstre, der ligger i din underbevidsthed og styrer dig ubevidst. Det kan være positive forslag, såsom ”Jeg er et sund og stærkt menneske”, eller ”Jeg er tryg og afslappet ved at flyve”, som bliver lagret i din underbevidsthed. De bliver nu til den nye sandhed for dig, som du kan leve efter, og du får på den måde en helt anden frihed, hvor du ikke længere er begrænset i dit liv.
*Med hypnose kommer du altså helt ind til roden af dine udfordringer ved at ændre på de tanker, som ligger til grund for din udfordring.

 

*Du bliver bevidst om, hvilke uhensigtsmæssige tanker, der styrer dig og bestemmer valgene i dit liv, og du bliver på den måde i stand til at gå imod de negative tanke- og handlemåder og tage et bevidst valg om, hvordan du gerne selv vil leve dit liv. Du er på den måde ikke længere styret af dit ubevidste sind, men i stedet dine bevidste ønsker til, hvordan du ønsker at leve og handle.

 

Hvis du gerne vil vide mere om hypnose, og hvordan det fungerer, er du altid velkommen til at ko. Vi har hypnoseklinikker over hele landet, og vi har en stor viden om og erfaring med hypnosebehandlinger. Vi fortæller dig meget gerne mere og besvarer dine spørgsmål.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33