Angst behandling

Angst og angstrelaterede tilstande er nogle af de mest almindelige psykiske lidelser rundt omkring i verden. På det punkt er menneskets store hjerne både en velsignelse og en forbandelse, da vi uden tvivl er den dyrerace her på jorden, der bruger mest tid på at bekymre os om alt omkring os; hvad der er sket i fortiden og hvad der skal ske i fremtiden. Den konstante bekymring kan lede til situationer, hvor vi har brug for professionel angst behandling, for at komme videre med vores liv.

Angst kan ramme begge køn, men det er høj grad kvinder som er mest ramt, og som har flest problemer med angst.

Hypnose mod angst

En af metoderne til at behandle problemet på, er ved hjælp af hypnose mod angst. *Med den rette angst behandling af en professionel hypnotisør, kan man finde frem til roden af problemet, og få den fjernet, inden den forvolder mere skade.

Hvis du tidligere er blevet diagnosticeret med angst, eller føler at du måske har et angstrelateret problem, kan vi her hos ShinHypnose hjælpe dig, så du igen kan komme i gang med at leve livet fuldt ud. Ved hjælp af vores gennemprøvede angst hypnose, kan vi få fjernet den altoverskyggende angst – helt smertefrit.

 

Hvad er hypnose ?

Hypnose er en fantastisk afslappet tilstand blandet med en høj koncentration. Det lyder måske umiddelbart som olie i vand, men er en meget naturlig og behagelig tilstand, som alle mennesker kender til. De fleste har oplevet tilstanden, ved at falde i staver, eller via meditation.  Mennesket er i vågen tilstand, meget fokuseret udadtil. Det vil sige at man oftest er opmærksom på alt i det miljø man færdes i. Det vi  ikke tænker på, er alle de indtryk vi opfatter ubevidst, og som lager sig underbevidst. Underbevidstheden er populært sagt vores harddisk, hvor alt hvad vi indlære bliver lageret. Desværre er vi ikke altid i stand til at bestemme selv hvad vi vil gemme eller glemme. Disse informationer sender signaler til vores nervesystem og derved kan der opstå en del tanker og ubevidste følelser som påvirker vores adfærd. Teknisk set er hypnose bare en tilstand af afslappethed i hjernen. *Når den opstår, er det muligt at fjerne eller omdirigere eventuelle følelser og opfattelser som man tidligere har lageret i underbevidstheden.

 

*Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af angst, og at resultaterne kan variere fra person til person.

31 65 84 33