slide5
slide5
Meditation

Reservér en tid omgående så du kan lære at overkomme stress. Bestil 3 behandlinger og få behandlingsgaranti med shinhypnoses afstressningskursus.

slide2
slide2
Flyskræk

Hypnose vil lære dig afslapnings færdigheder, som vil betyde at du vil opleve en ro og afklaring omkring det at flyve.

slide4
slide4
Akupunktur

NADA-metoden øger effekten af andre terapeutiske metoder, og bruges derfor også i forbindelse med terapeutiske samtaler, gruppebehandling, kropsbehandling og hypnoterapi m.m.

slide1
slide1
Kræsenhed

Hypnose kan kurere kræsenhed ved at ændre og neutralisere de underbevidste mønstre, der får os til at rynke på næsen over bestemte madvarer.

slide3
slide3
Vægttab

Hypnoseterapi finder hurtigt frem til de dybereliggende årsager til, at vi spiser uhensigtsmæssigt.

Behandling af fobier

book online

fobi-195x110

 

Højdeskræk, flyskræk, vandskræk, edderkoppeskræk… Listen over det, som gør os bange og ængstelige, er lang. Cirka hver 10. dansker udvikler en forbi, og en undersøgelse Interresearch har foretaget for Søndagsavisen viser os, hvilke enkeltfobier vi lider af.

Den absolutte topscorer er akrofobi (højdeskræk), som 29% af de adspurgte fortæller, at de lider af. På en lige så sikker andenplads er (araknofobi – edderkoppefobi), som 18% af de adspurgte går rundt med. For stort set alle fobiers vedkommende er der flest kvinder, som har lidelsen.

Nogle udvikler af sig selv metoder til at kunne leve med det, de er bange for. For mange andre er tilstanden så alvorlig, at de skal have hjælp til at overvinde skrækken.
De fleste mennesker kender følelsen af at blive rigtig bange for et eller andet. Men fobikere oplever angstanfald, som er meget værre.

“Jeg kunne ikke gå i Netto eller Føtex uden, at jeg fik en kraftig trykken i brystet og en voldsom hovedpine. Samtidig blev alt kaos i mit hoved” fortæller Jeanette Scherer fra København, som led af socialfobi.

Hun kunne ikke være i forsamlinger på mere end 3-4 mennesker uden at gå i panik. Efterhånden udviklede hun også angst for angsten. I et halvt år var hun ikke i stand til at aflevere og hente sin søn i vuggestuen uden at få angstanfald.
Oplevelser i barndommen og en voldtægt som 19 årig er formentlig grunden til, at hun udviklede sin fobi, som hun nu har lært at leve med.

Shinhypnose har Danmarks bedste hypnotisør korps, og vi har behandlet mange danskere med fobi(er). Typisk tager det kun en behandling med hypnose at komme af med sin fobi – reserver derfor en tid nu og bliv fri for din fobi.

Højder (akrofobi) 29% Mænd 23% Kvinder
Edderkopper (araknofobi) 18% Mænd 11% Kvinder
Lukkede rum (klaustrofobi) 12% Mænd 6% Kvinder
Sygdom (nosofobi) 9% Mænd 7% Kvinder
At flyve (aerofobi) 8% Mænd 6% Kvinder
Mørke (nyktofobi) 5% Mænd 2% Kvinder
At tage beslutninger (decidofobi) 2% Mænd 2% Kvinder

Kilde: Søndagsavisen

Hypnose kan løse dine problemer – book en tid i dag.