Blog

Foråret er på vej
– med masser af nyt fra Shinhypnose !

Fra 1.1.2018 har jeg haft rigtig travlt med en masse nye projekter der skulle sættes i gang samt afslutning af nogle igangværende. Derfor måtte jeg sætte tiderne til 1-1 sessioner drastisk ned. Mange er gået forgæves ifht. at få en tid, hvad jeg selvfølgelig er ked af, men nu har jeg åbnet op igen!

Nye åbningstider og rabat

Som sagt, har jeg (Mads Aggerholm) atter åbnet kalender op og du kan igen booke 60 min. sessioner til kr. 1.200,-. Hvis du er studerende eller arbejdsledig koster det kr. 900,- og en 30 min. session koster kr. 800,-

Og så har jeg tilføjet en ekstra ydelse. Hvis du booker 4 x 30 min. får du den sidste session gratis. Dvs. normal pris for 4 sessioner á 30 min er kr. 2.400,-, du spare altså kr. 800,-

Vi sørger for konstant udvikling

Her i marts har Tina Kristensen og jeg været på kursus i BWRT (udviklet af Terrence Watts). BWRT er et enkelt værktøj og det viste sig at ligge meget op af DN teknikken som jeg har udviklet gennem mange års arbejde og studier. For os i Shinhypnose er det vigtigt, at vi konstant følger med i den udvikling der sker inden for vores fag, så vi altid kan tilbyde jer vores kunder, den bedste behandling i landet.

DN og seminar den 7.-8.- april 2018

DN er et fantastisk værktøj – du kan læse mere om DN på siden her. Og så vil jeg anbefale dig, at tage med på vores 2 dages seminar som bliver afholdt på Fyn i weekenden den 7. – 8. april 2018. På dette seminar ‘Forny dig selv på 2 dage’ vil du kommer du hjem som en helt ny udgave af dig selv, og det uanset om du døjer med stress, ensomhed, angst, dårligt selvværd, ubeslutsomhed eller noget helt andet. Tilmelding til DN seminar kan ske her. Har du spørgsmål til seminariet, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 65 84 33 eller du kan sende mig en mail på [email protected] Men skynd dig, vi lukker snart for tilmeldingen!

Uddannelser

Vi har fastlagt datoerne for vores hypnose uddannelse i hele 2018. Så hvis du har tænkt på at blive hypnotisør/hypnoterapeut så læs mere om vores uddannelser her. Hos Shinhypnose får du en uddannelse som du virkelig kan bruge til noget. Vi adskiller os fra mange andre ved både undervisningsforløbet samt det, at du hos Shinhypnose lære ALLE teknikker indenfor hypnose/hypnoterapi. Det er kun ganske få af vores færdiguddannet elever som ikke arbejder fuldtid i faget – og det er jeg selvfølgelig rigtig stolt af 🙂

Vi har som de eneste, uddannelser der køre i hele landet – og som de eneste har vi også – workshop 1 gang hver uge, både i København samt i Risskov ved Aarhus. Til vores workshop mødes både elever og færdigt uddannet hypnotisører og hypnoterapeuter. Her bliver der udvekslet erfaringer, givet supervision samt afprøvet nye teknikker på vores ‘prøvekaniner’.

Har du lyst til at være prøvekanin, så send os en mail på [email protected] Vi kan ikke love, at du får det, som svare til en fuld behandling. Men du får prøvet hvad det vil sige at være i hypnose – og du vil helt sikkert mærke en ændring når du går ud af døren 🙂

Firmaaftaler

Vi har indgået aftale med flere firmaer som har henvendt sig til os. De har undersøgt os grundigt forinden, da de ville sikre sig, at vi var de rette. Det er vi jo rigtig glade for og vi glæder os meget til disse samarbejder. Hvis du sidder og tænker, at måske din arbejdsplads kunne være interesseret i en aftale med os, så er de meget velkommen til at kontakte os på mail [email protected]

… og så var det vist det for denne gang – men vi vender tilbage snart med endnu flere nyheder 🙂 Indtil da vil jeg ønsker jer et fantastisk dejligt forår!

Mange hilsner

Shin Mads Aggerholm

Læs mere

God jul og godt nytår!

I 2018 sker der en masse ændringer hos shinhypnose.dk
Jeg har skåret ned på min kalender da jeg skal bruge tid på at lancere et nyt og fantastisk værktøj som hedder Direct Navigation.
Men det er muligt at få tider på Melchiors plads efter kl 14.00  fra 2018 ved Tina Kristensen.

De der har lyst, vil modtage meget mere om DN i vores nyhedsbrev.

Jeg var så heldig at få lov til at demonstrere teknikken ved den internationale hypnose kongres i Milano i december måned 2017.
Til juni tager jeg til Rom for endnu en gang at demonstrere teknikken til en endnu større kongres.

DN har tager mig 1 1/2 år at udvikle og teste.
Teknikken har fået meget gode anmeldelser fra vores klienter.

Endvidere lancere shinhypnose også en behandlings video hvor du trin for trin gennemgår et vægttab.
Videoen kan købes på vores webshop.

Mvh. Mads Aggerholm

Læs mere

Barnløshed – en udtalelse

Nedenstående kan du læse klient udtalelse efter en hypnose session med barnløshed og følgerne deraf som emne. Du kan læse mere om barnløshed og hypnose her.

Kære Mads
Jeg er så glad for din hjælp jeg fik i går. Allerede hjemme kunne jeg mærke en helt anden tro på mig selv, og ligemeget hvad Thomas sagde var jeg bare fuldkommen ovenpå, hvor at jeg ellers nemt kom til at ligne en våd klud. Det bragte ham også noget ud af fatning.

I dag vågnede jeg og sang mens jeg stod op. Fyldt af energi og selvtillid. 

Senere i dag fik jeg at vide jeg ingen æggeledere har, dvs. jeg kan kun få børn via reagensglas, og på ingen måde naturligt. Normalt havde det ødelagt min dag, men nu ser jeg det simpelthen nærmest som en gave, for så skal jeg ikke gå og ærgre mig over jeg ikke får børn på den naturlige måde, for det er slet ikke muligt. Jeg har så meget mere overskud og så meget mere tillid til mig selv.

Nu er jeg igang med min afsluttende dansk lærer eksamen, som strækker sig over et døgn, jeg er håbløst bagefter men fuldkommen rolig og har stor tiltro til at det klarer jeg! 

Så jeg vil blive så glad for at få en tid i næste uge, for vil videre med mig selv 

Læs mere

Hvordan vælger jeg den rigtige hypnotisør?

Det kan efterhånden være en jungle, at finde rundt på nettet med alle de tilbud der er på hypnose.

En god ide er at spørge den hypnotisør du finder, om det er hypnoterapi, hypnose eller begge dele de praktisere. Hvor meget erfaring de har og om de kan fortælle om et par cases de har behandlet.

Det er også en god ide at vælge en hypnotisør som har klinik. Dvs. en der ikke behandler i eget hjem.

Når det er sagt kan man aldrig være sikker på at hypnotisøren passer til dig før man har prøvet en session. Ligesom mange andre ting er kemien vigtig mellem klient og behandler.

Der er mange måder at hypnotisere på. Det der er mest afgørende, er ikke så meget tilstanden af hypnose, men hvad der bliver lavet imens man er i tilstanden.

Det er så også vigtigt, at du som klient går ind til behandlingen med åbent sind. Nogen mennesker tror det er hypnotisørens opgave at overrule klientens grænser og vilje. Derfor er der nogen der tror det er en slags konkurrence om, hvad hypnotisøren kan eller ikke kan få klienten til. Det er meget misforstået.

Hypnose/hypnoterapi handler om at aflære og indlære. Hvis du skal lære noget nyt skal du også være åben for det.

Jeg har i mange år oplevet rigtig mange hypnotisører fra ind og udland. Jeg synes de fleste af den er meget dygtige og kompetente. Dem der skiller sig ud, er de hypnotisører som virkelig brænder for det de laver. Det er såkaldte hypnonørder. Hos dem vil du altid være i gode hænder.

Det har intet med stemmen at gøre. Det vigtigste for dig som vil prøve hypnose er, at DU kan følge instrukser, og vær endelig ikke bange for at spørge hypnotisøren hvis der er noget du ikke forstår eller har svært ved. Så er sandsynligheden for at du får en fantastisk oplevelse meget stor.

Mads Aggerholm

Læs mere

Kom dine dårlige vaner til livs med hypnose

Har du har en dårlig vane, som begrænser dig eller holder dig fra at leve dit liv, som du ønsker det? Så læs med her. Dårlige vaner er nemlig ikke nødvendigvis kommet for at blive, og med den rigtige behandling kan du effektivt komme dine dårlige vaner til livs, så de ikke længere skal begrænse dig eller have en negativ indvirkning på dig.

Med hypnose arbejder man dybdegående med din underbevidsthed for at ændre på negative tanke- eller handlemønstre, som ligger til grund for din vane, og som du ikke længere ønsker at være styret af. Det kan være en vane som for eksempel at ryge, som du gerne vil slippe for at føle dig afhængig af.

 

Utroligt mange mennesker har igen og igen forsøgt at stoppe med at ryge uden held. De er faldet tilbage i vanen og mister troen på, at de er i stand til at ændre på den stærke vane.  Når man har forsøgt at holde op med at ryge mange gange, kan det være svært at tro på, at noget virkelig kan hjælpe. Det gælder ikke kun rygning men en lang række andre vaner, som kan være svære at slippe af med. Sådan er vaner indrettet.

 

Når du er under hypnose, vil hypnotisøren på baggrund af en snak med dig om dine ønsker, frembringe nogle gavnlige og positive suggestioner (forslag), som skal erstatte de negative tanke- og handlemåder, som styrer dig og fastholder dig i den dårlige vane. Der vil nu i stedet blive lagret nogle andre sætninger om dig og din måde at leve på og opfatte verden på, som din underbevidsthed vil tro på. Det vil nu blive det nye grundlag for dine tanker og handlinger, som har så stor betydning for, hvordan du har det.

*Fordi man arbejder så dybdegående med hypnose, er det en effektiv måde at komme sine dårlige vaner til livs, så man kan få det fulde potentiale ud af sit liv.

*Så hvis du har en vane, du gerne vil af med, er der gode muligheder for det med hypnose.

Du er altid meget velkommen til at kontakte Shin Hypnose for spørgsmål eller mere viden om, hvordan hypnose foregår. Vi har en lang erfaring, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål og deler vores viden med dig.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Læs mere

Derfor er hypnose så effektfuldt

Hypnose er en behandlingsform, hvor man arbejder meget dybdegående med din underbevidsthed. Det er i underbevidstheden, at alle oplevelser, både dem du er bevidst om og dem du ikke er, lagres. Nogle oplevelser vil være negative for dig og ligge som tung bagage, som du skal slæbe rundt på i livet. Det kan give dig forskellige symptomer og begrænsninger i livet.

 

Med hypnose arbejder man dybdegående på at forandre de negative spor, der ligger i underbevidstheden, på grund af oplevelser i fortiden. Når du er i en meget afslappet og åben tilstand, hvor der er god adgang til din underbevidsthed, vil hypnotisøren på baggrund af dine ønsker, frembringe nogle nye, positive forslag, som skal erstatte de negative tanke- eller handlemønstre, der ligger i din underbevidsthed og styrer dig ubevidst. Det kan være positive forslag, såsom ”Jeg er et sund og stærkt menneske”, eller ”Jeg er tryg og afslappet ved at flyve”, som bliver lagret i din underbevidsthed. De bliver nu til den nye sandhed for dig, som du kan leve efter, og du får på den måde en helt anden frihed, hvor du ikke længere er begrænset i dit liv.
*Med hypnose kommer du altså helt ind til roden af dine udfordringer ved at ændre på de tanker, som ligger til grund for din udfordring.

 

*Du bliver bevidst om, hvilke uhensigtsmæssige tanker, der styrer dig og bestemmer valgene i dit liv, og du bliver på den måde i stand til at gå imod de negative tanke- og handlemåder og tage et bevidst valg om, hvordan du gerne selv vil leve dit liv. Du er på den måde ikke længere styret af dit ubevidste sind, men i stedet dine bevidste ønsker til, hvordan du ønsker at leve og handle.

 

Hvis du gerne vil vide mere om hypnose, og hvordan det fungerer, er du altid velkommen til at ko. Vi har hypnoseklinikker over hele landet, og vi har en stor viden om og erfaring med hypnosebehandlinger. Vi fortæller dig meget gerne mere og besvarer dine spørgsmål.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Læs mere

Få mere ud af dit liv med hypnose

Hvis du har en vane, fobi, gener eller andre udfordringer, som holder dig tilbage fra at få det fulde potentiale ud af dit liv, så læs med her. Sådan behøver det nemlig ikke nødvendigvis at være. *En lang række udfordringer kan effektivt behandles med hypnose, og det kan give dig varige, positive forandringer, som kan gøre en stor forskel for din livskvalitet.

*Hypnose kan give dig en helt ny mulighed for at slippe af med tanke- og handlemåder, som ligger i din bevidsthed og styrer dig ubevidst. Med hypnose kan erstatte de negative og begrænsende tankemåder med nogle positive og gavnlige forslag, som en hypnotisøren med dit ønske kan lagre i din underbevidsthed.

Det kan være, hvis du ønsker at holde op med at ryge, eller du gerne vil overkomme din fobi for at flyve. Det kan også være stress, smerte eller andre gener, som har sat sig i dig. Det kan i høj grad forhindre dig i at leve det liv, du ønsker, og det behøver det ikke at gøre.

Med hypnose arbejder man nemlig dybdegående med at ændre på de tankemåder, der ligger til grund for din udfordringer, og her erstatter man dem i stedet med noget positivt. Det kan være et positivt forslag som ”Jeg er fuldstændig rolig og tryg ved at flyve” eller ”Jeg lever et sundt liv”. *På den måde vil du slippe af med vaner såsom rygning, neglebidning og fobier som flyskræk eller tandlægeskræk, så det ikke længere behøver at begrænse dig.

Du kan på samme måde komme af med fysiske og psykiske gener og smerter, så du kan få det fulde potentiale ud af dit liv. *Ved at ændre på de uhensigtsmæssige forestillinger i din underbevidsthed, som du lever og handler efter, vil du kunne få en helt anden livskvalitet, som kan kaste noget positivt af sig på mange andre områder, så du for eksempel får en større energi, selvtillid og sundhed. Det vil kunne mærkes på mange måder, hvis du slipper af med en negativ og begrænsende tanke- og handlemåde, og du vil kunne få langt mere ud af dit liv.

Hvis du gerne vil høre mere om hypnose og alle de mulige, gavnlige effekter, du er meget velkommen til at kontakte Shin Hypnose. Vi har en lang erfaring med hypnose, og vi ved derfor rigtigt meget om, hvordan det fungerer, og om hypnose kan være den rigtige behandlingsform for netop din udfordring.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Læs mere

Derfor kan du være helt tryg ved hypnose

Behandlinger med hypnose er i dag mere og mere almindeligt. Men mange mennesker er stadig forbeholdne over for at prøve hypnose. Det kan hænge sammen med en naturlig forbeholdenhed over noget det, man ikke kender, forstår eller har prøvet, og det kan også hænge sammen med mediernes fremstilling af hypnose.

I film og andre medier bliver hypnose nemlig ofte fremstillet som noget overnaturligt, hvor hypnotisøren overtager magten over et andet mennesker og kan få andre til at gøre det, han ønsker. Det er meget langt fra sandhedens om, hvordan hypnose fungerer, og det skal derfor ikke være de forestillinger, der holder mennesker tilbage fra at prøve hypnose.

*Hypnose kan have en stor positiv effekt på mennesker og hjælpe dem af med adskillige udfordringer, smerter, fobier og dårlige vaner, som bremser dem i at leve det liv, de ønsker.

Du er ved fuld bevidsthed og herre over situationen

En af de forestillinger, der er om hypnose, er at du ikke er ved din fulde bevidsthed, og du derfor ikke ved, hvad der foregår. Det er en meget fejlagtig forestilling, som ligger langt fra sandheden. Når du er under hypnose, er du nemlig fuldt bevidst og hele tiden klar over, hvad der sker. Du er hele tiden selv herre over situationen, og ingen hypnotisør er i stand til at overtage magten over dig og få dig til at gøre noget, du ikke ønsker, når du er under hypnose.

Dit sind vil nemlig udelukkende være i stand til at tage imod hypnotisørens forslag (suggestioner), hvis de er gavnlige og positive for dig.

Der er derfor ingen grund til at gamle myter om hypnose, skal holde dig tilbage fra en behandlingsform, som kan gøre en stor positiv forskel for dit liv. *Hypnose kan afhjælpe mange forskellige slags udfordringer, og når man er under hypnose, arbejder man så dybdegående, at den gavnlige forandring mange gange bliver varig.

Kontakt Shin Hypnose

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan hypnose fungerer, er du altid velkommen til at kontakte Shin Hypnose. Vi har hypnoseklinikker over hele landet, og vi arbejder meget professionelt og omsorgsfuldt. Vi har en stor erfaring og viden, som er din sikkerhed for en behandling af høj kvalitet.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af hypnose, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Læs mere

Læs hvordan hypnose kan hjælpe dig til at opnå et vægttab

Mange danskere er blevet overvægtige. Dette skyldes et overforbrug af – især usunde – fødevarer samt et manglende fokus på at motionere i det daglige. Ikke desto mindre har flere svært ved at opnå et varigt vægttab gennem almindelige slankekure, da man hyppigt ser, at folk – under et normalt slankeforløb – hurtigt mister lysten og motivationen til at tabe sig. Men her kan hypnose gå ind og bryde dine normale tankemønstre, så du ikke mister motivationen i forhold til at opnå et varigt vægttab.  

Læs mere

3 ting du sikkert ikke vidste hypnose kunne afhjælpe

Mange er bekendte med, at *hypnose kan gå ind og ændre og bryde diverse handlemønstre og fobier. Men det er nok de færreste, som har kendskab til, at *hypnose kan hjælpe mennesker ramt af sorg, mennesker der er yderst kræsne eller par som har problemer med at få børn. Denne artikel omhandler, hvordan hypnose kan have en positiv effekt mod sorg, kræsenhed og barnløshed.        

Læs mere

31 65 84 33